Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Κινητοποιήσεις χθες των ομολογιούχων σε όλη τη χώρα

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  ΤΩΝ  ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ  ΣΕ  ΟΛΗ  ΤΗ  ΧΩΡΑ

Ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά έχουν καταληστέψει εν ψυχρώ τους μικρομολογιούχους. Με 2 υπογραφές τους  έκαναν πλιάτσικο στους μόχθους μιας ζωής των 15.000  βιοπαλαιστών της χώρας!
Ανάμεσά  τους είναι και 3.500  Έλληνες του Εξωτερικού - αρκετοί είναι οι Θεσπρωτοί  -, που τοποθέτησαν τις οικονομίες τους στην Ελλάδα και πίστεψαν την Πατρίδα και τη διαφήμιση «Ομόλογα με την εγγύηση του  Ελληνικού Κράτους».

Τους κάλεσαν να βοηθήσουν την οικονομία του κράτους αποταμιεύοντας τα χρήματά στους σε τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου, τους διαβεβαίωναν μάλιστα μέχρι και λίγες ώρες πριν το «κούρεμα», ότι δεν πρόκειται να τους τα πειράξουν.
Ο κ.Βενιζέλος ενημέρωνε (όπως πληροφορήθηκα πρόσφατα) και τις Τ.Ο  του ΠΑΣΟΚ, πως η Κυβέρνηση δεν προτίθεται να πειράξει τους μικροομολογιούχους.

Αυτό βέβαια ήταν μεγάλο ψέμα. Η εφημερίδα μας ενημέρωσε τους Θεσπρωτούς πριν λίγο καιρό σχετικά για το μεγάλο ψέμα του Βενιζέλου και πως ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά κάρφωσαν το μαχαίρι στην πλάτη των μικροομολογιούχων, αρπάζοντάς τους, σε συνεννόηση με τον κ. Γιούνκερ, το 80% των χρημάτων τους!       
Ούτε  μαφιόζοι  δεν τα κάνουν αυτά.
Από τότε 17 ομολογιούχοι έχουν αυτοκτονήσει! Ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων αυτών, οι  Σαμαράς-Βενιζέλος! 
Από τότε πολλές οικογένειες μικροομολογιούχων έχουν καταστραφεί κι άλλες δεν αντέχουν την κόλαση των φόρων γιατί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Οι δε μοιραίοι πολιτικοί, Σαμαράς-Βενιζέλος, φαίνεται πως δεν έχουν αντίρρηση να  αρπάξουν κι από τους μικροομολογιούχους ακόμη και τα σπίτια τους, γιατί « δεν είναι εντάξει στην πληρωμή των δόσεων στις τράπεζες ή στις φορολογικές τους υποχρεώσεις»!

Οι  μικροομολογιούχοι δεν αντέχουν άλλο. Δεν αντέχουν  την κοροϊδία των Σαμαρά– Βενιζέλου και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αποταμίευσης διαμαρτύρονται. 

ΟΙ  ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ  ΣΕ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΗΜΕΡΑ  ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ, ΘΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ  ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ  ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΙΔΙΟΥ  ΤΟΥ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΣΕ 15.000  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
Για  την  Κίνηση
«ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»
                                                  Δημήτρης  Ζώης

                Πηγή:  Γραφείο Τύπου Συλλόγου Φυσικών Προσώπων
                             Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου
                             Κάνιγγος 27  -  Αθήνα 10682
                             τηλ. επικοινωνίας 2118001774  -  φαξ:  2118001775







Νέα απόφαση: Γερμανικό Δικαστήριο δικαιώνει (και πάλι) ομολογιούχο για ελληνικά ομόλογα του 2010
                                                                                                             Από τον Δημήτρη Ζώη
Η γερμανική δικαιοσύνη, με μια ακόμη απόφασή της, δικαίωσε -έστω και σε πρώτο βαθμό- γερμανό μικροομολογιούχο για την αγορά Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου (ΟΕΔ) ονομαστικής αξίας 20.000 Ευρώ κατά το έτος 2010 από γερμανική τράπεζα.
Όπως προκύπτει από το κείμενο της απόφασης του Γερμανικού Πρωτοδικείου, ο σύμβουλος της γερμανικής τράπεζας πρότεινε το 2010 στον ενάγοντα, στο πλαίσιο ενημερωτικής συζήτησης για την τοποθέτηση των χρημάτων του τελευταίου, μεταξύ άλλων και ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Παρέλειψε όμως να τον ενημερώσει για τους ενδεχόμενους κινδύνους που ενυπήρχαν στα εν λόγω ομόλογα, ειδικότερα δε για τον υπαρκτό και μη αμελητέο κίνδυνο μείωσης ή πλήρους απώλειας του επενδυμένου κεφαλαίου. Ταυτόχρονα, το δικαστήριο δέχθηκε βάσει του αποδεικτικού υλικού και των μαρτυρικών καταθέσεων, ότι η αγορά των ομολόγων από τον ενάγοντα στηρίχθηκε και στις εσφαλμένες αξιολογήσεις του συμβούλου της εναγόμενης, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι η τοποθέτηση του κεφαλαίου σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου «είναι 100% ασφαλής».
Το γερμανικό Πρωτοδικείο καταδίκασε την εναγόμενη Τράπεζα για πλημμελή και εσφαλμένη παροχή συμβουλών εκ μέρους του υπαλλήλου της, διατάσσοντας την επιστροφή των χρημάτων (πλέον τόκων) που είχαν τοποθετηθεί σε ελληνικά ομόλογα στον ενάγοντα, αφαιρουμένων των ήδη εισπραχθέντων ποσών, καθώς και την επιστροφή των αποκτηθέντων ομολόγων στην Τράπεζα.
Πηγή: Η  δικηγορική εταιρεία ΜΠΩΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ




ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΩΝ ΤΗΝ 31-10-2014

ΟΙ  ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΗΜΕΡΑ  ΤΗΣ  ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ, ΘΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ  ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ  ΔΙΑΜΡΤΥΡΙΑΣ  ΣΤΟΥΣ  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ  ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ  ΙΔΙΟΥ  ΤΟΥ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ 15.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

31 Οκτωβρίου 2014

Για Τρίτη φορά θα γιορτάσουμε τη μέρα της αποταμίευσης σαν αποταμιευτές, που το Κράτος σε συνεργασία με τις Τράπεζες, έκλεψαν τις οικονομίες μας. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αφήσει το πρόβλημα να ξεχαστεί, αρνούμενη να δώσει λύση, ελπίζοντας ότι κι εμείς θα παραιτηθούμε από την προσπάθεια να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα.

ΟΙ  ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ  ΔΕΝ  ΞΕΧΝΟΥΝ !

Γραφείο Τύπου

Συλλόγου  Φυσικών  Προσώπων
Ομολογιούχων  Ελληνικού  Δημοσίου