Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ!!!

e-mail που λάβαμε



Ξ Ε Κ Ο Υ Μ Π Ι Σ Τ Ε Ι Τ Ε !!!
Δεν σας θέλει ο Λαός, πάρτε την Τάξη σας και…μπρος

Τέρμα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Κάθε όριο ανοχής, ελπίδας, ψευδαισθήσεων, ζαμανφουτισμού και ατομικισμού έχει προ πολλού ε ξ α ν τ λ η θ ε ί .Ήρθε η ώρα του ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ. Ωρίμασαν οι συνθήκες για να σταματήσει η αφαίμαξη των λαϊκών στρωμάτων, η κλοπή του ιδρώτα των εργαζομένων από τους κηφήνες κεφαλαιοκράτες. Ήρθε η στιγμή να περάσει ο πλούτος στα χέρια που τον παράγουν.
Τέρμα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Η κυβέρνηση του ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ-ΚαρατζαΦΥΡΕΡ-ΝΔ, πρέπει ΤΩΡΑ να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ. Έχουν ξεζουμίσει τα λαϊκά στρώματα, προκειμένου το μεγάλο κεφάλαιο να συνεχίζει την κερδοφορία ακόμα και στην καπιταλιστική κρίση. Κρίση του Αστικού συστήματος, του κοινωνικού-οικονομικού σχηματισμού στον οποίο η εργατική τάξη παράγει και η αστική καρπώνεται τον παραγόμενο πλούτο.
Τέρμα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Ήρθε η ώρα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. Όλοι στους δρόμους, να πάρουμε ότι μας ανήκει. Όλοι στον αγώνα για το δικό μας ΣΗΜΕΡΑ, για το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Όποιος σήμερα δεν γευτεί τη χαρά του νικηφόρου αγώνα, θα εισπράξει ΑΥΡΙΟ τις καταστροφικές συνέπειες της ήττας.
Τέρμα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Κανένας υπαλληλίσκος της άρχουσας τάξης δεν πρέπει να κινείται ελεύθερος, λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Κανείς βουλευτής των κομμάτων της ξεπουλημένης κυβέρνησης, κανένα στέλεχος των συγκεκριμένων κομμάτων να μην μείνει ατιμώρητο. Κανείς υπαλληλίσκος της ξένης και ντόπιας τρόικας να μην ξεφύγει από την ταξική τιμωρία.
Τέρμα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Είμαστε η πλειοψηφία, η τάξη που παράγει, οι έχοντες την δύναμη να τους διαολοστείλουμε, είμαστε το ελπιδοφόρο αύριο της κοινωνίας. Αρκεί να το καταλάβουμε, φτάνει να αποβάλουμε τα φοβικά ψευδοδιλλήματα . Πόσην άλλη κοροϊδία; Πόσο εμπαιγμό; Πόση ανοχή; Πόσα χαράτσια; Πόσοι φόροι; Πόσες περικοπές; Πόση ακόμα αφαίμαξη; Ήρθε η ώρα να διαλέξεις με ποιούς θα πάς και ποιους θα αφήσεις. Κανένας Στασινός-Τσιρώνης, κανένας Παπασιώζος δεν σε εκπροσωπεί. Αυτοί και οι όμοιοί τους έχουν διαλέξει δρόμο, έχουν επιλέξει να είναι οι …Φιλλιπινέζες του Βγενόπουλου, Βαρδινογιάννη, Λάτση, Κόκκαλη και του αστικού σκυλολόι τους. Ουδείς θα παλέψει για σένα . Εσύ να πάρεις πρέπει την τύχη στα χέρια σου. Τ Ω Ρ Α !!!
Τέρμα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Καιρός είναι να συμπορευτείς με τους ταξικούς σου συντρόφους. Να πυκνώσεις τις γραμμές του ταξικού κινήματος, να ενισχύσεις το κόμμα σου το Κ.Κ.Ε. Δεν υπάρχει καιρός για δισταγμούς, επιφυλάξεις και αναστολές. Ο ένας δρόμος είναι αυτός που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ- ΚαρατζαΦΥΡΕΡ-ΝΔ ακολουθεί και φυσικά οδηγεί στην εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων προς όφελος της πλουτοκρατίας, που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους …ζάμπλουτους. O άλλος είναι αυτός της Λαϊκής οικονομίας, της Λαϊκής εξουσίας. Αυτός που αναγνωρίζει ότι ο πλούτος ανήκει σε αυτούς που τον παράγουν.
Τέρμα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Τέλος οι θυσίες για την κρίση του καπιταλισμού, για την ανταγωνιστικότητα των μονοπωλίων. Πανεργατική, παλλαϊκή αντεπίθεση και συμμαχία για να γίνουν τα μονοπώλια λαϊκή περιουσία, για αποδέσμευση από την ΕΕ, με λαϊκή εξουσία. Είναι ώρα ευθύνης και απόφασης για τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, ώρα συμπόρευσης με το ΚΚΕ.
Ραντεβού στο δρόμο του ταξικού αγώνα. Για να νικήσουμε. Για να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝΕ. Τ Ω Ρ Α.

Ζιώβας Βασίλης
Περιφερειακός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Αρταίων