Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

By the River Party 2011

By the River Party 2011
Αυγουστος 11, 12, 13, 14
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΑΝΟΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Μόνο 10 λεπτά από την Ηγουμενίτσα , στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, βρίσκεται μια πανέμορφη κοιλάδα που τη διασχίζει ο ποταμός Καλαμάς. Εκεί η πλούσια ατόφια βλάστηση και η άγρια ομορφιά ορίζουν το σκηνικό του φετινού καλοκαιριού.
Το by the river party κατάφερε από την πρώτη κιόλας χρονιά, να «τραβήξει» τα βλέμματα όλων όσων αναζητούν κάτι διαφορετικό και να τοποθετηθεί, ως ένα από τα ξεχωριστά καλοκαιρινά events. Οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν σε αυτό έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό! Στις 2 Αυγούστου 2009 το μόνο που έμεινε χαραγμένο στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων είναι ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης από μια άρτια διοργάνωση.
Το μήνυμα ήταν ενθαρρυντικό:... Ένας νέος θεσμός ξεκινούσε…

Η οργανωτική επιτροπή έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο να το ενδυναμώσει και χρόνο με το χρόνο να καθιερωθεί ως πολιτιστική αναφορά της περιοχής. Και φέτος το By The River Party θα είναι ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική και εκδηλώσεις, χωρίς να λείψουν οι εκδρομές, οι αγώνες beach volley, River Soccer, οι βουτιές στο ποτάμι, οι βόλτες με τα άλογα, τα ανέκδοτα, το τάβλι, οι νέες γνωριμίες και η χαλάρωση δίπλα στα νερά του ποταμού.
Στο χώρο του Festival υπάρχουν εγκαταστάσεις camping, fast food.
Όλη την ημέρα ο χώρος του Φεστιβάλ και του Parking, φυλάσσεται από security και υπάρχει μόνιμη ιατρική κάλυψη.
Στην περιοχή παρέχονται όλα τα αγαθά και οι ανέσεις για τη διασκέδαση των επισκεπτών αλλά και τη διαμονή των κατασκηνωτών
Η οργανωτική επιτροπή σας καλεί όλους και σας περιμένει, στο by the river party 2011 για μια ξεχωριστή και ουσιαστική απόδραση σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο. Κάτω από το κάστρο της Αρχαίας Φανοτής, δίπλα στις όχθες του ποταμού Καλαμά.
Τόπος Διεξαγωγής
χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ βρίσκεται στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας κάτω από τα ερείπια της αρχαίας Φανοτής. Ένα πανέμορφο πλατανόδασος στις όχθες του ποταμού Καλαμά αποτελεί την ιδανική τοποθεσία στην οποία θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του By the River Party 2011.
Η δροσιά του ποταμού, το θρόισμα των πλατανόφυλλων και η ομορφιά της φύσης ορίζουν το σκηνικό της μεγαλύτερης συνάντησης του καλοκαιριού στην Ήπειρο.
Χρόνος διεξαγωγής
Η οργανωτική επιτροπή είναι έτοιμη να φιλοξενήσει όλους εσάς που αγαπάτε τη φύση στις 11 με 14 Αυγούστου.
Πως θα έρθετε
Αν διαθέτετε δικό σας μεταφορικό μέσο δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις πινακίδες και να φτάσετε στο χωριό Παραπόταμος.
Αφού φτάσετε στον Παραπόταμο ερχόμενοι από την Ηγουμενίτσα συνεχίζεται και το επόμενο χωριό που θα συναντήσετε είναι ο Αγ. Γεώργιος. 20 μέτρα μετά τον Αγ. Γεώργιο υπάρχει διασταύρωση με σήμανση προς τα αριστερά που θα σας οδηγήσει στο River Party.
Αν δε διαθέτετε μέσο, το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας πραγματοποιεί δρομολόγια προς και από τον Αγ. Γεώργιο Παραποτάμου.
Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας - 2665 0 22309
Δ.Δ. Παραποτάμου - 2665 3 61421

11 Αυγούστου Θεοδοσία Τσάτσου
12 Αυγούστου Norma
13 Αυγούστου Μαχαιρίτσας-Ζουγανέλης-Σταρόβας-Κωνσταντόπουλος

http://892fm.blogspot.com/2011/08/by-river-party-2011.html
http://www.bytheriverparty.gr/live/