Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Hγουμενίτσα. Η καθολική απεργία απέδωσε τη μεγαλύτερη πορεία και συγκέντωση των τελευταίων 10 ετών

Ηγουμενίτσα: Η καθολική απεργία απέδωσε τη μεγαλύτερη πορεία και συγκέντρωση των τελευταίων 10 ετών

Με μια μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία δημαρχείου και εξίσου μαζική πορεία στους δρόμους της πόλης πολίτες, εργαζόμενοι στο δημόσιο και των ιδιωτικό τομέα, έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι, φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση από τη μικρή επαρχιακή μας πόλη πως τα όρια αντοχής και ανοχής έχουν εξαντληθεί και πως η πολιτική που ακολουθείτε οδηγεί τη χώρα στην αφάνεια και τους πολίτες στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Παράλληλα ο Εμπορικός Κόσμος, οι δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες ανταποκρίθηκαν στο μαζικό κάλεσμα για απεργία. Ο δε Εμποροβιοτεχνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας πέτυχε ποσοστά που ξεπερνούν κάθε προηγούμενη απεργιακή κινητοποίηση αφού η συμμετοχή ήταν καθολική....
Τέλος οι φορείς και οι οργανώσες απαίτησαν ανατροπή αυτών των πολιτικών καλώντας το λαό σε καθημερινή πάλη ενάντια στις αδιέξοδες πολιτικές που μανιωδώς νομοθετούνται….
Και αυτό εικάζουμε είναι μόνο η αρχή….
http://www.vdella.com/2011-01-29-09-21-07/2779--10-.html#.Tp6dPtikilE.facebook
Ενημέρωση από Ηγουμενίτσα 19.10
από Μ.Λ. 14:16, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011
Ενημέρωση από Ηγουμενίτσα 19.10
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
από Μ.Λ. 2:08μμ, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011
Απίστευτη επιτυχία για τα δεδομένα της Ηγουμενίτσας είχε η σημερινή συγκέντρωση. Φυσικά και εδώ το ΠΑΜΕ προσπάθησε να κάνει τα δικά του. Κατέλαβαν το χώρο της πλατείας από χθες με πανό και μικροφωνική και δεν επέτρεψαν σε κανέναν άλλο να μιλήσει, ακόμη και στον εκπρόσωπο των φοιτητών του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας που τελεί υπό κατάληψη. Παραταχτήκανε με τα σημαιάκια τους στο κέντρο της πλατείες και σε σχήμα Π τοποθέτησαν περιφρούρηση με τους γνωστούς ροπαλοφόρους για να μην εισχωρήσουν οι "μιαροί" και λερώσουν την καθαρότητα της γραμμής! Ο κόσμος τους απάντησε με τον καλύτερο τρόπο: ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ - ΟΥΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Οι προκλήσεις όμως συνεχίστηκαν και από μικροφώνου με τον κεντρικό ομιλητή του ΠΑΜΕ να κατηγορεί όλους τους άλλους εργαζόμενους που βρίσκονταν στην πλατεία. Έτσι και πήραν την πληρωμένη απάντηση: ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΓΣΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΛΑΕ!
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1343153

Μία από τις μεγαλύτερες πορείες των τελευταίων χρόνων στην Ηγουμενίτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)
http://892fm.blogspot.com/2011/10/blog-post_19.html