Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Δήμαρχος Πάργας "βολεύει" το ΠΑΣΟΚ!!!

e-mail που λάβαμε



Ο Δήμαρχος Πάργας «βολεύει» τα κομματόσκυ​λα του ΠΑΣΟΚ!!

Κοινό μυστικό ήταν στους δημότες Πάργας το γεγονός της πρόσληψης του γιου δημοτικού συμβούλου της παράταξης του κ. Λιόλιου Αθανάσιου, δημάρχου Πάργας, ως ειδικού Συνεργάτη. Πριν λίγες μέρες (30/03/2012) ανακοινώθηκε «επίσημα» η πρόσληψή του (ΑΔΑ: Β4Β7ΩΞ0-ΤΓΙ) ενώ καιρό πριν μπαινόβγαινε σε καθημερινή βάση στο δημαρχείο. Η αγγελία πρόσληψης ζητούσε συγκεκριμένα προσόντα , τα οποία σαφώς και φωτογράφιζαν το εν λόγω άτομο (για να γράψει μόνος του την αγγελία πήγαινε;).

Βέβαια δεν είναι ο πρώτος ειδικός συνεργάτης του κ. Λιόλιου, αφού έχει ήδη προσληφθεί η κόρη ενός άλλου δημοτικού συμβούλου της παράταξής του. Αλήθεια τί δίνουν εκεί στο ΠΑΣΟΚ στα παιδιά τους και τα κάνουν τόσο «άξια»; Μάλιστα, το ποσό του προϋπολογισμού που αφορά τους ειδικούς συνεργάτες για το 2012 ανέρχεται στα 80000 ευρώ. Πόσα χρόνια προϋπηρεσίας έχουν τα συγκεκριμένα άτομα που τα καθιστούν τόσο σημαντικά ώστε να μη μπορεί να δουλέψει ο δήμος χωρίς αυτά;
Σε ποιες αντίστοιχες θέσεις έχουν δουλέψει; Τι προσόντα έχουν ώστε να χρυσοπληρώνονται;
Τη στιγμή μάλιστα που «στα πλαίσια της οικονομίας» ο δήμαρχος κλείνει παιδικούς σταθμούς αφήνοντας δεκάδες παιδιά στο δρόμο και ο μισθός του Έλληνα μειώνεται δραστικά και ασταμάτητα!
Όσο για την Αμμουδιά (περιοχή καταγωγής του νεοπροσλαμβανόμενου) να υποθέσουμε ότι δε θα γίνει κάποιο άλλο έργο αφού έχει «καλυφθεί» από την πρόσληψη.

Αυτή είναι η πολιτική και η αξιοκρατία του ΠΑΣΟΚ και του κύριου Λιόλιου!
Δίνουν αξιώματα σε άτομα που δεν έχουν εργαστεί ποτέ και τα χρυσοπληρώνουν επειδή φέρουν την ταμπέλα του ΠΑΣΟΚ. Καταδικάζουν οικογένειες και κλείνουν παιδικούς σταθμούς για να ταΐζουν τους καρεκλοκένταυρους και να επιβραβεύουν τα κομματόσκυλα!
Aναγνώστης