Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Δεν μας φτάνουν οι καθεστωτικοί του συστήματος

 

 

Δεν μας φτάνουν οι καθεστωτικοί του συστήματος που προσπαθούν να μας κάνουν το μυαλό πουρέ με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, έχουμε και τους καθυστερημένους της άλλης πλευράς. Βελοπουλικούς, χρυσαυγίτες ναζιστές, φασίστες, καλόγερους και χριστιανόπληκτους, δωδεκαθειστές, βαρεμένους και ψυχασθενείς, που πάει να βγάλει ο καθένας από αυτούς όλο το βόθρο που έχει μάσα στο μυαλό του.

Και ο καθένας από αυτούς, εκτός από τις εξώφθαλμες βλακείες και ηλιθιότητες που λέει, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Το ψέμα!!! Λες και υπάρχει περίπτωση, να μην γίνει γνωστή η αλήθεια μετά από λίγες μέρες. Και δεν καταλαβαίνουν καν ότι έτσι χάνεται η οποιαδήποτε αξιοιστία!

Το τι έχουμε διαβάσει δε λέγεται. Τελευταίο τους κατόρθωμα η βλακεία ενός Βελοπουλικού, ότι οι φορτηγατζίδες σταματάνε να δουλεύουν στις 4 Αυγούστου! Και αν κάποιος πάει στη διαδικτυακή σελίδα της Ένωσης Φορτηγατζίδων και Μεταφορέων θα δει ότι τίποτα τέτοιο δεν ισχύει.

Παλιότερα «κατορθώματα τους» είναι τα Ψέματα του εξωτερικού, που πίστευαν ότι δεν μπορούσαν να ελεχθούν. «Εξέγερση του λαού στην Ιταλία, πέφτει η ιταλική κυβέρνηση, τα μαγαζιά ανοίξανε», λέγανε και γράφανε. «Διαδόστε γιατί το κρύβουν» γράφανε. «Συνεχής διαδηλώσεις στη Γαλλία, πέφτει ο Μακρόν, διαδόστε γιατί το κρύβουν». Αφού δεν τους βγήκε το γυρίσαν από την άλλη. «Ο Μακρόν βάζει 50.000 κόσμο στη φυλακή, και επιβάλει δικτατορία». Δεν τους βγήκε, αλλά συνεχίζουν απτόητοι.

Ναζιστικός Γκεμπελισμός λέγεται αυτό. «Αν δεν μας βολεύει η αλήθεια, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια»!

https://litlepost.blogspot.com/2021/07/23-2021.html

 

 

 

Εν τω μεταξύ αυτό που κάποιοι δεν έχουν καταλάβει είναι ότι το σύστημα και το καθεστώς προωθεί την άποψη ότι όσοι αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην κατάλυση των δημοκρατικών ελευθεριών και στην παρέμβαση της κυβέρνησης και του καθεστώτος στην ιατρική επιστήμη είναι κάποιοι φασίστες και βαρεμένοι.

https://litlepost.blogspot.com/2021/07/23-2021.html