Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Θεσπρωτίας

Ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Θεσπρωτίας
Σήμερα 01-02-2010 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Θεσπρωτίας, και αποφάσισε :
1. Η Διοίκηση του Σωματείου αφού συζήτησε διεξοδικά όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας αποφάσισε ομόφωνα να συμετάσχει στην απεργία που διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο και το ΠΑΜΕ στις 10 Φλεβάρη 2010.
2. Εμείς οι συνταξιούχοι ΙΚΑ διαφόρων κλάδων εργασίας, αφού προσφέραμε πάνω από 40 χρόνια δουλειάς ζούμε σήμερα με σύνταξη κάτω των 700 ευρώ. Η δυσβάσταχτη ακρίβεια, η καθήλωση των συντάξεων μας, η εφορία και οι συνεχιζόμενες ανατιμήσεις στα αγαθά επιβίωσης, μας έφτασαν στο σημείο να μη μπορούμε να ζούμε ούτε για 15 μέρες του μήνα, με τα πενιχρά λεφτά που μας δίνουν. Για όλους τους παραπάνω λόγους πήραμε την καθοριστική και αμετάκλητη απόφαση για την συμμετοχή μας στην απεργία 10 Φλεβάρη με όλους τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες και επαγγελματοβιοτέχνες του νομού μας. Με την συμμετοχή όλων μας και με τον ενωμένο αγώνα μας θα μπορέσουμε να βάλουμε φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της Ε.Ε., των κομμάτων του μονόδρομου της Ε.Ε. και των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών παρατάξεων που είναι πειθήνια όργανα όλου αυτού του αντιλαϊκού συστήματος.
3. Δεν πάει άλλο, μας έφτασαν στο σημείο να σκεφτόμαστε ότι εμάς τους απόμαχους της δουλειάς μας αντιμετωπίζουν σαν τα γέρικα άλογα που αφού δεν μπορούν να προσφέρουν άλλο τα σκοτώνουν.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