Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πλημμύρισε πάλι ο κάμπος του Καλαμά!

Προπηλακίστηκε από αγρότες της Θεσπρωτίας ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης
Προπηλακισμούς από αγρότες της Βρυσέλλας Θεσπρωτίας δέχθηκε το απόγευμα της Λαμπρής ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης.
Οι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι έβλεπαν τη στάθμη του ποταμού Καλαμά να ανεβαίνει από το πρωί είχαν προχωρήσει σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας Φιλιατών στο ύψος της Βρυσέλλας και ζητούσαν απεγνωσμένα από τον αντιπεριφερειάρχη να δώσει εντολή να ανοίξουν οι πόρτες του φράγματος.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θωμάς Πιτούλης, μετέβη στο σημείο γύρω στις πέντε το απόγευμα, όταν πλέον το ποτάμι είχε υπερχειλίσει και τα θερμοκήπια καρπουζιού της Βρυσέλλας είχαν πλημμυρίσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί προπηλακισμούς και γρονθοκοπήματα από τους αγρότες.
Άνδρες της αστυνομίας που βρίσκονταν στην περιοχή, λόγω του αποκλεισμού της Ε.Ο., παρενέβησαν και φυγάδευσαν τον αντιπεριφερειάρχη.
http://thesprotia-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_18.html



"Δεν με δείρανε οι αγρότες", λέει ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας!
Ο Θωμάς Πιτούλης υποστηρίζει ότι απλώς άκουσε διαμαρτυρίες τη Λαμπρή στη Βρυσσέλα Φιλιατών...
"Δε με δείρανε οι αγρότες στη Βρυσσέλα Φιλιατών ", λέει ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης. Πληροφορίες λένε ότι οι αγρότες της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι γιατί πλημμύρισε το φράγμα, αλλά και για άλλα θέματα, όρμησαν εναντίον του κ. Πιτούλη, ο οποίος είχε πάει επί τόπου, για την αντιμετώπιση του θέματος. Και αναφέρει, ότι δεν ήταν σοβαρά τα πράγματα... Ο αντιπεριφερειάρχης διαψεύδει ότι επενέβη η αστυνομία και τον φυγάδευσε. Δέχεται ότι διαμαρτυρήθηκαν οι αγρότες, κάτι που θεωρεί
φυσιολογικό. Ωστόσο απορρίπτει κατηγορηματικά τη διάδοση ότι του επιτέθηκαν και έφαγε αρκετές ψιλές...
http://www.katoci.com/2012/04/blog-post_9607.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FaohVa+%28K%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%88%CE%B7%29