Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Η αντίσταση των λαών φέρνει καρπούς !!!!!

 

Βρετανία: «Παγώνει» η υποχρέωση για «διαβατήριο εμβολιασμού» σε μαζικές εκδηλώσεις

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την Covid όπως με τη γρίπη», διαμηνύει ο Μπόρις Τζόνσον

Προηγήθηκαν οι μαζικές διαδηλώσεις ενάντια στις μάσκες και στην καταπάτηση των ανθρώπινων ελευθεριών από το Βρετανικό Λαό

Οι Βρετανοί δε θα χρειάζονται πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο σε μαζικές εκδηλώσεις, όπως ποδοσφαιρικούς αγώνες, αναφέρουν δημοσιεύματα

30.06.2021 • 10:43 

Στο… συρτάρι φαίνεται να μπαίνει η υποχρεωτική χρήση του πιστοποιητικού εμβολιασμού στη Βρετανία όσον αφορά τις μαζικές εκδηλώσεις (συναυλίες, αθλητικά γεγονότα κλπ.), με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον φερόμενο να λέει ότι «πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό».

Αφού ατόνησε η προσπάθεια επιβολής του λεγόμενου «διαβατηρίου εμβολιασμού» για την είσοδο σε παμπ και εστιατόρια στη Βρετανία, πλέον φαίνεται να περνά στις ελληνικές καλένδες και η πρωτοβουλία για υποχρεωτική επίδειξη απόδειξης εμβολιασμού για τη συμμετοχή σε μαζικά γεγονότα, μολονότι τα κρούσματα του κορωνοϊού στη Βρετανία είναι σε νέα, μεγάλη άνοδο.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail την Τετάρτη και επιβεβαιώνουν και άλλα βρετανικά μέσα ενημέρωσης με πρόσβαση στη Ντάουνινγκ Στριτ, Βρετανοί υπουργοί απορρίπτουν πλέον την ιδέα για επιβολή του διαβατηρίου Covid για μουσικά φεστιβάλ, αγώνες κλπ., αν και κάθε ιδιωτικός οργανισμός μπορεί πάντα να επιβάλει τις δικές του απαιτήσεις. Πρόκειται προφανώς για τη νέα γραμμή του βρετανικού υπουργείου Υγείας μετά την ανάληψη της ηγεσίας του από τον Σατζίντ Τζαβίντ, που φέρεται να είπε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο «πρέπει να μάθει να ζει με την Covid».

Προηγουμένως το υπουργικό συμβούλιο σκόπευε να καταστήσει το αποδεικτικό εμβολιασμού υποχρεωτικό για παρουσία σε μαζικές εκδηλώσεις μετά τις 19 Ιουλίου.

Τώρα εκτιμάται ότι ο εκτεταμένος εμβολιασμός αρκεί για τον περιορισμό της πανδημίας. Παρότι τα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα αυξάνονται αλματωδώς, με άνοδο 76% σε εβδομαδιαία βάση σύμφωνα με τα στοιχεία της Τρίτης, οι εισαγωγές στα νοσοκομεία παραμένουν σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, όπως και ο αριθμός των διασωληνωμένων.

           Ο νέος υπουργός Υγείας θέλει να αρθούν το συντομότερο οι περιορισμοί

Εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου δήλωσε στην Daily Mail ότι «το υπουργικό συμβούλιο συμφώνησε πως όταν έχουμε ολοκληρώσει τον οδικό χάρτη θα μπορούμε να ζούμε με την Covid στο μέλλον – ακόμη κι αν αυξάνονται τα κρούσματα – χάρη στην προστασία που παρέχει το εμβόλιο.»

Πηγή από τη βρετανική κυβέρνηση ανέφερε στην ίδια εφημερίδα ότι «θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα της αντιμετώπισης της Covid περισσότερο σαν την κοινή γρίπη. Υπάρχει το εμβόλιο κατά της γρίπης που ελαττώνει τις πιθανότητες σοβαρής ασθένειας, αλλά και πάλι έχουμε μεγάλο αριθμό περιστατικών και σημαντικό αριθμό θανάτων από γρίπη.»

«Όταν φτάσουμε στις 19 Ιουλίου, τα κρούσματα μπορεί να βρίσκονται πολύ ψηλά, στις 30.000 ή και 40.000 ημερησίως. Αυτό όμως δε συνιστά λόγο για να μην προχωρήσουμε, εφόσον οι νοσηλείες και οι θάνατοι παραμένουν σε σχετικά χαμηλά επίπεδα,» τόνισε. Την Τρίτη τα νέα κρούσματα ξεπέρασαν τα 20.000.

Ωστόσο η ίδια κυβερνητική πηγή τόνισε ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα παραμείνουν σε χρήση για τα ταξίδια στο εξωτερικό: «Η δουλειά αυτή δε θα πάει χαμένη. Αυτό θα απαιτείται για τα ταξίδια και θα υπάρξει και σύστημα για τη χρήση του εφόσον απαιτηθεί και τον χειμώνα», είπε.

 

Τέλος το "πιστοποιητικό εμβολιασμού" για την Μ.Βρετανία!!!!

Θα «πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό» λέει ο Μπόρις Τζόνσον

Προηγήθηκαν οι μαζικές διαδηλώσεις ενάντια στις μάσκες και στην καταπάτηση των ανθρώπινων ελευθεριών από το Βρετανικό Λαό

Διαδήλωση στο Λονδίνο κατά των μέτρων για την Covid-19

Σάββατο, 26-Ιουν-2021 21:11

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο του Λονδίνου, διαμαρτυρόμενοι για τους περιορισμούς για την αναχαίτιση της Covid-19, αφού η κυβέρνηση ανέστειλε για τον Ιούλιο την άρση των τελευταίων μέτρων, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων.

Κρατώντας πλακάτ με τη λέξη "ελευθερία" και υπό τους ήχους ταμπούρλων και μουσικής, οι διαδηλωτές έκαναν πορεία στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας, από το Χάιντ Παρκ μέχρι το κοινοβούλιο.

"Είμαι εδώ επειδή πιστεύω ότι η καραντίνα μας στοίχισε την ελευθερία και τα δικαιώματά μας", είπε ο Ίαν Μακόσλαντ, ο οποίος ταξίδεψε από το Ντέβον, στη νότια Αγγλία, μόνο για τον σκοπό αυτόν. "Είμαι πραγματικά εκνευρισμένος με την κυβέρνηση, όπως όλοι εδώ", πρόσθεσε.

Φωνάζοντας "ντροπή σας!" οι συγκεντρωμένοι εκτόξευσαν μπαλάκια του τένις στα παράθυρα της επίσημης κατοικίας του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, στην Ντάουνινγκ Στριτ, καθώς και στο Κοινοβούλιο.

Η επιδείνωση της υγειονομικής κατάστασης ανάγκασε την κυβέρνηση να αναστείλει για τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή για τις 19 Ιουλίου, την άρση των τελευταίων περιορισμών. Αυτό αφορά το άνοιγμα των νάιτκλαμπ, τη δυνατότητα να συγκεντρώνονται περισσότερα από 6 άτομα (ή μέλη πάνω από δύο νοικοκυριών) σε κλειστούς χώρους και τη δυνατότητα να σερβίρουν οι παμπ και ορθίους στο μπαρ.

https://dimpenews.com/2021/06/26/%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%89-%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%8c-%ce%b5%ce%ba%ce%b1/

 

Κάτω τα χέρια από τα χέρια μας.. μισό εκατομμύρια πολίτες βροντοφώναξαν ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Λονδίνο σ’ αντι- lockdown διαδήλωση!..Ο

26/06/2021

Κάτω τα χέρια από τα χέρια μας.. μισό εκατομμύρια πολίτες βροντοφώναξαν ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Λονδίνο και στη συνέχιση των κατασταλτικών μέτρων όπως αυτό του lockdown…Απίστευτο…Ένα ανθρώπινο τσουνάμι μια επίδειξη δύναμη του λαού κατά του ολοκληρωτισμού του καθεστώτος..

”Απίστευτο!

Μισό εκατομμύριο άνθρωποι διαδηλώνουν στο Λονδίνο απορρίπτοντας τον ολοκληρωτισμό της κυβέρνησης που επιδιώκει να υποχρεώσει σ΄ εμβολιασμό τους πολίτες της. Σ΄ένα πλακάτ διαβάζουμε:

«Το μόνο πράγμα που μεταλλάσσεται είναι τα ψέματα». Οι άνθρωποι ξύπνησαν.

Ο Covid δεν είναι η απειλή.

Η Propaganda & οι Big Pharma είναι.”

”Επικές διαδηλώσεις σήμερα.

Η Tυρανία δεν έχει θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας.”(σσ. κι αλλού δεν έχει θέση επίσης)

Ένα πανό είχε τον κορωνοιό μαρκαρισμένο με τη σβάστικα και η λεζάντα:η μετάλλαξη Boris.

Ένα τοίχος προστασίας της Δημοκρατίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χτίζεται σε όλο τον κόσμο μια ασυλία αγέλης για την προστασία ατομικών δικαιωμάτων και συλλογικών ελευθεριών Συνταγμάτων κι ανθρώπινης αξιοπρέπειας...

Πλακάτ έξω από την πρωθυπουργική έδρα: ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Eπίθεση και στην μονολιθική καταχωρημένη ”αλήθεια” των ΜΜΕ:” BBC ψεύτες”

Η μεγαλειώδης διαδήλωση στο κεντρικό Λονδίνο το Σάββατο, κατέληξε την κατοικία του πρωθυπουργού Ντάουνινγκ Στριτ και στο κοινοβούλιο και οι στόχοι δέχθηκαν επίθεση βροχή από μπαλάκια τένις.

Η Αγγλία επρόκειτο να άρει όλους τους περιορισμούς στις 21 Ιουνίου, αλλά με πρόσχημα την μετάλλαξη Delta ανέβαλε αυτή την εξέλιξη για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.Αυτή ήταν κι η αφορμή που ξεχείλισε το ποτήρι κι άνοιξε τους ανθρώπινους κρουνούς που πλημμύρισαν το Λονδίνο.Οι διαδηλωτές έφτασαν στη Downing Street, το πλήθος άναψε καπνογόνα και φώναζε «ντροπή σου» δείχνοντας προς το νούμερο 10.

Το πλήθος πορεύθηκε από το Χάιντ Παρκ, μέσω της Oxford Street και προς το κοινοβούλιο, με σημαίες, σφυρίζοντας και φωνάζοντας καθώς απαιτούσε τον άμεσο τερματισμό των περιορισμών και του lockdown.

Ένα τραγικό πλακάτ έγραφε: ”η Astra Zeneca σκότωσε τον άντρα μου...”ψιλά γράμματα για τους Ανθρωπιστές ειδήμονες….

https://litlepost.blogspot.com/2021/07/1-2021.html