Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Τεράστια παραποίηση της αλήθειας από το ellinikahoax.gr, για άλλη μια φορα!




Τεράστια παραποίηση της αλήθειας από το ellinikahoax.gr, για άλλη μια φορα!


Δεν  εκπροσωπήθηκαν 19 χώρες όπως γραφει στις εκδηλώσεις για την μνήμη των θυμάτων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων, εστειλαν μονο μηνυματα   συμπαραστασης. Το τελικο κειμενο υπεγραψαν μονο 8 χωρες.
Χθες (23 Αυγ. 2017) κυκλοφόρησε η είδηση και πολύ σωστα από το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ) πως «μόνο 8 από τα 27 κράτη της ΕΕ συμμετείχαν στο συνέδριο που διοργάνωσε η Εσθονική Προεδρία αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων». Την είδηση αναπαρήγαγαν όλες οι μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, μόνο οκτώ από τις 27 χώρες-μέλη της Ε.Ε. συμμετείχαν στο συνέδριο που διοργάνωσε η Εσθονική Προεδρία αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων. Βεβαια, εδώ εκανε λαθος το πρακτορειο ειδησεων. Απλως μονο 8 χωρες υπεγραψαν το τελικο ψηφισμα.
Όπως βλέπουμε και από τη κοινή ανακοίνωση, συμμετείχαν μόνο χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ που υπήρξαν υπό σοσιαλισμο μέχρι τη πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού στην Ευρώπη (Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία και Σλοβακία). Το ψήφισμα ζητά τη διεξαγωγή έρευνας για την εξακρίβωση εγκλημάτων από τα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα και την τιμωρία των ενόχων.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Εσθονίας, αλλά και της απάντησης που λάβαμε  από την εκπρόσωπο τύπου κα Katrin Lunt, συνολικά στις εκδηλώσεις -δηλαδή στην υπουργική συνάντηση και το συνέδριο που ακολούθησε- έλαβαν μέρος 19 χώρες της ΕΕ. Συγκεκριμένα, η Βουλγαρία, η Τσεχία, η Κροατία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Μάλτα, η Πολωνία, η Σλοβακία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ρουμανία και η Αυστρία. Οι 8 με φυσικη παρουσια, και οι υπολοιπες με μηνυματα στηριξης.
Την παραποιηση της αληθειας ανελαβαν οι γνωστοι αληταραδες των ellikahoax.gr, οι οποιοι παραποιησαν οσο μπορουσαν την αληθεια. Μπας και τσιμπισει κανας ηλιθιος. Οι οποιοι εχουν συλληφθει πολλες φορες να παραποιουν την αληθεια στα ξεφτιλισμενα ellinikahoax.gr. Και την παραποιηση τους την πηραν σημερα ολες οι δεξιες φυλλαδες.