Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Η ΠΣΕ τίμησε τους ήρωες του Πολυτεχνείου


Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος τίμησε τους ήρωες του Πολυτεχνείου
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος,αποτίοντας φόρο τιμής στους ήρωες του Πολυτεχνείου, κατέθεσε σήμερα Παρασκευή16 Νοεμβρίου 2012, στεφάνι το χώρο του ΕΜΠ.
Αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, με επικεφαλή τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της, Γιώργο Οικονόμου και Κώστα Κωνή, κατέθεσε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου2012, όπως κάνει κάθε χρόνο από το 1975, στεφάνι στο μνημείο, των υπέρ της ελευθερίας πεσόντων, στο χώρο του ΕΜΠ.
Μετά την κατάθεση του στεφανιού ο Πρόεδρος της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, δήλωσε ότι ''Η προσφορά των ηρώων του Πολυτεχνείου είναι επίκαιρη όσο ποτέ. Αυτή την περίοδο,που η χώρα μας βιώνει μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση, που οδηγεί στο περιθώριο, το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, ο δρόμος και η θυσία των νέων της εξέγερσης του 1973 μας δείχνουν το δρόμο της αντίστασης και του αγώνα. Ας είναι αυτός ο δρόμος οδηγός μας και ας τους μιμηθούμε για αντίσταση στην τρόικα και τα συμφέροντα των λίγων της Ε.Ε.''.