Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Καταγγέλλει την Χρυσή Αυγή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας

Καταγγελλει την Χρυσή Αυγή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠρέβεζαςΤην Χρυσή Αυγή καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας και της αποδίδει την καταστροφή προεκλογικού της υλικού στην Πάργα. Στη σχετική ανακοίνωση μάλιστα αναφέρει ότι γράφηκαν φασιστικά συνθήματα σε όλη την πόλη.
Το συγκεκριμένο γεγονός παύει να είναι και τόσο «συγκεκριμένο», σημειώνεται στην ανακοίνωση και τονίζεται πως η προκλητική τους στάση και ο τραμπουκισμός τους είναι υπόθεση που αφορά τον καθένα μας.
«Αλίμονο σε όποιον ξεχάσει ότι όταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής χαιρετάει ναζιστικά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, και όταν περηφανεύονται για τη ναζιστική τους ιδεολογία, αυτό δεν είναι μια γραφική κίνηση από το παρελθόν, αλλά μια εξαιρετικά επικίνδυνη στάση που στέλνει μήνυμα για το μέλλον. Οφείλουμε να πάρουμε στα σοβαρά την εκτίμησή πως η κρίση είναι αντίστοιχη και μεγαλύτερη της κρίσης του 1929», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας την Παρασκευή 4/5 στις 8 μ.μ. στην πλατεία Θεοφανείου με ομιλητή τον Α. Δραγανίγο. Ακολουθεί συζήτηση.