Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Αποχωρεί η κα Μπάσττα - Γεωργακοπούλου




ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η κα ΜΠΑΣΤΑ - ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΦΙΛΟΥΣ – ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη έκανε στη Θεσπρωτία η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Δήμητρα Μπάστα – Γεωργακοπούλου.
Αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, εκπροσώπους Τοπικών Αρχών και Φορέων αλλά και κομματικούς συντρόφους της.
Η προσωπική της σφραγίδα έχει μπει ανεξίτηλα σε βασικά έργα υποδομών στην Ήπειρο και στις δύο περιόδους της θητείας της (Καποδιστριακής και Καλλικρατικής).
Στη Θεσπρωτία οι εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών και Φορέων, αποχαιρετώντας την, την ευχαρίστησαν για την πολύχρονη συνεργασία τους και της ευχήθηκαν για τους επόμενους στόχους της να έχει πάντα επιτυχίες.
Η κ. Μπάστα, πριν την αναχώρησή της γευμάτισε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αλέκο Πάσχο στο ομώνυμο κατάστημά του, με τον οποίο πέρα από τις υπηρεσιακές, διατηρεί και πολύ καλές προσωπικές σχέσεις.

Ανακοινώθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου & Δυτικής Μακεδονίας. Τους Γενικούς Γραμματείς Περιφερειών ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.Συγκεκριμένα, καθήκοντα Γενικών Γραμματέων ανά Περιφέρεια αναλαμβάνει ο:Ήπειρος - Δυτική Μακεδονία: Θεοδωρίδης Ηλίας (ΔΗΜ.ΑΡ.)