Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ANTAΡΣΥΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Μετακίνηση ετεροδημοτών
Οργανώνουμε την μετακίνηση ετεροδημοτών προς και από την Πρέβεζα για την μάχη των εκλογών. Όσοι/ες θέλετε να μετακινηθήτε από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη επικοινωνήστε στο antarsyapre@gmail.com ή στο 6981445370





Να γυρίσει άμεσα ο ελληνικός στρατός από το Αφγανιστάν
Τα όσα έγιναν στο Αφγανιστάν δείχνουν πόσο εγκληματική είναι η συνέχιση της ελληνικής συμμετοχής στη νατοϊκή κατοχική δύναμη. Αλήθεια, πρέπει να έρθουν τα πρώτα φέρετρα για να φανεί πόσο παράλογη και επικίνδυνη είναι;
Η αποχώρηση του ελληνικού στρατού από το Αφγανιστάν είναι επείγουσα πλέον μετά την άμεση συμμετοχή του σε συγκρούσεις των Ταλιμπάν με τη νατοϊκή κατοχική δύναμη. Είναι ξεκάθαρο ότι η παρουσία στρατού από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ σε μια σειρά από χώρες δεν έχει καμία σχέση με την αποκατάσταση της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Τα στρατεύματα των ιμπεριαλιστών διασφαλίζουν μόνο το γεωπολιτικό έλεγχο και τα συμφέροντα των πολυεθνικών, βυθίζοντας τους λαούς στην φτώχεια, την πείνα, την καταπίεση και το διαρκή πόλεμο. Αυτά οδηγούν στη μαζική προσφυγοποίηση, για να ακολουθήσει η ρατσιστική πολιτική των ενόχων.
Η ελληνική παρουσία στο Αφγανιστάν υπερασπίζεται τα στρατηγικά συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου στα πλαίσια ΕΕ και ΝΑΤΟ. Ο λαός δεν έχει καμιά σχέση με αυτά. Είναι θύμα και αυτός, καθώς καλείται να πληρώσει το τεράστιο κόστος της ελληνικής συμμετοχής, τη στιγμή μάλιστα που οι κοινωνικές δαπάνες περικόπτονται.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε ένα Αγωνιστικό Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής για:
· Άμεση αποχώρηση του ελληνικού στρατού από το Αφγανιστάν – Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα.
· Αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ. Έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και της αφαίμαξης της με την κούρσα των εξοπλισμών.
· Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών.





