Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Για τις συγκρούσεις σήμερα στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα

Δεν γίνεται σύγκρουση σημερα Πεμπτη μεταξύ του κόσμου (και όχι φυσικά των μπαχαλάκηδων, γιατί δεν υπάρχουν μπαχαλάκηδες στη χθεσινή και στη σημερινή πορεία, αλλά μόνο εξαγριωμένος εξαπατημένος Λαός που εξεγήρεται!!!), αλλά μεταξύ του ΠΑΜΕ, που έχει αναλάβει τον ρόλο των ΜΑΤ, να φρουρεί δηλαδή τη βολή τους (ποιός ξέρει τι λαμογιές εχουνε κάνει κι αυτοί για να είναι τέτοια σκυλιά!!), και του κόσμου, που του πέρνουν τη μπουκιία απ το στόμα, που προσπαθούν να τον στείλουν στη κόλαση, και θέλει να διαλύσει ο κόσμος τη βολή και τους βολευτές!!!!!

Oλος ο κόσμος είδε στο Σύνταγμα τους αληταράδες (που ποιός ξέρει σε τι λαμογιές είναι αναμεμιγμένοι και αυτοί!!) του ΠΑΜΕ, να παίζουν το ρόλο των ΜΑΤ, ενάντια στον λαό, που του παίρνουν τη τελευταία μπουκιά απ το στόμα, και προσπαθουσε να εισβάλει στη βολή και να τσακίσει τους τροϊκανούς κατοχικούς βολευτές όλων των σκατοκομμάτων

Καμία λύπη για κουκουετζίδες-ματατζίδες!!!! ΟΧΙ άλλες Βαρκιζες!!!! ΟΧΙ άλλα 1989!!!! Να σταματησει η νομεκλατούρα του κόμματος, το "αριστερό" πρόσωπο του συστήματος, να εκμεταλεύεται την ηλιθιότητα των κομματόσκυλων, και να βουτάνε τον ελληνικό λαό στην φτώχεια την αθλιότητα και την ταπείνωση!!!!
Ολα τα σκατοκάναλα λένε για το πόσο σωστό ήταν οι κουκουετζίδες, και μας καθοδηγούν πόσο πρέπει να λυπηθούμε επειδή χαθηκε ένας που υπερασπιζόταν την Βολη!!!!
Σε αυτό κολάει αυτό που είπε ο Λένιν, "άμα σε παινεύει ο εχθρός σου, ψάξε να βρεις τα λάθη σου"!!! Αλλά εδώ δε μιλάμε για λάθη!! Εδώ μιλάμε για συνεχόμενες προδοσίες!!!!


Το ΚΚΕ θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας
«Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, χαρακτηρίζοντας το ΚΚΕ αποκλειστικά υπεύθυνο για τα σημερινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας
Στην ανακοίνωση-καταγγελία η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας αναφέρει:
"Αποκλειστικά υπεύθυνο για τα σημερινά (20-10-11) γεγονότα στο Σύνταγμα είναι το ΚΚΕ. Η απόφασή του να μονοπωλήσει τη διαδήλωση στο Σύνταγμα και να καταλάβει μονοπωλιακά το πάνω διάζωμα (Β. Αμαλίας) πάρθηκε για λόγους τηλεοπτικής και πολιτικής υπεραξίας και ήταν μία πράξη επιθετική απέναντι στην κοινωνία. Αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση του κόσμου προς τη Βουλή, ανοίγοντας το δρόμο για τους βουλευτές, προκειμένου να πανηγυρίσουν την έξοδο των δικών τους βουλευτών, των βουλευτών υποτίθεται του ‘όχι’.Χρησιμοποιώντας την περίφημη περιφρούρησή του –η οποία συνετρίβη με το πρώτο μπαμ και διεσώθη πρόσκαιρα με την συνεργασία και την επέμβαση των ΜΑΤ- εμπόδισε, σαν δύναμη καταστολής, την διέλευση στους πολίτες.
Οι προκλητικές δηλώσεις των προβεβλημένων στελεχών του κόμματος περί προβοκατόρων, κουκουλοφόρων και άλλα ηχηρά παρόμοια πυροδότησαν από μέρες το κλίμα. Προσπάθησαν δε να οικειοποιηθούν το Σύνταγμα, το οποίο κατασυκοφαντούσαν και λοιδορούσαν από την στιγμή που έγινε χώρος δημόσιος, χώρος της Άμεσης Δημοκρατίας.
Δεν κατάλαβε τίποτε το ΚΚΕ από τον Δεκέμβρη του ’08, όταν έντρομο ζητούσε τη βοήθεια του Καραμανλή με επίσημες επισκέψεις. Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών.
Το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση.
Ας μην παρασύρεται το κόμμα από τη γνωστή του τακτική στο χώρο των πανεπιστημίων. Η κοινωνία είναι μια σκληρή πραγματικότητα, ένας ωκεανός, όπου αρκεί ένας μικρός κυματισμός για να πνίξει κάθε ολοκληρωτισμό.
Η Άμεση Δημοκρατία αναδύεται στα συντρίμμια του παλιού κόσμου.
Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας"

http://litlepost.blogspot.com/2011/10/20-2011.html