Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Αναρωτιέστε αν υπάρχουν βιαστές στελέχη της ΧΑ;; Μόλις καταδικάστηκε ένας!



Αναρωτιέστε αν υπάρχουν βιαστές στελέχη της ΧΑ;; Μόλις καταδικάστηκε ένας!

Το άρθρο απαντάει στο ερώτημα: "Έχει η ΧΑ δραστήρια στελέχη που είναι διεστραμμένοι βιαστές-παιδεραστές;".
Στις πρώτες ημέρες του Μαΐου του 2012 ένα αποκαλυπτικό σκηνικό εκτυλίχτηκε στον Ρ/Σ ΗΧΩ 99.8 της Ιεράπετρας Κρήτης, όπου άρχισε να ξετυλίγεται μια φρικαλέα ιστορία του παρελθόντος. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από 3 χρόνια να καταδικάζεται ο χρυσαυγίτης  (με παρελθόν και στη ΝΔ) γυμναστής της Β/θμιας Γιώργος Πετράκης του Εμμανουήλ, για παιδεραστία και βιασμό κατ' εξακολούθηση. 
Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...
(Υ.Γ. διαδώστε να μάθει ο κόσμος και καμιά αλήθεια)

Έχουν ακουστεί πολλοί χαρακτηρισμοί για τα στελέχη της ΧΑ. Για παράδειγμα οι πολιτικοί χαρακτηρισμοί περί νεοναζισμού, χαρακτηρισμοί για τον πνευματικό ουγκανισμό πολλών από δαύτων (όχι όλων βέβαια, γιατί κάποιοι αποδεικνύεται ότι έχουν οικονομικό συμφέρον). Επιπρόσθετα, έχουν ακουστεί χαρακτηρισμοί που είναι ξεκάθαρες κατηγορίες για την εγκληματική δραστηριότητα που εγκολπώθηκε, βρήκε πρόσφορο περιβάλλον, και αναπτύχθηκε στη ΧΑ: μαφιόζοι, εκβιαστές και μπράβοι, πρεζέμποροι, δουλέμποροι, μαστροποί, βιαστές. Φυσικά δεν μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι, ούτε και κάθε χρυσαυγίτης έχει ανάμιξη σε παράνομες ενέργειες.
Αναμένοντας περισσότερα από τη δικαιοσύνη, θα αναρωτηθούμε στο άρθρο αυτό μόνο για την τελευταία από τις τις παραπάνω κατηγορίες: “Έχει η ΧΑ δραστήρια στελέχη που είναι διεστραμμένοι βιαστές-παιδεραστές;”.

Μια ωραία πρωία του 2012 στην Ιεράπετρα

Στις πρώτες ημέρες του Μαΐου του 2012, λίγο μετά τον τον πρώτο γύρο βουλευτικών εκλογών όπου η ΧΑ έχει λάβει το σοκαριστικό 6,97%, ένα αποκαλυπτικό σκηνικό εκτυλίχτηκε στον Ρ/Σ ΗΧΩ 99.8 της Ιεράπετρας Κρήτης. Το κουβάρι μιας φρικαλέας ιστορίας του παρελθόντος άρχισε να ξετυλίγεται. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά από 3 χρόνια να καταδικάζεται ο χρυσαυγίτης  (με παρελθόν και στη ΝΔ) γυμναστής της β/θμιας εκπαίδευσης Γιώργος Πετράκης του Εμμανουήλ, για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση. Το αδίκημα έγινε 14 χρόνια πριν σε βάρος μιας αθλήτριας μόλις 13 ετών η οποία σιωπούσε υπό τον φόβο και την κοινωνική πίεση.
Ενδιαφέρον έχει, δε, το γεγονός ότι ο Πετράκης είναι ένας από τους 69 κατηγορούμενους στην μεγάλη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας ΧΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Διαγραφή από την ΕΛΜΕ για ναζιστική προπαγάνδα

