Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Aπάντηση της Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ.Ιωαννίνων στην ανακοίνωση της "ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ" για το Μακεδονικό



Μπράβο στο ΕΠΑΜ Ιωαννίνων !! « Ντροπή σε όσους θέτουν θέματα εθνικισμού και φασισμού στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα από απλούς πολίτες και συλλογικότητες.
Τα δήθεν ανοιχτά σύνορα και η αδελφοσύνη των λαών είναι μόνο στη σφαίρα της φαντασίας των ανεγκέφαλων που δέχονται να υποστηρίζονται από τις πιο σκοτεινές δυνάμεις του ιμπεριαλισμού που καταγγέλουν.
Παρότι όμως ανεγκέφαλοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και αφελής γιατί σίγουρα γνωρίζουν τους χρηματοδότες τους και τους υποστηρικτές τους...»

Aπάντηση της Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ.Ιωαννίνων στην ανακοίνωση
της "ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ" που αφορά το αυριανό Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό
Ανακοίνωση
Ντροπή σε όσους θέτουν θέματα εθνικισμού και φασισμού στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα από απλούς πολίτες και συλλογικότητες.
Τα δήθεν ανοιχτά σύνορα και η αδελφοσύνη των λαών είναι μόνο στη σφαίρα της φαντασίας των ανεγκέφαλων που δέχονται να υποστηρίζονται από τις πιο σκοτεινές δυνάμεις του ιμπεριαλισμού που καταγγέλουν.
Παρότι όμως ανεγκέφαλοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και αφελής γιατί σίγουρα γνωρίζουν τους χρηματοδότες τους και τους υποστηρικτές τους.
Το κακό είναι πως όλοι αυτοί που “υποστηρίζουν” την ενότητα και την αδελφοσύνη των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό θέλουν να λένε πως προέρχονται από την αριστερά. Σίγουρα είναι η αριστερά του Τσίπρα που έφερε τα μεγαλύτερα δεινά μέχρι σήμερα στην Πατρίδα μας , υπηρετώντας και υπακούοντας τους κεφαλαιοκράτες και τους ιμπεριαλιστές της παγκοσμιοποίησης.
Έτσι λειτουργούν όμως τα φερέφωνα του συστήματος “καταγγέλουν” την αντίσταση, το δικαίωμα στην ελευθερία, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Λαϊκή κυριαρχία, την ελευθερία του διαμαρτύρομαι, την ελευθερία του διαδηλώνω, την ελευθερία του αντιστέκομαι. Ο λόγος προφανής: όλα αυτά είναι δικαιώματα του εργάτη, όσοι δεν είναι εργάτες να καούν στην πυρά σαν φασίστες και ιμπεριαλιστές. Αυτό εξυπηρετεί το σύστημα που συντηρεί την κατοχή που έχει έρθει στην Πατρίδα, αυτό εξυπηρετεί την λεηλασία του τόπου, αυτό εξυπηρετεί την αποχή των πολιτών από κάθε είδους αντίδραση και αντίσταση.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο δηλώνει τον αποτροπιασμό του για όλους αυτούς που θέλουν να λέγονται αγωνιστές και υποστηρικτές της ελευθερίας και της δημοκρατίας υπηρετώντας τον φασισμό.
Σαν Πατριωτική Δημοκρατική δύναμη υποστηρίζουμε κάθε είδους συλλαλητήριο:
που προωθεί την διαφύλαξη της Ελληνικής επικράτειας για την οποία τόσο αίμα έχει χυθεί από τους προγόνους μας
που υποστηρίζει την ιστορία και τον πολιτισμό μας σαν ελεύθερη επικράτεια και όχι σαν αποικία ή δουλοπαροικία χρέους
που διαφυλάττει την ενότητα του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής επικράτειας
που επιθυμεί την τιμωρία όλων όσων υπηρετούν τον διχασμό και τον διαμελισμό της Πατρίδας
που επιδιώκει την τιμωρία των ενόχων όσων διασπάθισαν ή καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και εξουσία προς ίδιον όφελος
που θέλει μια Ελλάδα ελεύθερη από δοσίλογους και προσκυνημένους για να υπηρετεί τους Έλληνες και όχι τους επικυρίαρχους.
Σαν απλοί πολίτες όλοι οι Επαμίτες θα βρεθούν αύριο σε όλες τις πόλεις που διοργανώνονται συλλαλητήρια στο πλευρό των Ελλήνων γιατί η Μακεδονία είναι ΕΛΛΑΔΑ και δεν χωρά κανένας προσδιορισμός ή σύνθετη ονομασία που να καπηλεύει ιστορικά- πολιτισμικά ή να εξυπηρετεί συμφέροντα που σαν στόχο έχουν τον διαμελισμό μας.
Ε.ΠΑ.Μ. Ιωαννίνων.