Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ακυρώνει τις παρελάσεις για τα σχολεία που ήταν για 4 ημέρες υπό κατάληψη το Υπουργείο για να μη χαθούν διδακτικές ώρες!

Ακυρώνει τις παρελάσεις για τα σχολεία που ήταν για 4 ημέρες υπό κατάληψη το Υπουργείο για να μη χαθούν διδακτικές ώρες !

Με απόφασή του, το υπουργείο Παιδείας ακυρώνει τις πρόβες παρελάσεων αλλά και τις ίδιες τις παρελάσεις, για σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη για περισσότερες από τέσσερις ημέρες.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Ειδικού Γραμματέα, Μιχάλη Κοντογιάννη, «προκειμένου να μη χαθούν περαιτέρω διδακτικές ώρες για τις πρόβες που απαιτούνται καθημερινά ενόψει των μαθητικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου τα σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη για περισσότερες από 4 (τέσσερις) ημέρες δεν θα συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις».
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τα συγκεκριμένα σχολεία δύνανται να συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις μόνο εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης και έπειτα από απόφαση του οικείου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης».
Αλλη μιά επίθεση της ανθελληνικής κατοχικής κυβέρνησης των τροϊκανών ενάντια στον πολιτισμό των Ελλήνων και στις Εθνικές τους Γιορτές!!
http://892fm.blogspot.com/2011/10/4_18.html