Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Πορεία και συγκέντρωση φοιτητών στην Ηγουμενίτσα σήμερα Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου


Πορεία και συγκέντρωση φοιτητών στην Ηγουμενίτσα
Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν πλέον οι φοιτητές του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας, αναφορικά με τις αποφάσεις του σχεδίου ΑΘΗΝΑ που επηρεάζει το παρών και το μέλλον τους.Στην σύσκεψη - παρωδία,αφού ελάχιστοι φορείς και μόλις 3 Δημοτικοί σύμβουλοι απάντησαν στο κάλεσμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, οι φοιτητές ανακοίνωσαν πως σήμερα Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι,θα πραγματοποιήσουν πορεία από το ΤΕΙ προς την πλατεία Δημαρχείου,όπου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση.Ο Δήμαρχος αποφάσισε να κλείσει τις υπηρεσίες του την ώρα αυτή, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την συμπαράσταση του Δήμου στα αιτήματα των φοιτητών.Μέσω του τύπου, οι φοιτητές καλούν όλους τους κοινωνικούς φορείς αλλά και κάθε πολίτη της Ηγουμενίτσας που θέλει να συμπαρασταθεί στον αγώνα τους, να βρεθούν δίπλα τους σήμερα, στην πλατεία Δημαρχείου.
Ο Αντιρρησιας 2013είπε...
Το χθεσινο{εκτακτο}Δημοτικο Συμβουλιο..ηταν σε αποδιοργανωση...πληρης αδιαφορια με μολις τρεις Δημοτικους Συμβουλους να μετεχουν..και 2-3 που ηρθαν..αντι να καθισουν στα εδρανα..καθησαν μαζι με τους παρευρισκομενους.
Σ΄ολη την διαρκεια υπηρχε αδιαφορια απ'ολους{προπαντος απο τον Δημαρχο και την Προεδρο του Δημοτικου Συμβουλιου}η οποια δυστυχως "εφυγε"απο την δουλεια της οπως επικαλεστηκε για να παρευβρευθει.
Η αιθουσα γεματοι απο φοιτητες που με αγωνια περιμεναν την στηριξη του Δημου,των Δημοτικων Συμβουλων,των Φορεων ..και δυστυχως..ολοι τους "γραψαν"
Με μια "απαθεια"ο Δημαρχος..υποστηριξε το σχεδιο"Αθηνα" με τα λεγομενα του..
Πρεπει να εφαρμοστει το Σχεδιο..και οπως τραβαει ο Δημαρχος της Πρεβεζας απο την μια μερια..πρεπει και εγω υποχρεωτικα..για τα "ματια του κοσμου"να το τραβηξω απο την αλλη. Αποκαρδιωτικη εικονα ειδαν οι φοιτητες-τριες και γεματοι απορια αποχωρησαν ετσι απλα απο την Αιθουσα.
Φιλοι Φοιτητες-τριες
Μονοι σας οριστε την μοιρα σας..κλειστε την πολη-καντε κινητοποιησεις-διεκδικηστε τα κεκτημενα σας. Μην περιμενετε κανεναν..θα με θυμηθειτε..αλλα θαναι αργα.
Κανεις δεν θα σταθει πλαι σας..θα το δειτε και σημερα στην Πλατεια Δημαρχειου..κανενας Πολιτης δεν συγκινειται..ουτε καν ο Δημος να βγει μπροστα..απλα οι κινησεις του ειναι Σικε και μεθοδευμενες.
Υ.Γ Θα "τσουξει"οταν φυγουν τελειως απ'εδω τα Τ.Ε.Ι και μερικοι που τωρα εσεις οικονομικα τους στηριζατε..τοτε θα σας θυμηθουν. Βγαλτε φυλλαδια για ενημερωση,καλεστε ολη την Ηγουμενιτσα,ολους τους φορεις...και αν τοτε δεν ανταποκριθουν..ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ...την δικη μας τη ξερουμε σαν Πολιτες..δεν θελουμε και τοχουμε αποδειξει την Αναπτυξη και την Προοδο.
28 Φεβρουαρίου 2013 - 9:33 π.μ.