Για να περάσει η εξουσία και ο πλούτος στα χέρια των εργαζομένων
Οι δυνάμεις του συστήματος, οι τραπεζίτες, ο ΣΕΒ, η Ε.Ε , το ΔΝΤ και όλο το πολιτικό τους προσωπικό, μας βουλιάζουν στη φτώχεια. Διαλύουν τις ζωές μας για να ξεπεράσουν τη κρίση τους.
Με τα μέτρα που έχουν πάρει και με αυτά που θέλουν να πάρουν αμέσως μετά τις εκλογές συνεχίζουν να μας ληστεύουν, ενισχύοντας το κεφάλαιο και τις τράπεζες.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ, ΕΥΡΩ, Ε.Ε ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Άμεση καταγγελία της δανειακής σύμβασης.
Να καταργηθούν τα μνημόνια, το Μεσοπρόθεσμο και οι εφαρμοστικοί νόμοι.
Στάση πληρωμών, διαγραφή του χρέους.
Έξω τώρα το ΔΝΤ
Έξω από το ευρώ, αντικαπιταλιστική αποδέσμευση- διάλυση της Ε.Ε. Η παραμονή στην Ε.Ε και στο ευρώ μας οδηγεί στη καταστροφή.
Εθνικοποίηση- κρατικοποίηση των τραπεζών χωρίς αποζημίωση με έλεγχο και περιορισμό στην κίνηση κεφαλαίων και επιστροφή όλων των κλεμμένων δις που πήραν με επιχορηγήσεις.
Εθνικοποίηση- κρατικοποίηση όλων των μεγάλων στρατηγικών επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με κριτήριο τις κοινωνικές-λαϊκές ανάγκες
Εθνικοποίηση του μεγάλου και κρατικοδίαιτου ουσιαστικά - ιδιωτικού τομέα περίθαλψης. Εθνικός φορέας παραγωγής και διανομής φαρμάκων και ιατρικών υλικών.
Δημόσιο, δωρεάν, σύγχρονο σύστημα περίθαλψης με δυνατότητα ισότιμης, καθολικής και έγκαιρης πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας για όλους τους κατοίκους της χώρας.
Δημόσιο,καθολικο, δωρεάν , σύγχρονο υψηλής ποιότητας σύστημα εκπαίδευσης προσβάσιμο και ελεύθερο σε όλες τα βαθμίδες του για το λαό.
Άμεση αναδιανομή του πλούτου. Μια αναδιανομή με αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, χωρίς χαράτσια, με τη δραστική φορολογία του κεφαλαίου των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, με παράλληλη δραστική μείωση της φορολόγησης των εργαζομένων.
Αξιοποίηση υπέρ του λαού και των φτωχών στρωμάτων της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Δήμευση της περιουσίας όλων όσων βαρύνονται με κλοπή δημόσιου πλούτου
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
Απαγόρευση των απολύσεων.
Απαλλοτρίωση των εκατοντάδων κλειστών εργοστασίων και λειτουργία τους από τους ίδιους τους εργαζόμενους.
Διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών
Πλήρη ασφαλιστικά συνταξιοδοτικά δικαιώματα για όλους
Φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα, με πρωτοβάθμιους παραγωγικούς συνεταιρισμούς για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών του λαού, χωρίς μεσάζοντες σε σύγκρουση με το εμπορικό-αγροτοδιατροφικό κεφάλαιο.
Το μεταβατικό αυτό αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα μπορεί να επιβληθεί από τον οργανωμένο λαό, με την κοινή ανατρεπτική δράση της αριστεράς , με παλλαϊκό- ξεσηκωμό, για να ανοίξει ο δρόμος της ρήξης με τον καπιταλισμό, για την δημοκρατία και την εξουσία της εργαζόμενης πλειοψηφίας που παράγει τον πλούτο.
Στις επερχόμενες εκλογές το δίλημμα είναι ένα:
Ή θα ενισχυθούν οι δυνάμεις της οικονομικής χούντας που θα συνεχίσουν να εξαθλιώνουν το λαό και να ξεπουλάνε τη χώρα..
Ή θα ενισχυθούν οι δυνάμεις που θέλουν να βάλουν φρένο στη βαρβαρότητα, για να πάρουμε πίσω ότι μας έκλεψαν, για να αποτινάξουμε τη νέα τυραννία.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ το μαύρο μέτωπο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της πρόθυμης κυβερνητικής και φασιστικής ακροδεξιάς.
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ορισμένα «αντιμνημονιακά» κόμματα που διεκδικούν τώρα τη ψήφο σου, όμως την κατάλληλη στιγμή θα δράσουν σαν δεκανίκια του συστήματος, για να συγκυβερνήσουν μετά τις εκλογές με τα απομεινάρια του δικομματικού μπλοκ.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ που να τολμά να μιλά και να συγκρούεται με το ευρώ και την Ε.Ε στην προοπτική της αποδέσμευσης και δεν θα αναζητά λύσεις για το χρέος σε συμφωνία με τους δανειστές που μας πίνουν το αίμα.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ που δεν θα παραπέμπει τα πάντα στο νικηφόρο μέλλον και που θα συμβάλει ΤΩΡΑ σε ένα παλλαϊκό ενωτικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής της επίθεσης που δέχεται ο λαός μας.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ανυπότακτη και εργατική, ανεξάρτητη από το κράτος, ικανή να αντιπαλέψει τη σύγχρονη καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ.
ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


http://antarsya-preveza.blogspot.com/