Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Πράκτορας της ΕΥΠ κατέρχεται σαν υποψήφιος βουλευτής δήθεν του ΠΑΣΟΚ!

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ με πρωταγωνιστή τον πράκτορα - πολιτευτή!
Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική ΕΥΠ, όσο και στα κεντρικά κλιμάκια της «μυστικής» Υπηρεσίας, από τα καμώματα του Ηπειρώτη «πράκτορα», ο οποίος διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, μέσα από την οποία επιτίθεται κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου! Σημειώνουμε, ότι ο ίδιος κατά τις βουλευτικές εκλογές του 2007, ήταν πολιτευτής με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο, χρονικό διάστημα κατά το οποίο νόμιμα δεν εργαζόταν στην Ε.Υ.Π.
«Πράκτορας» για κλάματα
Η όλη δράση του, κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για φαρσοκωμωδία με τον τίτλο: «Ένας πράκτορας για κλάματα» ή το ακόμα πιο πρωτότυπο: «Ένας πράκτορας... μα τι πράκτορας!!!» Και το λέμε αυτό, καθώς όλοι γνωρίζουμε, πως ο εσωτερικός κανονισμός της Ε.Υ.Π. απαγορεύει στους υπάλληλους και τους υπηρετούντες στην Ε.Υ.Π. να εκδηλώνουν πάσης φύσεως δημόσια δράση, κομματικής, πολιτικής ή και δημοσιογραφικής υφής. Η πολύ περίεργη ιστορία απασχολεί εδώ και μήνες τα ηγετικά κλιμάκια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Τούτο γιατί ο συγκεκριμένος υπάλληλος της ΕΥΠ,απομακρύνθηκε από την Υπηρεσία στις 29 Μαίου, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου, μιας και μετά την αποκάλυψη της πλούσιας δράσης του από Τούρκους χάκερς, δεν ήταν δυνατό να παραμείνει στην υπηρεσία του. Aπό την επομένη απασχολείται ως υπάλληλος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση του γειτονικού νομού. Ο ίδιος όμως θεωρώντας πως η πολιτική του δράση δεν έχει κανένα απολύτως αντίκτυπο στην υπηρεσία, προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών.
Προσωρινή αναστολή
Την 1η Ιουλίου 2009 το Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων διατάσσει την προσωρινή αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Υπουργού και την επαναφορά του «πράκτορα» στην Ε.Υ.Π. Το Διοικητικό Εφετείο των Ιωαννίνων όμως δεν ζήτησε την άποψη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών η οποία - άγνωστο ακόμη πως - πληροφορήθηκε αυτή την εξέλιξη και απέστειλε στον πρόεδρο του Διοικητικού Εφετείου απόρρητο έγγραφο το οποίο βρίσκεται στα χέρια της «Ε» στο οποίο περιγράφει αναλυτικά τα παραπτώματα στα οποία υπέπεσε ο συγκεκριμένος υπάλληλος καθώς επίσης και στα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας, της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA των Αθηνών αλλά και δημοσιεύματα στα γνωστά blogs troktiko, epirusgate και pressmme. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών αναφέρει πως απο την δράση του συγκεκριμένου υπαλλήλου παραβιάζεται κατάφορα το καθήκον της εχεμύθειας. Σημειώνει δε πως έχει πλέον δημιουργηθεί μείζον ζήτημα μιας και ο συγκεκριμένος υπάλληλος επιτίθεται μέσα από την ιστοσελίδα την οποία διατηρεί τακτικά εναντίον του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιώργου Παπανδρέου. Να σημειώσουμε πως την πολυσέλιδη αναφορά της ΕΥΠ υπογράφει ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Σεραφείμ Τσιτσιμπής.
Εν αναμονή της απόφασης
Τις επομενες ημέρες αναμένεται το Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων να εκδόσει την οριστική του απόφαση, λαμβάνοντας φυσικά σοβαρά υπόψη την έκθεση της ΕΥΠ. Στο μεταξύ, ο εν λόγω υπάλληλος εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποιο ανακοινώνει στους συμπατριώτες του πως δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Ακόμη όμως και μέσα από αυτή την ανακοίνωση δεν χάνει την ευκαιρία να επιτεθεί εκ νέου στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για «μεγάλα λάθη» που ελπίζει πως στο μέλλον θα διορθωθούν!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
από epirusgate.blogspot