Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Ωμοί εκβιαστές - Ωμοί τρομοκράτες !!!

από e-mail που λάβαμε


Ωμοί εκβιαστές-Ωμοί τρομοκράτες !!!
Σ Ο Σ Ι Α Λ Ι Σ Μ Ο Σ ή Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α ;

Αλήθεια! Τι δεν ακούσαμε και τι αναμένεται να ακούσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα από το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό της άρχουσας τάξης! Μας είπαν οτι δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις. Δεν θα υπάρχουν τρόφιμα. Τα ράφια θα είναι άδεια. Θα μπει δελτίο στο ψωμί. Δεν θα υπάρχουν φάρμακα. Δεν θα υπάρχει πετρέλαιο. Ισως να μην ξαναβγεί και ο Ηλιος...
Ζούμε τον πιο χυδαίο εκβιασμό στη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας. Βιώνουμε την πιο αδίστακτη τρομοκρατία από την εποχή του «σφάξε με Αγά μου ν' αγιάσω». Οι Παπαδήμος, Σαμαράς, Παπανδρέου, Βενιζέλος,Καρατζαφέρης, όλοι όσοι μας είπαν πριν από δυο χρόνια «Μνημόνιο ή χρεοκοπία» και μας έφεραν την πτώχευση, τη χρεοκοπία και την λαϊκή συμφορά, όλοι όσοι μας είπαν εκείνο το «Μεσοπρόθεσμο ή τανκς» και μας έφεραν τον δοτό τραπεζίτη - πρωθυπουργό, τώρα δίνουν τα ρέστα τους: «Η' θα αποδεχτείτε το "Μνημόνιο 2" ή θα πεθάνετε από την πείνα»!
Ας το σκεφτούμε:
1) Θέλουν, λένε, να μας εξασφαλίσουν μισθούς και συντάξεις αυτοί που έκοψαν και τους μισθούς και τις συντάξεις! Αυτοί που με το πρώτο μνημόνιο πήραν δάνειο 65 δισ. ευρώ και το ίδιο διάστημα λεηλάτησαν τους μισθούς για να καταβάλουν στους «δανειστές» τοκογλυφικά ύψους 73 δισ. ευρώ! Αυτοί που τώρα μιλούν για δάνειο 130 δισ. ευρώ, από το οποίο τα 100 δις θα πάνε πάλι στους δανειστές και που ό,τι «περισσέψει» θα παραμείνει στον ειδικό λογαριασμό περιμένοντας εκεί για να προστεθούν και τα νέα ληστρικά από τους μισθούς και από τις συντάξεις, ώστε να συμπληρωθούν - από το αίμα του λαού - τα ακόμα 90 δισ. ευρώ που (μόνο μέσα στο 2012) θα πάνε και πάλι στους τοκογλύφους!
2) Θέλουν να μας εξασφαλίσουν πετρέλαιο. Ποιοί; Αυτοί που έχουν χαρίσει τους υδρογονάθρακες και την ενέργεια αυτής της χώρας στα μονοπώλια, αυτοί που διπλασίασαν την τιμή του πετρελαίου και το έχουν στερήσει μέσα στο χιονιά από τον ελληνικό λαό, αυτοί που από το Μάαστριχτ και μετά έχουν αυξήσει την τιμή της βενζίνης κατά 1500%!
3) Θέλουν να μας εξασφαλίσουν φάρμακα. Ποιοί; Αυτοί που διέλυσαν ακόμα την έννοια «κρατική φαρμακοβιομηχανία» και έκοψαν - ήδη με το πρώτο μνημόνιο - τα φάρμακα από συνταξιούχους και ασθενείς!
4) Θέλουν να έχουμε «γεμάτα ράφια». Ποιοί; Αυτοί που οδήγησαν εκατομμύρια ανθρώπους στην ανεργία και στον κοινωνικό αποκλεισμό ανάγοντας σε δόγμα της πολιτικής τους το «φάτε μάτια ψάρια»!
5) Θέλουν να μας εξασφαλίσουν τρόφιμα. Ποιοί; Αυτοί που από τον πρώτο κιόλας χρόνο της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ από θετικό σε αρνητικό το αγροτικό εμπορικό ισοζύγιο και στα τριάντα χρόνια που πέρασαν ξεκλήρισαν την αγροτιά και κατάντησαν την Ελλάδα να εισάγει μαϊντανό από την χρεοκοπημένη Αργεντινή! Αυτοί αυτοί έφτασαν τα παιδιά να λιποθυμούν από υποσιτισμό στα σχολεία! Αυτοί που έφεραν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα τις ουρές πίσω από τα καζάνια των συσσιτίων!
Θέλουν, λοιπόν, να μας εξασφαλίσουν το φαΐ. Ποιοι; «Αυτοί που κλέβουν το ψωμί από το τραπέζι»!
Ναι, η Ελλάδα απειλείται με πείνα, με καταστροφή, με αφανισμό. Κι ένας τρόπος μόνο υπάρχει για να σωθεί ο λαός από αυτή την απειλή:
Να σαρωθούν οι ιταμοί εκβιαστές του! Να κατεδαφιστεί η κανιβαλική πολιτική τους! Να ανατραπεί η εξουσία τους! Που σημαίνει: Ο,τι εξασφαλίζει το φαγητό, τα τρόφιμα, τα φάρμακα, το πετρέλαιο, την ενέργεια, ό,τι συνθέτει τον φυσικό και παραγωγικό πλούτο αυτής της χώρας, να πάψει να αποτελεί «ιδιοκτησία» των μονοπωλίων και να μετατραπεί σε περιουσία του λαού της!
Ήρθε η ώρα της επιλογής.
Καπιταλιστική ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑ ή ΛΑΪΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ; Ζιώβας Βασίλης
Περιφερειακός Σύμβουλος " Λαϊκής Συσπείρωσης"