Το 2012 με μια απόφαση της, η Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου τον διαγράφει από το Σύλλογο με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές μέσα στα Σχολεία και τα Γυμναστήρια της πόλης. Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Βασ. Καλλιμάντζαλης, κατήγγειλε από το βήμα του Ρ/Σ σταθμού του ΗΧΩ τη δράση του συγκεκριμένου καθηγητή και εξήγησε το πώς η ΕΛΜΕ προχώρησε στην απόφαση αυτή.
Μετά την δημόσια θεσμική αποκάλυψη του ρόλου του Πετράκη, η σύζυγός του, Μαρία Φλεβαράκη, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λασιθίου με τη ΧΑ, απαίτησε να βγει ο άντρας της στον αέρα διότι είχε το αναφαίρετο δικαίωμα να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν. Έτσι, βγήκε ο τύπος αυτός στον αέρα με προκλητικό ύφος, έβαλε δήθεν, τα πράγματα στη θέση τους, και έκλεισε το τηλέφωνο.
Δεν είχε λογαριάσει καλά, όμως! Η συνέχεια ήταν σοκαριστική.
Μία οργισμένη γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ, ζήτησε το να βγει στον αέρα για να καταγγείλει τον κατά συρροή παρά φύσιν βιασμό σε βάρος της από το xρυσαυγίτη Πετράκη. Η μακροσκελής μαρτυρία της (ακούστε το ηχητικό παρακάτω) ήταν ένα δυνατό χαστούκι στα μούτρα ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας που αναγκαζόταν να αποδεχτεί ότι τελικά υπάρχει ένας ελέφαντας στο δωμάτιο. Αυτά που πολλοί ψιθύριζαν, υποψιάζονταν, ή ήξεραν και συγκάλυπταν, είχαν βγει για τα καλά στη φόρα.
Οι βιασμοί ξεκίνησαν το 2001 όταν η μαθήτρια και αθλήτριά του ήταν 13 χρονών και συνεχίστηκαν μέχρι τα 17 της. Το 2005, οι γονείς της αθλήτριας έκαναν καταγγελία στην δευτεροβάθμια Λασιθίου, αλλά δέχτηκαν πολλές πιέσεις για να την αποσύρουν. Ο προπονητής πέρασε από Πειθαρχικό Συμβούλιο, στο οποίο η νεαρή αθλήτρια κατέθεσε, υπό το βάρος ψυχολογικής πίεσης, πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συγκατάθεσή της και τελικά απέσυρε την καταγγελία της. Όμως το 2012,  με αφορμή την απασχόληση της κοινής γνώμης με τον βιαστή της και μάλιστα για λόγους ναζιστικής διαπαιδαγώγησης, την ώθησε να βγει ανοιχτά και να καταγγείλει τον Πετράκη και τους μηχανισμούς κουκουλώματος που τον προστάτευαν. ‘Αλλωστε η γνωστή σχέση του με πολιτικά πρόσωπα της Δεξιάς και Ακροδεξιάς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτός να είναι ο λόγος που κανείς δεν τον ακούμπησε νωρίτερα.
Ήταν εμφανές ότι η γυναίκα είχε κάνει το δυσκολότερο βήμα να καταγγείλει τον άνθρωπο αυτό. Η συνέχεια θα δινόταν στα δικαστήρια.

