Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ANΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας

ΨΩΜΙ–ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!
Όλοι γνωρίζουμε αυτά που έγιναν: την καταστροφή της ζωής μας, τη στέρηση της ελπίδας των παιδιών μας, τη σύγχρονη μετανάστευση, τη ραγδαία φτωχοποίηση και την ανεργία (από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στη Θεσπρωτία), τη μαφιόζικη καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων, τα ληστρικά χαράτσια, την εμπορευματοποίηση της υγείας και της παιδείας, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου (εδώ πωλείται το λιμάνι, η παράκτια ζώνη, η Δωδώνη), την περιβαλλοντική καταστροφή για χάρη του κέρδους (τι να πρωτοπούμε για το νομό μας, το φυσικό αέριο στην Πέρδικα, το ΧΥΤΑ στο Καρβουνάρι, τα ασφαλτικά στη Σαγιάδα, τη νέα καταστροφή στη Γωνιά).
Όλοι γνωρίζουμε ότι μετά τις εκλογές η επίθεση θα ενταθεί και ότι επιχειρούν με τη λαϊκή ψήφο σαν άλλοθι να μας βυθίσουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Όλοι γνωρίζουμε ότι ούτε το χρέος, ούτε το έλλειμμα είναι η πραγματική αιτία της αντιλαϊκής επίθεσης. Ούτε βέβαια η «τεμπελιά του Έλληνα» και η κακοδιαχείριση. Η κρίση είναι παγκόσμια, είναι κρίση του καπιταλιστικού συστήματος επειδή το ποσοστό των κερδών του μειώνεται.
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πόλεμος που διεξάγεται είναι ταξικός και ότι οι πραγματικοί τους στόχοι είναι η υποτίμηση της αξίας της εργατικής δύναμης (όποιοι δουλεύουν να αμείβονται με ψίχουλα για να κερδίζουν περισσότερα τα αφεντικά) και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στους ιδιώτες.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, σε συνεργασία με την τρόικα, με τα χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ και τα υπόλοιπα δεξιά κι «αριστερά» δεκανίκια τους μας ετοιμάζουν μαύρες μέρες, χειρότερες από αυτές που ζούμε τώρα εξ αιτίας τους.
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
- H AΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. προτείνει πρόγραμμα κοινής δράσης, εργατικής απάντησης και αριστερής διεξόδου από την κρίση, με συνολικό αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο και επαναστατική προοπτική.
ü Ανατροπή κάθε κυβέρνησης του κεφαλαίου.
ü Στάση πληρωμών και μονομερής διαγραφή του ληστρικού χρέους.
ü Να καταργηθεί το μνημόνιο διαρκείας. Έξοδος από το Ευρώ και την ΟΝΕ, ρήξη και αποδέσμευση από την ΕΕ, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ.
ü Εθνικοποίηση τραπεζών, μεγάλων επιχειρήσεων και όσων κλείνουν, χωρίς αποζημίωση, με εργατικό λαϊκό έλεγχο. Διαγραφή των δανείων για πρώτη κατοικία.
ü Αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις. Μείωση του χρόνου εργασίας.
ü Δραστική φορολόγηση του κεφαλαίου. Κατάργηση ΦΠΑ στα είδη λαϊκής ανάγκης.
ü Απαγόρευση απολύσεων, κατοχύρωση των συλλογικών συμβάσεων, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, προστασία των ανέργων.
- H AΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. προτείνει ένα πανεργατικό – παλλαϊκό ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της αντιλαϊκής επίθεσης κεφαλαίου – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.
- Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ζητά την ψήφο σας για να είναι πιο δυνατή στους αγώνες της επόμενης μέρας. Δίπλα στον αγωνιζόμενο λαό, μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό.
-

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Κυρίτσης Φίλιππος, φιλόλογος, άνεργος
Λιαμπότης Σωτήρης, οικοδόμος
Χεκίμογλου Γιάννης, εργαζόμενος στις ιχθυοκαλλιέργειες
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

http://antarsya-ioa.blogspot.com/2012/04/blog-post_19.html?spref=tw