Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Νεαρός αναρχικός συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα γιατί αρνήθηκε έλεγχο από αστυνομικούς


Νεαρός συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα γιατί αρνήθηκε έλεγχο από αστυνομικούς
Ένας 18χρονος ημεδαπός, συνελήφθη εχτές το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, για επίθεση σε αστυνομικούς που προσπάθησαν να του κάνουν έλεγχο. Όλα συνέβησαν εχτές το βράδυ, στις 22.00, στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας, απέναντι από τις καφετέριες. Άντρες της ασφάλειας Ηγουμενίτσας, προσπάθησαν να ελέγξουν ομάδα νεαρών, οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο σημείο. Κατά τον έλεγχό τους, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος επιτέθηκε φραστικά στους άντρες της ασφάλειας ενώ στην προσπάθεια προσαγωγής, του αντιστάθηκε και τελικά συνελήφθη. Κατά του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ενημέρωση από Ηγουμενίτσα 27 Μάη 2013
από αναρχικοι αναρχικες αναρχοαντιφασιστες -στριες 3:11, Τρίτη 28 Μαΐου 2013
δεν θα περασει η μπατσοκρατια. αναρχικοι συντροφοι που καθονται στους κυκλους ηγουμενιτσας στο κεντρο της πολης βλεπουν απο μπροστα τους να περνα ο μαστορας. Ποιος ειναι ο μαστορας. Ειναι ο ψευδομαρτυρας του φασιστα θωμαζου που πυροβολησε μεταναστες. ρουφιανος δημοσιογραφος του αρτα tv, δημαρχος σαγιαδας με ρεμουλες για 8 χρονια και δικαστηρια να εκρεμουν χωρις να δικαζεται.Αμεσως αρχιζει το κραξιμο για αυτον που μας βαπτιζει τηλεοπτικα εμπορους ναρκωτικων για να χρεωσει εμας και τη καταληψη στο τει ενω ο μπατσος που ειχε στη κατοχη του πριν 2 μηνες 13 κιλα πρεζα στην ηγουμενιτσα και σκότωνε τους διπλανους μας δεν τρεχει τιποτα. (βλεπε καθεστωτικα για τον πρεζεμπορο μπατσο στην Ηγουμενιτσα) Σαν γνησιος παρατρεχαμενος ο ρουφιανοδημοσιογραφος των πικραμενων φασιστων που δεν εχουν γραφεια της χρυσης αυγης στην ηγουμενιτσα καλει τους ασφαλιτες. Στην αρχη ερχονται δυο λιτες και ζητουν ονοματα μας και δεν δινονται. Αρχιζει εντονος διαπληκτισμος με τους μπατσους οπου απο 2 γινονται 20 μαζι με διας. Προσαγαγουν ενα συντροφο και αρχιζουν ανθρωποκυνηγιτο σε εναν αλλο ενω βριζονται και κραζονται απο οποιον τους βλεπει. Ο δευτερος συντροφος συλλαμβανεται και μαζι με τον προσαχθεντα οδηγουνται στο τμημα. Αλληλεγγυοι συντροφοι φτανουν εξω απο το τμημα και κραζουν τους μπατσους να πανε να ζητησουν ταυτοτητα απο τους δολοφονους του αριβαν οσμαν τους πρεζεμπορους μπατσους και τις κοτες μπραβους της Ηγουμενιτσας. Ο προσαχθεντας συντροφος αφηνεται ελευθερος και ο συλληφθεντας συντροφος περνα αυριο απο εισαγγελεα. Ο συλληφθεντας συντροφος μετα απο ωρες αλληλεγγυης ζητα να αποχωρισουμε απο το πρεζομπατσομεγαρο και να τον στηριξουμε το πρωι στο δικαστηριο. Κατα την αποχωριση των αλλυλεγγυων γινεται επιθεση σε αγοραζω χρυσο και σπαζονται οι τζαμαριες του σαν ενδειξη αλληλεγγυης.συνεχεια ενημερωσης αυριο απο δικαστηρια.
μαστορα οι ρουφιανοι δεν χωραν στη πολη. θωμαζο φασιστα δολοφονε τα οπλα σου δεν μας τρομαζουν μπατσοι η εποχη που βαραγατε μεταναστες και 15χρονους τελειωσε. μπατσοι πολιτικοι δημοσιογραφοι μπορειτε να κοιμαστε ανησυχοι θα ματωσουμε αγρια για τα γραφεια των ναζιστων που ονειρευεστε. Αλλωστε οι παππουδες μας τους ντουφεκιζαν και εμεις χατιρι στους παππουδες μας δεν χαλαμε. μπατσοι tv νεοναζι ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι
ενημερωση απο ηγουμενιτσα
από ανρχικοι-ες αναρχοαντιφασιστες-στριες 23:08, Τρίτη 28 Μαΐου 2013
περασε απο εισαγγελεα ο αναρχικος συντροφος μας οπου του φορεσανε δικαστηριο για εξυβριση αντισταση κατα της αρχης και απειλη. να σημειωθει οτι το πρωι του δειχναν αναρτηση στο ινδυμεντια σχετικα με τα γεγονοτα ρωτοντα τον αν τον εκφραζει.ο συντροφος μας τους απαντησε ναι.φαινετε τα πιστοποιητικα φρονηματων της χουντας των ταγματασφαλιτων και των βασανιστων δεν τελειωσαν σε οποιον αντιστεκετε. αυτη τη στιγμη εχουν γινει αλλες δυο πρωσαγωγες ατομων ενος 15χρονου και ενος ακομα.0 15χρονος αφεθηκε ελευθερος ενω ο δευτερος κρατειτε ακομα.ειναι μια κλασικη περιπτωση τρομοκρατησης και ψυχολογικης βιας του κρατους απεναντι σε οποιον δεν θελει να το υπηρετει αλλα να το πολεμα. αυριο θα γινει μικροφωνικη εναντια στη καταστολη απο τα καταληψη κελι. καλη δυναμη και αγωνα σε οσους αντιστεκοντε. λευτερια σε οσους ειναι στα κελια.
Ηγουμενίτσα: Μικροφωνική εναντια στην καταστολή Μικροφωνικη εναντια στη καταστολη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29.5 από την κατάληψη Κελί εξαφορμής των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο κέντρο της πόλης τη Δευτέρα 27.5 και είχαν ως αποτέλεσμα την σύλληψη ενός συντρόφου.