Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Για την συνεχιζόμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην Θεσπρωτία...


ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Πέρασαν αρκετές μέρες από τότε που δημοσιοποιήθηκε το ψήφισμα των Θεσπρωτών πολιτών, με το οποίο εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την συνεχιζόμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στον τόπο μας, από μέρους του υπουργού υγείας, του οποίου την ευθύνη άσκησης της πολιτικής έχει (και) ο τοπικός μας βουλευτής ως αρμόδιος υφυπουργός. Θα περίμενε κανείς άμεση αντίδραση του κ. Μπέζα, αφού όλοι γνωρίζουν την αδυναμία του τοπικού βουλευτή, σε θέματα επικοινωνιακά.
Δυστυχώς ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, από μέρους του.
Γεγονός που μας ανησυχεί όλους, ιδιαίτερα.
Όμως, επειδή από τη θέση τούτη, πάντα υποστηρίζουμε το χρέος του βουλευτή να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου του και να προστατέψει τους συμπολίτες και συμπατριώτες του, από κάθε επιβουλή, δίνουμε ακόμη μια ευκαιρία στον υφυπουργό: τουλάχιστον να δώσει κάποιες εξηγήσεις που θα διασκεδάσουν τις εύλογες ανησυχίες μας.
Έτσι διατηρούμε στην επικαιρότητα το ψήφισμα, με την ελπίδα πως θα πράξει το κοινοβουλευτικό του καθήκον απέναντι του τόπου. Σε διαφορετική περίπτωση κάθε ευθύνη είναι της δικής του επιλογής:
ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ
Ιατροί του Ε.Σ.Υ. στη Θεσπρωτία, έλαβαν την πρωτοβουλία να καταρτίσουν το παρόν ψήφισμα διαμαρτυρίας για τη σταδιακή και συνεχιζόμενη διάλυση των δημόσιων δομών υγείας του νομού μας.
Πάνω από 3.000 Θεσπρωτοί πολίτες υπέγραψαν το ψήφισμα αυτό με το οποίο εκφράζουν την αγωνία και την αντίθεση τους στην υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στη Θεσπρωτία και ζητούν από την πολιτεία να ενισχύσει οικονομικά ,να στελεχώσει με το απαραίτητο προσωπικό και να βελτιώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις μονάδες υγείας του νομού ,αλλά και να εγγυηθεί την άμεση και απρόσκοπτη λειτουργία της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Φιλιατών και του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας.