Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή πήγε στους χαλυβουργούς του Ασπρόπυργου

Πριν ένα μήνα η Χρυσή Αυγή έβριζε τους χαλυβουργούς με ανακοινώσεις της και υπερασπιζόταν τον βιομήχανο. Τώρα ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!! Ο Καρατζεφέρης άνοιξε τον δρόμο!
Προφανώς ότι τους δέχτηκαν οι χαλυβουργοί είναι μια κακή στιγμή, ούτε οι χαλυβουργοί γίναν ΝΑΖΙ ούτε αμαυρώνεται ένας τέτοιος αγώνας!
- Μια παρατήρηση μόνο: όταν έγινε η επίσκεψη του Αγ. Χάγιου, περιφερειακού συμβούλου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τα στελέχη του ΠΑΜΕ δεν του επέτρεψαν να μιλήσει στους εργαζόμενους.
- Αγαπητοί σ/φοι του ΠΑΜΕ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ο σεκταρισμός σας οδηγεί σε εικόνες σαν κι αυτή που ΟΛΟΙ ευχόμαστε να μην ξαναδούμε ποτέ.
Και πριν ενα μηνα ειχαν επισκευθει τους χαλυβουργους για να τους εκφρασουν την υποστηριξη στον αγωνα τους οι λεγομενοι αυτονομοι εθνικιστες. Κανενας δεν μιλησε, παροτι ολοι πικαριστικαν, γιατι δεν ειχε τιποτα να πει. Οταν παει ομως το ναζιστικο σκυλολοι, που πριν ενα μηνα υποστηριζε το βιομηχανο Μανεση και ελεγε σκυλια και προδοτες τους χαλυβουργους, και οι χαλυβουργοι αντι να τους κανουν τουμπανο στο ξυλο, τους αφηνουν να βγαλουν και λογο και τους προλογιζουν κιολας κοινως τους κανουν αβαντα, ε πως να το υπαρχει προβλημα, και μεγαλο μαλιστα!
Αλλα ας μη προστρεχουμε. Το βιντεο που παρουσιαστηκε στο ιντερνετ, που μιλαει ο καραφλος χρυσαυγιτης και τον προλογιζει ο Σωφρωνιος ο προεδρος των χαλυβουργων, ειναι τραβηγμενο απο τους χρυσαυγιτες ναζιστες και παρουσιαζει την αποψη τους. Ας περιμενουμε την ανακοινωση του σωματειου των χαλυβουργων.
Δυστυχως βγηκε η ανακοινωση του σωματειου των χαλυβουργων, και ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε!!! Λεει οτι οι απεργοι χαλυβουργοι ειναι στη πλειοψηφια τους συντηρητικοι, και οτι δεχονται οποιαδηποτε υποστηριξη!!!



http://litlepost.blogspot.com/2012/02/18-2012.html