Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Η νέα ποιητική συλλογή του συμπατριώτη μας Γιάννη Βέλλη

 
 
Η νέα ποιητική συλλογή του συμπατριώτη μας Γιάννη ΒέλληΕκδόσεις SPARTANICA.
Κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2012. Έχουμε συνηθίσει τις παρεμβάσεις του σε θέματα που αφορούν την Ήπειρο αλλά και τις όμορφες φωτογραφίες που κατά διαστήματα βγάζει και προβάλλουν τον τόπο μας. Ευχόμαστε καλοτάξιδο το βιβλίο αυτό και να συνεχίσει το δημιουργικό έργο του, συμπληρώνοντας την σημαντική προσπάθεια των Ηπειρωτών στο χώρο του λόγου και της τέχνης. Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευθούν το βιβλίο μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του στο site
thesprotia και στο ipirotikipress
"Τα σημειώματα" : Νέο βιβλίο ποίησης του Ηπειρώτη Θεσπρωτού Γιάννη Βέλλη
"Επέλεξα, το δρόμο του ταξιδιώτη, γνώριζα, ότι θα ήμουν μόνος, σε τόσους δρόμους και εποχές, κράτησα, βαθιά το πρόσωπο/ μέσα στο σκούφο, των ονείρων μου, πριν κρυώσουν οι νύχτες, και φυσήξουν, την αυγή, αγωνιζόμουν να ταυτίσω/ τον εαυτό, με τον ξεναγό, διαπίστωνα αποκλίσεις, από αυτό, που άλλοι λέγαν συνέπεια ή καθήκον, μα επέμενα, αντιδρούσα, χάθηκα στο ταξίδι, στους δρόμους, κρατώντας, μόνο την εικόνα, ταξιδιώτης, χωρίς τέλος, χωρίς χρόνο, με πολλές συνέπειες, μα καθόλου ενοχές, ήμουν ελεύθερος". Γιάννης Βέλλης Ένα νέο βιβλίο από τον γνωστό Ηπειρώτη συγγραφέα και ποιητή Γιάννη Βέλλη, από την Κεραμίτσα Θεσπρωτίας. Τα "Σημειώματα".
Αναδημοσίευση από το ιστολόγιο: http://glousta.blogspot.gr/2012/07/n.html
Ευχόμαστε κι εμείς στον συμπατριώτη μας Γιάννη Βέλλη καλή επιτυχία στο νέο του βιβλίο, την οποία και θεωρούμε βέβαιη, αφού ο φίλος, συγγραφέας και ποιητής Γιάννης Βέλλης έχει αποδείξει επανειλημμένα το πολύπλευρο ταλέντο του.