Η μέθοδος “ντόπινγκ” και τα τουλάχιστον 13 θύματα του ναζιστή γυμναστή

Σταχυολογώντας στοιχεία για τη δίκη της υπόθεσης από τον Τύπο
(Μάριος Διονέλλης, ΕφΣυν, 16/05/2015) – Με δάκρυα στα μάτια και ξεσπώντας αρκετές φορές σε λυγμούς περιέγραψε στο δικαστήριο όσα έζησε η νεαρή γυναίκα από την Ιεράπετρα ως έφηβη στα χέρια του γυμναστή της. […]
Η μαραθώνια, σχεδόν 5ωρη, κατάθεσή της ήταν συγκλονιστική, καθώς είπε πως η αγάπη της για τον αθλητισμό ήταν αυτή που κυριολεκτικά την κατέστρεψε από τη στιγμή που έπεσε στα χέρια του συγκεκριμένου προπονητή στίβου στα 13 της χρόνια.
Περιέγραψε τον τρόπο σκληραγώγησης που ο ίδιος επέβαλλε στους αθλητές του, παρεμβαίνοντας ουσιαστικά ακόμα και στην προσωπική τους ζωή. Για την προσωπική της περιπέτεια είπε πως άρχισε όταν μια μέρα τής ζήτησε να πάει μεσημέρι στο στάδιο όπου γινόταν η προπόνηση, και ενώ εκείνη βρισκόταν γυμνή στα αποδυτήρια, αυτός μπήκε μέσα, κλείδωσε την πόρτα και τη βίασε παρά φύση.
Όπως είπε η ίδια, ο γυμναστής τής έλεγε πως αυτή ήταν μια φυσιολογική διαδικασία, μια μέθοδος «ντόπινγκ» που φέρνει κοντά προπονητή και αθλητή και ταυτόχρονα αυξάνει τις ορμόνες του αθλητή για να έχει καλύτερες επιδόσεις. Μάλιστα, όπως είπε, την είχε απειλήσει να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί αυτό θα είχε επιπτώσεις στην εξέλιξή της στην ομάδα αλλά και στην οικογένειά της και την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας. 
Στο δικαστήριο κατέθεσε και η σύζυγος του γυμναστή, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή. Η ίδια απέδωσε σε πολιτικά κίνητρα τις «συκοφαντίες» κατά του άντρα της, ενώ για τη σχέση του με την καταγγέλλουσα αθλήτρια είπε πως δεν ήταν βιασμός αλλά ερωτική σχέση, πως η παθούσα ήταν πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, τον οποίο η ίδια έχει πλέον συγχωρέσει για χάρη των παιδιών της. 
(Μάριος Διονέλλης, ΕφΣυν, 06/06/2015)  […] στο βήμα των μαρτύρων ανέβηκε και μία εκ των ψυχολόγων που παρακολουθούν μέχρι σήμερα την κοπέλα, αποκαλύπτοντας πως η ίδια γνωρίζει τουλάχιστον 13 περιπτώσεις κοριτσιών που πέρασαν από τα χέρια του προπονητή και πάνω στις οποίες είχε ασελγήσει ή τις είχε κακοποιήσει.
Προφανώς για αυτές τις περιπτώσεις δεν θα μάθουμε ποτέ, κατέθεσε η ίδια, αφού για τη μικρή κοινωνία της Ιεράπετρας είναι πολύ βαρύ το στίγμα που φέρει όποια γυναίκα καταγγείλει κάτι παρόμοιο. «Μία από τις κοπέλες δέχεται πίεση από τον σύζυγό της να μην καταγγείλει τίποτα, μίας άλλης ο πατέρας πέρασε έμφραγμα και μια τρίτη αντιμετωπίζει σήμερα επιλόχειο κατάθλιψη και έχει αποφασίσει να αφήσει την ιστορία αυτή στο παρελθόν», είπε μεταξύ άλλων στην αίθουσα του δικαστηρίου η ψυχολόγος.
(tvxs.gr, 12/06/2015) – Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ζήτησε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, αίτημα που απερρίφθη όμως από το δικαστήριο. Ο 54χρονος ισχυρίστηκε ότι την ερωτική σχέση την προκάλεσε η καταγγέλουσα και ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.
Τελικά η πρόταση της εισαγγελέως, η οποία ήταν και η ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου, ήταν η ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς αναστολή. Συνεπώς, κατευθείαν στη “στενή” ο νεοναζί βιαστής.

Έχτιζε μαύρο βιογραφικό

Υπήρξε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα αποσπασμένος (από το σχολείο) σύμβουλος του βουλευτή και πρώην υφυπουργού Εργασίας της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη (και Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ το 2015). Λέγεται ότι είναι κουμπάροι.
Στην Χρυσή Αυγή ήταν βαθειά οργανωμένος και αυτό ήταν αρκετά γνωστό στην τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας. Παρά την προβληματική του φήμη, στις διευθυντικές κρίσεις επί ΠΑΣΟΚ ο Πετράκης αναβαθμίστηκε σε Διευθυντής του Νυχτερινού ΕΠΑΛ Ιεράπετρας. Εκεί συνέχισε να στρατολογεί νέους κι έφτασε να κάνει ναζιστική προπαγάνδα εν ώρα σχολικού μαθήματος. Για το παράπτωμα αυτό διαγράφηκε από την ΕΛΜΕ Λασιθίου το 2012 και αναγκάστηκε σε πρόωρη συνταξιοδότηση.
Εξάλλου, ο Πετράκης έχει ήδη καταδικάστεί πρωτόδικα σε 3 χρόνια και 9 μήνες φυλάκιση για ρατσιστική επίθεση εις βάρος Πακιστανών μεταναστών τον Φεβρουάριο του 2013 στο χωριό Βαϊνιά της Ιεράπετρας. Για την υπόθεση άσκησε έφεση. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είχαν σημειωθείπολλά περιστατικά ρατσιστικής βίας στην Ιεράπετρα τα τελευταία χρόνια, κάτι που μάλλον δείχνει ότι ο τοπικός πυρήνας ήταν αρκετά ενεργός με οργανωμένες ομάδες κρούσης.
Γνωρίζοντας ότι έχει αρκετά τρωτά σημεία ο βίος και η πολιτεία του, ο Γιώργος Πετράκης προτίμησε να μην βάλει ο ίδιος υποψήφιος με τη ΧΑ και, αντ’ αυτού, να προσφέρει στο ναζιστικό μετερίζι η γυναίκα του, Μαρία Φλεβαράκη, ως υποψήφια βουλευτής στο Νομό Λασιθίου το 2012.

