Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου για την συμφωνία ανακοίνωσε ο Τσίπρας!Έγραψε ο Πάνος Καμμένος: H η ιστορία του Έθνους γράφτηκε με OXI!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΧΙ σε συμφωνίες και μνημόνια! Εθνική Ανεξαρτησία!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου για την συμφωνία, ανακοίνωσε ο Τσίπρας!

Ο Αλέξης Τσίπρας με διάγγελμά του τα μεσανυχτα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Ο πρωθυπουργός έχει ήδη ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ συγκαλείται εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής το Σάββατο. Οι εν λόγω αποφάσεις πάρθηκαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου. Νωρίτερα, σε υπουργικό συμβούλιο μετατράπηκε στις έντεκα απόψε η σύσκεψη του... κυβερνητικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου. Το κυβερνητικό συμβούλιο συνεδρίαζε από τις οκτώ και μισή το απόγευμα οπότε και ο πρωθυπουργός επέστρεψε από τις Βρυξέλλες. Λίγο μετά τις 23:00 άρχισαν να προσέρχονται στο Μέγαρο Μαξίμου μέλη του υπουργικού συμβουλίου όπως ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Γ.Πανούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου, η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης, η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά. Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος δήλωσε προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου πως πάμε για μια καλή συμφωνία και όχι για ένα συμβιβασμό που δεν θα είναι τίμιος.


Ο "δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας" ψήφισε από σήμερα ...

Ο Θανάσης στη χώρα των Μνημονίων και των Θεσμών

ΟΧΙ - Απόσπασμα από τη ταινία του Θανάση Βέγγου, "Ο Θανάσης στη χώρα της Σφαλιάρας" (1976) που σατιρίζει την περίοδο της χούντας.