Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα Ηπειρωτικών Συλλόγων για κοπή πίτας

e-mail που λάβαμε


O Σύλλογος Ηπειρωτών Γαλατσίου κόβει την Πίτα του, την Κυριακή 15-01-2012.
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γαλατσίου, κόβει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη Πίτα του την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 11.30' το πρωί, στα νέα γραφεία του, στην οδό Εκάβης 83, που είναι στα όρια Γαλατσίου και Λαμπρινής.
Μετά το κόψιμο της Πίτας, θα ακολουθήσει παραδοσιακό Ηπειρώτικο γλέντι, στα γραφεία του Συλλόγου και θα προσφερθούν ηπειρώτικα εδέσματα και ηπειρώτικες πίτες, που θα ψήσουν οι γυναίκες του Συλλόγου και φυσικά τσίπουρο που παρασκεύασαν μέλη του Συλλόγου στην πατρώα γή.






Την Κυριακή 15-01-2012, πατριωτικό αντάμωμα των Ηπειρωτών Πειραιά, για τα 125 χρόνια δράσης του Ηπειρωτικού Συνδέσμου Πειραιώς.
Ο Ηπειρωτικός Σύνδεσμος Πειραιώς συμπληρώνει φέτος 125 χρόνια ζωής και δράσης και σε πείσμα των καιρών συνεχίζει δημιουργικά την πορεία του.
Στα πλαίσια του εορτασμού για την υπεραιωνόβια αδιάπτωτη παρουσία του στα Ηπειρωτικά και Πειραϊκά δρώμενα διοργανώνουμε συνεστίαση την Κυριακή 15-1-2012 και ώρα 12:30 μ.μ στην ταβέρνα «Το Τζάκι» Ελ. Βενιζέλου 11 & Φραγκισκάτου, 18547, Νέο Φάληρο (τηλ: 21048 28168, 2104831040) και σας καλούμε για ένα αντάμωμα με ηπειρώτικο γλέντι.
Παρακαλούμε μέχρι τις 20-12-2011 να μας ενημερώσετε και να παραλάβετε τις προσκλήσεις σας.
Τηλ επικοινωνίας: Λένης Δημήτριος: 6972870550, Ζέκος Γεώργιος: 6974061824.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Λένης Δημήτριος Ζαραλίκου Αγλαΐα
Διεύθυνση Γραφείων. ΦΙΛΩΝΟΣ 11 Τ.K 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΤΗΛ/FAX:2104177378 - www.ipirotikos.gr - email: isp@ipirotikos.gr








Κοπή πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Σύλλογο Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης.
O Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης εύχεται σε όλους ευτυχισμένο το 2012 και σας προσκαλεί στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης ''Δ. Κιντής'' το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 20.00' το βράδυ, για την κοπή της Πίτας του Συλλόγου, με άφθονο τσίπουρο και κρασία από την Βόρειο Ήπειρο και ντόπια εδέσματα και φαγητά.
Την διασκέδαση ανέλαβε η παραδοσιακή ηπειρώτικη ζυγιά του κλαρινίστα Τάσσου Μαγκλάρα, με τραγουδιστές τον Νίκο Δάσκαλο, την Παγώνα Αθανασίου-Χαλκιά και τον Χρήστο Σταύρου.
Ηπειρώτικους χορούς, αλλά και χορούς από άλλα μέρη της χώρας, θα αποδόσει ο Χορευτικός Όμιλος Δερόπολης.






O Σύλλογος Παργινών Αθήνας κόβει την πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, στις 15-01-2012.
ώρα 11.00 στο ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52







Αδιαχώρη​το στην ''Πίτα του Ηπειρώτη'' του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου
Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στις 10/1/2012, που οργάνωσε ο πάντα δραστήριος σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου Αττικής. Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζωγράφου αποδείχτηκε για μία ακόμη χρονιά μικρή να φιλοξενήσει όλα τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Ανάμεσά τους ο πρώτος άνδρας της πόλης, ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Καλλίρης, ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας κ. Κωνσταντίνος Κωνής,που εκπροσώπησε το Διοικητικό Συμβούλιο, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης, η αντιδήμαρχος κα Μαρία Βαρσαμιδάκη, ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Γρίβας, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Στεργίου, ο Ηπειρώτης πρώην υπουργός Υγείας κ. Γιώργος Παπαγεωργίου, ο πρώην υπουργός κ. Θεόδωρος Δαμιανός, ο πρώην υφυπουργός,βουλευτής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πρώην γενικός γραμματέας ΥΠΕΚΑ κ. Σπύρος Παπαδόπουλος ο τέως Νομάρχης Νίκος Βατάλης, ο πρόεδρος του συλλόγου Φιλιππιαδιατών Αθήνας κ. Ντίνος Στράτος, Πρόεδροι Ηπειρωτικών Αδελφοτήτων, αλλά και άλλων φορέων της περιοχής, χορηγοί της εκδήλωσης και πλήθος κόσμου.
Άψογος οικοδεσπότης ο πρόεδρος του συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.
Μήνυμα προς τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου εκφώνησε ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Καλλίρης, που ζήτησε την συνεργασία του συνδέσμου σε δράσεις αλληλεγγύης.
Ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ. Κωνταντίνος Κωνής, πέρα από τις ευχές, κλείνοντας προσκάλεσε τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση «Πίτα του Ηπειρώτη» που θα διοργανωθεί στις 5 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.







O Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων κόβει την πρωτοχρονι​άτικη Πίτα του, την Κυριακή 15-01-2012
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγ.Αναργύρων
“ O Π Υ Ρ Ρ Ο Σ ”
σας προσκαλεί στην κοπή της Πίτας του
στις 15 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Κυριακή στις 06:00μμ
στην αίθουσα του «Π ε υ κ ώ ν α»
δίπλα στην εκκλησία των Αγ. Αναργύρων.
Με παραδοσιακά εδέσματα Ηπείρου
φτιαγμένα από τα μέλη και τις φίλες του Συλλόγου μας
Για το Δ.Σ του Συλλόγου
Η Πρόεδρος
Αθηνά Ζάγκα