Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Συναυλία τον Ιούνιο των Scorpions στα Γιάννινα!

 
Συναυλία τον Ιούνιο στο Εθν. Στάδιο
Οι «Scorpions» θα προβάλλουν τα Γιάννινα και την Ήπειρο σʼ όλο τον κόσμο!
Τι ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Γάκης
Το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα θα αφήσουν φέτος τα Γιάννινα πάνω στο συναυλιακό χάρτη της χώρας μας, καθώς θα φιλοξενήσουν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός που έχει γίνει ποτέ στην Ήπειρο. Ο λόγος για την συναυλία του ιδιαίτερα δημοφιλούς στην Ελλάδα ροκ συγκροτήματος «Scorpions» που επέλεξαν την πόλη μας ως έναν από τους βασικούς σταθμούς της καλοκαιρινής περιοδείας τους, (το Σαββάτο 5 Ιουνίου) καθώς, όπως διαπιστώθηκε, τόσο τα Γιάννινα όσο και το Εθνικό Στάδιο, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν μία τόσο μεγάλη μουσική διοργάνωση!
Η συναυλία των «Scorpions», που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών, ανακοινώθηκε χθες από τον γνωστό Γιαννιώτη μουσικό Γιώργο Γάκη, «ψυχή» της όλης προσπάθειας και τον υπεύθυνο παραγωγής της εταιρείας «Detox» που θα αναλάβει την διοργάνωση του σόου κ. Τρύφωνα Κωστόπουλο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει επιχειρηθεί ξανά στο παρελθόν να έρθει το συγκεκριμένο γκρουπ στα Γιάννινα, χωρίς τελικά αυτό να καταστεί εφικτό.
Αυτή τη φορά, η ζωντανή τους εμφάνιση στην πόλη, θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προσέλκυση κι άλλων μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προβολή των Ιωαννίνων και της Ηπείρου γενικότερα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Το Γερμανικό γκρουπ θα έρθει στα Γιάννινα, πρώτο από τους τρεις συνολικά σταθμούς της περιοδείας τους στην Ελλάδα, το Σάββατο 5 Ιουνίου και θα παίξει ζωντανά στο Εθνικό Στάδιο των «Ζωσιμάδων», παρουσιάζοντας ένα σόου εφάμιλλο με αυτό στα μεγάλα στάδια του εξωτερικού.
«ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ…»
«Η συγκεκριμένη παραγωγή είναι πολύ μεγάλη από όλες τις απόψεις και το γεγονός ότι μία τόσο μεγάλη εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών επενδύει σε μία πόλη όπως τα Γιάννινα, σημαίνει πως είναι προ όφελός μας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια», τόνισε χθες ο κ. Γάκης, συμπληρώνοντας πως η επιτυχία της συναυλίας των «Scorpions» συνεπάγεται πως στο εξής θα μπορούμε να βλέπουμε στα Γιάννινα ανάλογου μεγέθους και φήμης ονόματα. «Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνουμε την υπέρβαση και να δείξουμε ότι τα Γιάννινα μπορούν άνετα να μπουν στον συναυλιακό χάρτη της χώρας μας», υπογράμμισε ο Γιαννιώτης μουσικός, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η ανταπόκριση του κόσμου απʼ όλη την Ήπειρο και τις περιοχές με τις οποίες η Εγνατία μας φέρνει πιο κοντά, θα είναι υψηλή.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Τόσο η πόλη όσο και το γήπεδό της πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ώστε να φιλοξενήσουν ένα τόσο μεγάλο γεγονός, τόνισε με τη σειρά του ο κ. Κωστόπουλος, αναφερόμενος στην επιλογή των Ιωαννίνων ως σταθμού για την περιοδεία του Γερμανικού συγκροτήματος, που σημειωτέον, είναι και η τελευταία του. Η εταιρεία που εκπροσωπεί ο ίδιος είχε φέρει ξανά πέρυσι τους «Scorpions» στην Ελλάδα, προσελκύοντας δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές τους στις συναυλίες που είχαν δώσει στη χώρα μας.
ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των «Scorpions» στο Εθνικό μας Στάδιο θα αρχίσει από την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου. Τα «μαγικά χαρτάκια» κοστίζουν 33 ευρώ για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, 40 ευρώ για τις κερκίδες, ενώ οι φοιτητές θα πληρώσουν μειωμένο εισιτήριο 25 ευρώ.
ΔΙΑΓΩΝIΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΑ ΓΚΡΟΥΠ
Ο Γ. Γάκης ανακοίνωσε χθες ότι ξεκινάει κι ένας διαγωνισμός για ροκ συγκροτήματα απʼ όλη την Ήπειρο που μπορούν να αφήσουν στον ίδιο CDs με δείγματα από τραγούδια τους. Αυτό το γκρουπ που θα επιλεγεί από τους ίδιους τους «Scorpions» -ένα απʼ τα βασικά μέλη τους θα επισκεφθεί τα Γιάννινα ως τα τέλη Απριλίου-, θα έχει την ευκαιρία να ανοίξει τη συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος στην πόλη μας. Φυσικά, πριν από τους «Scorpions» θα παίξουν ζωντανά στο Εθνικό Στάδιο ο Γιώργος Γάκης και το συγκρότημά του οι Junior Troublemakers!

proinoslogos