Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Όχι στη λογοκρισία!!!!!!!!!!

Η απάντηση του EpirusGate στις στημένες συκοφαντικές “διώξεις” του... “γνωστού-άγνωστου” βουλευτή της Ηπείρου!
Τη στιγμή που το πολιτικό σύστημα της χώρας καταρρέει και οι πολίτες βλέπουν καθημερινά τη ζωή τους να συρρικνώνεται, ο “γνωστός-άγνωστος” βουλευτής της Ηπείρου, πασχίζει να διασώσει στις προσεχείς εκλογές το... “τομάρι” του, δηλαδή την παχυλά αμοιβόμενη θεσούλα του, ως... εθνοπατέρας!!!
Σε αυτή την απεγνωσμένη προσπάθειά του και με δεδομένο τον πανικό που τον έχει κυριεύσει, βλέποντας τη σίγουρη αποτυχία του, δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό να επιδοθεί σε... πατροπαράδοτες συνταγές λάσπης και σπίλωσης γνωστών προσώπων της πόλης, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα ευφάνταστα και ψευδή σενάρια ο ίδιος καταγγέλει σε βάρος τους.
Επειδή λοιπόν δεν μπορούσε να φιμώσει, ό,τι του ασκεί πολιτική κριτική, προσπαθεί μέσα από ανακρίβειες και ατεκμηρίωτες προκάτ κατηγορίες να... “κατεβάσει” από το διαδίκτυο, ιστολόγια στοχοποιώντας άδικα πολίτες που δεν εξυπηρετούν επικοινωνιακά τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και φιλοδοξίες του.
Γι' αυτό και χθες έγιναν σε πολλές περιπτώσεις αντίστοιχα “μπουκαρίσματα” ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου μάταια έψαχναν για διαδικτυακά... “λάφυρα”. Τον διαβεβαιώνουμε, ότι σύντομα θα κληθεί να αποδείξει στην ελληνική δικαιοσύνη τα όσα ανυπόστατα καταγγέλλει.
Και εάν σήμερα μπορεί κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία να απειλεί και να συκοφαντεί όποιον δεν του είναι αρεστός, σε μερικές εβδομάδες θα ξεκινήσει γι' αυτόν η περίοδος που για κάθε συκοφαντία και λάπση που απρόκλυτα εκτοξεύει θα κάθεται στο σκαμνί, ως ένας απλός πολίτης, μιας και οι πολίτες του νομού Ιωαννίνων θα τον στείλουν ανεπιστρεπτί στο σπίτι του.
http://892fm.blogspot.com/2012/04/epirusgate.html




Έρευνα για εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του Θ. Οικονόμου του ΠΑΣΟΚ
Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012, 20:11
Δικογραφία από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε σε βάρος 40χρονου διαχειριστή του ιστολογίου «epirusgate.blogspot.com», στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, για κατ’ επανάληψη δημοσίευση αναρτήσεων με εκβιαστικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο, σε βάρος του βουλευτή από τα Ιωάννινα του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου.
Επιπλέον, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ένας 43χρονος, του οποίου ερευνάται η σχέση (συν)εργασίας με το συγκεκριμένο ιστολόγιο.
Ειδικότερα, ο βουλευτής κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι στον συγκεκριμένο ιστότοπο και για το χρονικό διάστημα από αρχές του 2009 έως και πριν από ένα μήνα περίπου, δημοσιεύονται αναρτήσεις με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος του.
Επιπλέον κατήγγειλε ότι τον τελευταίο καιρό, δεχόταν τηλεφωνήματα από τους διαχειριστές του ιστολογίου, που εκβιαστικά του ζητούσαν χρήματα για να σταματήσουν την ανάρτηση συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε βάρος του.
Μετά από κατάλληλη ψηφιακή έρευνα από στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε ο 40χρονος ως διαχειριστής του ιστολογίου, ενώ ερευνάται η σχέση συνεργασίας του 43χρονου με το ιστολόγιο και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους στα Ιωάννινα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους και αφορούν τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατ’ εξακολούθηση και της απόπειρας εκβίασης, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
http://www.zougla.gr/politiki/article/erevna-gia-ekviasmo-ke-sikofantiki-disfimisi-se-varos-tou-8-ikonomou








Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταγγέλλουν τον βουλευτή Ιωαννίνων Θανάση Οικονόμου για την επιχείρηση φίμωσης του ηλεκτρονικού τύπου!
10/4/2012
Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταγγέλλουμε την ωμή παρέμβαση κατά των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων, την σπίλωση προσώπων και την επιχείρηση φίμωσης του ηλεκτρονικού τύπου και κάθε ελεύθερης και διαφορετικής φωνής.
Η μήνυση που κατέθεσε ο Θανάσης Οικονόμου για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό κατά δημοσιογράφου και προσπάθεια κατάσχεσης Lap-Top μέλους της ομάδας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με έντονη δράση στο χώρο των Οικολόγων Πράσινων, καταδεικνύουν τον πανικό.
Η κρίση της διαχείρισης της χώρας δεν είναι μόνο οικονομική και συστημική αλλά και ανθρώπινων αξιών.
Η ποινικοποίηση και η κατασκευή ενοχοποιητικού δημοσιογραφικού υλικού, όπως μας την εισάγει ο κος Θανάσης Οικονόμου με μεθόδους του μαύρου μας παρελθόντος δεν είναι τίποτε άλλο από καθεστωτική αλαζονεία, παραλογισμός της παραπαίουσας εξουσίας που κατέληξε σε ράμπο επιχείρηση “φιάσκο” προχειρότητας και ερασιτεχνισμού με συνέπεια τον ευτελισμό της αξιοπρέπειας άσχετων με την υπόθεση συμπολιτών μας.
Η υποκριτική ηθικολογία, χειραγώγησης κάθε υγιούς φωνής και κριτικής σκέψης καθώς και η προσπάθεια μετασχηματισμού του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου σε διαμορφωτή της κοινής γνώμης με αυταρχικές και φασίζουσες μεθόδους οξύνουν δραματικά το προεκλογικό κλίμα και οδηγούν σε αντικοινωνικές και αντιδημοκρατικές λογικές.
Η σημερινή αποκάλυψη συνιστά απώλεια κάθε σοσιαλιστικού και κοινοβουλευτικού μανδύα.
Η ηθική χρεοκοπία της κοινωνίας πρέπει να περιφρουρηθεί.
Η έλλειψη παραγωγής πολιτικού λόγου, μετατρέπεται σε κατ’ οίκον έρευνα του σώματος κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος παρουσία εισαγγελέως πίσω από Βουλευτική Ασυλία, “παίζοντας κρυφτό” με την ίδια την Δημοκρατία και τις αρχές που απορρέουν απ’ αυτή.
Όταν η συκοφαντία και η μικροπολιτική αποτελεί πολιτική ηθική αντιλαμβανόμαστε γιατί η χώρα μας βιώνει την βαθιά πολυεπίπεδη κρίση.
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
http://892fm.blogspot.com/2012/04/blog-post_3551.html

Ανώνυμος είπε...
Την ώρα που η χώρα καταρεει,ο λαός έχει εξαθλιωθεί από τους νόμους και τα μνημόνια που ψήφισαν εν μέρει ή και στο σύνολό τους όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ,
αντί να ζητήσουν συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό ,ζητάν και τα ρέστα.
Το epirusgate είναι από τα πιο έγκυρα blog της Ηπείρου.
Αν ισχύει η καταγγελία ,είναι μια πράξη κατακριτέα.
Επίσης δεν απαλλάσει τον καταγγέλον από τις ευθύνες που και αυτός έχει-πολιτικές ή άλλες-για ότι έχει ψηφίσει τα 2,5 τελευταία χρόνια.
Αν ΄ομως όχι ,ποιος θα το θυμάται μετά από 2 και 3 χρόνια που θα γίνει το δικαστήριο?
10 Απριλίου 2012 4:11 μ.μ.






Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!!!
13/4/2012
Μήπως ο βουλευτής των Ιωαννίνων κύριος Οικονόμου [φωτο] δεν άντεχε την κρητική και επικαλέστηκε τάχα "εκβιασμό" για να φέρει σε δύσκολη θέση τον 40χρονο διαχειριστή του ιστολογίου «epirusgate.blogspot.com»;
Ειδικότερα, ο Βουλευτής κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι στον συγκεκριμένο ιστότοπο και για το χρονικό διάστημα από αρχές του 2009 έως και πριν από ένα μήνα περίπου, δημοσιεύονται αναρτήσεις με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος του.
Οι αποδείξεις όμως που είναι;
Πόσα χρήματα σας ζήτησε κύριε βουλευτά, πότε και που;
Και ΑΝ είναι έτσι, εσείς γιατί δεν μεθοδεύσατε την επ' αυτοφώρω σύλληψή του?
Τι ποιο απλό!
http://892fm.blogspot.com/2012/04/blog-post_13.html