Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Άρχισε να λειτουργεί στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας το σπίτι της ΕΛΠΙΔΑΣ


Άρχισε να λειτουργεί στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας, το σπίτι της ΕΛΠΙΔΑΣ
Το Σάββατο 19/1/13, άρχισε να λειτουργεί στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας, το σπίτι της ΕΛΠΙΔΑΣ, που έγινε με πρωτοβουλία του Ε.Πα.Μ., Θεσπρωτίας. Οι πρώτες εντυπώσεις από την συμμετοχή των πολιτών , ήταν πολύ ενθαρρυντικές, και τα τρόφιμα και τα ρούχα που προσέφερε ο κόσμος ήταν σε ικανοποιητικές ποσότητες.
Παρελήφθησαν άμεσα από την εκκλησίαστική ΕΣΤΙΑ, για να διατεθούν στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, τους οποίους η κυβέρνηση των ξενοκίνητων πολιτικών, έχει οδηγήσει σε απελπισία και δυστυχία.
Το σπίτι αυτό θα μείνει στον πεζόδρομο, για μερικές εβδομάδες, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, τις πολλές εκατοντάδες οικογένειες που αντιμετωπίζουν άμεσα προβλήματα επιβίωσης.
Καλοδεχούμενες οι προσφορές από όποιον θέλει να βοηθήσει. Οι ανάγκες είναι πάρα πολλές. Η πρωτοβουλία αυτή, αντιμετωπίστηκε πολύ εχθρικά από κάποιους που κινούνται στην σκοτεινή πλευρά της πολιτικής όπως αυτή εκφράζεται από την τρικομματική κυβέρνηση, η οποία με την κατάργηση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην χώρα μας οδηγεί όλοκληρον τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, δυστυχία και παράδοσή του στους ξένους τοκογλύφους. Έτσι, για να επιβεβαιωθεί η άποψη ότι οι αντεθνικές και αντιλαϊκές ενέργειες των κυβερνόντων στηρίζονται και σε ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας, κομμάτι το οποίο στην συγκεκριμένη περίπτωση ανήκει στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΗ ομάδα κουβέλη το οποίο ενοχλήθηκε από την κοινωνική παρέμβαση του Ε.Πα.Μ., και επιτέθηκε φραστικά στην συντονίστριά μας. Μετά από αυτές τις ενέργειες, τους στέλνουμε το μήνυμα, ότι δεν μπορούν να μας εκφοβίσουν, και ότι η κοινωνική παρέμβαση του Ε.Πα.Μ., θα συνεχιστεί, μέχρι που ο λαός θα διώξει ,την δωσίλογη κυβέρνηση από την πατρίδα μας.
Με υπερηφάνεια τους ενημερώνουμε ότι το σπίτι της ΕΛΠΙΔΑΣ, είναι μια από τις δραστηριότητες του Ε.Πα.Μ., που μαζί με πολλές άλλες, όπως, οι πετυχημένες ημερίδες για το μεταλλαγμένα, καθώς και η συγκρότηση του μετώπου αλληλεγγύης με άλλες έντιμες, εθνικές αντιμνημονιακές δυνάμεις, μέτωπο που θα βρεθεί γρήγορα στον αγώνα για την προστασία του λαού μας από τις εχθρικές ενέργειες και πράξεις των κυβερνόντων.
Και, να είναι σίγουροι, ότι ο Ελληνικός λαός, με τον αγώνα του γρήγορα θα αποκτήσει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του.
Ενιαίο ΠΑλλαϊκό Μέτωπο
Θεσπρωτίας