Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Ο Καταρράκτης". Το ανέκδοτο του Νοσοκομείου Φιλιατών

"Ο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ"
ΤΟ… ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Σαν ανέκδοτο κυκλοφορεί κατάσταση, είδους συνταγολογίου, στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, τα Φαρμακεία Φιλιατών αλλά και στα … καφενεία.
Πρόκειται για τα υλικά και τα φάρμακα που απαιτούνται από τον Οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου, προκειμένου να προβεί σε χειρουργική επέμβαση για καταρράκτη.
Τα οποία φάρμακα και υλικά, δυστυχώς, με απόφαση της κ. (Υπο) Διοικήτριας, έχουν διαγραφεί από τη λίστα των παραγγελιών.
Ασφαλώς για να εξυπηρετηθεί Μνημονιακά ο Καθηγητής Υπουργός ο οποίος και … βαθμολογεί υφισταμένους του συνεργάτες προκειμένου να … διατηρηθούν σε θέσεις εξουσίας.
Αυτά τα υλικά και φάρμακα, τα προμηθεύονται οι ασθενείς ή οι συγγενείς τους, μιας και από καταρράκτη πάσχουν συνήθως υπερήλικες, από ιδιωτικά φαρμακεία.
Η συνταγή – λίστα αυτή, αφού επιδεικτικά κυκλοφορεί στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, από τους αγανακτισμένους Έλληνες πολίτες, αγρίως φορολογούμενους, καταλήγει στα ιδιωτικά φαρμακεία της πόλης, αφού οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώσουν την απαιτούμενη δαπάνη, ακόμη και με … έρανο, μεταξύ συγγενών, φίλων και γνωστών.
Ούτε ανέκδοτο να ήταν.
Κατά τα άλλα, η αγαπητή (Υπο) Διοικήτρια διαβεβαιώνει τους πάντες πως στο Νοσοκομείο της (!) δεν έχει παρατηρηθεί ουδέποτε έλλειψη υλικών και φαρμάκων.
Σ.Σ. Καλά για .. εμβόλια ούτε λόγος να γίνεται.
Αλλά, βρε παιδιά, ούτε ίχνος από αντιτετανικούς ορούς πουθενά;
Ούτε στο Νοσοκομείου ούτε στα Κ.Υ.;
Έλεος, πια!
http://892fm.blogspot.com/2011/10/blog-post_8922.html