Περιμένουμε νέα για τους υπόλοιπους 68

Η δράση του Πετράκη μόνο τυχαία δεν είναι. Ο ίδιος είναι επίσης ένας από τους 69 κατηγορούμενους της μεγάλης δίκης της νεοναζιστικής συμμορίας ΧΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Κορυδαλλό. Ο φάκελος για την υπόθεση ΧΑ περιέχει τις ρατσιστικές επιθέσεις στην Ιεράπετρα. Όμως η καταδίκη για την υπόθεση βιασμού δεν έχει σχέση με εκείνη τη δικογραφία.
Αυτό έχει εξαιρετική σημασία διότι οι χρυσαυγίτες προσπαθούν μήνες τώρα να παρουσιαστούν στην κοινή γνώμη ως εθνικιστές  (και όχι νεοναζί) που διώκονται για την πολιτική τους δράση και τις ιδέες τους, όπου οι διώκτες τους βρίσκουν “πάτημα” σε άσχετες με την πολιτική μεμονωμένες προσωπικές υποθέσεις, όπως αυτή για παράδειγμα του βιαστή γυμναστή. Στην πραγματικότητα, όμως, το κατηγορητήριο ενάντια στα 69 στελέχη της ΧΑ αφορά αποκλειστικά και μόνο εγκληματικές πράξεις που συνδέονται με την πολιτική τους δράση και οργάνωση.
Για το τέλος, να σημειώσω με έμφαση ότι ο πληθυντικός στον τίτλο του άρθρου περί “βιαστών” και όχι “βιαστή” δεν είναι καθόλου προβοκατόρικος. Δεν είναι το ένα μεμονωμένο που αποφάσισα να το αυγατίσω και να το κάνω πολλά…
Ας μη γελιόμαστε, μπορεί ένας να είναι ο υπεύθυνος του σωματικού βιασμού στην περίπτωση αυτή, αλλά όταν το θύμα δε δικαιώνεται, ο βιασμός ως εμπειρία δε σταματάει εκεί και έχει πολλούς υπέυθυνους. Η κοπέλα αυτή υπέφερε για 4 χρόνια βιασμούς κατά την εφηβεία της. Αντίστοιχα θα υπέφεραν κάποια από τα υπόλοιπα θύματα. Αλλά ο ένας βιασμός έγινε πολλοί βιασμοί, και ύστερα σιωπή και κουκούλωμα, επειδή θύματα και οικογένειες είχαν να αντιμετωπίσουν για χρόνια μια κλειστή κοινωνία με συντηριτικές αντιλήψεις που τους έπρωχνε στη σιωπή. Αυτή η μακροχρόνια ψυχολογική εμπέδωση ότι η σωματική βία δεν θα βρει δικαίωση είναι ίσως το χειρότερο μαρτύριο. Γιαυτό συνυπεύθυνη είναι μέρος της κοινωνίας που κλείνει τα μάτια σε τέτοια περιστατικά.
Συνυπέυθυνη “βιαστής” και διεστραμμένη είναι και η σύζηγός του Πετράκη κι ο κύκλος γύρω από τη ΧΑ, που συνεχίζουν να τον υπερασπίζονται και τολμάνε να αποκαλούν το κατηγορητήριο “συκοφαντίες”, όταν φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν πάρα πολλά θύματα. Μη ξεχνάμε, τέλος, ότι κάποιοι προστάτευαν τον άνθρωπο, πολλοί “κάτι ήξεραν” αλλά κανείς δεν τον ακούμπαγε, και κάποιοι άλλοι προήγαγαν ένα τέτοιο διεστραμμένο σκουλήκι σε διευθυντή λυκείου.
Υπάρχουν κι άλλα τέτοια σκουλήκια που επιδίδονται σε διάφορες εγκληματικές ενέργειες στους κόλπους της ΧΑ, όμως σήμερα, μετά βεβαιότητας μπορούμε να απαντήσουμε τουλάχιστον στο ερώτημα που θέσαμε στην αρχή:
ΝΑΙ, στα δραστήρια στελέχη της ΧΑ, εκτός από ναζί ψυχοπαθείς, υπάρχουν και ανώμαλοι παιδεραστές και βιαστές.
Για τα υπόλοιπα, ας περιμένουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.
Οι μέρες αθωότητας έχουν τελειώσει προ πολλού. Κάθε φασίστας στην τρύπα του!