Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

O Kασιδιάρης της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησε την Κανέλλη στον αέρα και έριξε ένα ποτήρι νερό στη Δούρου

 
Ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησε την Κανέλλη στον αέρα και έριξε ένα ποτήρι νερό στη Δούρου - H εισαγγελέας έχει διατάξει τη σύλληψή του
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, επιτέθηκε και χτύπησε τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη, στη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1. Είχε προηγηθεί λογομαχία με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, την οποία μπουγέλωσε στον αέρα. H Κανελη προσπαθησε να τον σταματησει και δεχτηκε τα χτυπηματα. Τη σύλληψή του διέταξε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου. Ο Γιώργος Παπαδάκης προσπάθησε να προστατέψει τη βουλευτή του ΚΚΕ, η οποία δεχόταν 3 απανωτά χαστούκια από τον Ηλία Κασιδιάρη. Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 διακόπηκε στον αέρα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έσπασε την πόρτα του δωματίου, όπου είχε περιοριστεί από εργαζόμενους του σταθμού, χτυπωντας τους εργαζομενους, και διέφυγε.
Τον Κασιδιαρη προσπαθησε να προσταυσει αργοτερα ο Χαικαλης υποψηφιος των Ανεξαρτητων Ελληνων, που ειπε οτι ειναι καλο παιδι και δεν μπορει να καταλαβει πως το εκανε αυτο.
Το αυγό του φιδιού έκανε την εμφάνισή του όπως ακριβώς είναι, αυτό που θέλει να είναι, καιρός στην Δημοκρατία να δείξει το δικό της πρόσωπο, τώρα που είναι νωρίς, οι καιροί δεν περιμένουν, φύλακες γρηγορείτε..
Στα μαύρα χρόνια μετά τον πόλεμο και τον εμφύλιο μπαίνουν μέσα στο μαγαζί της Μπέλλου μια παρέα χίτες φασισταριά. Της ζητάνε να πει του Αιτού τον γιο (τραγούδι για το βασιλια) και αυτή αρνείται επίμονα από ιδεολογία. Την σπάνε στο ξύλο και διαλάνε το μαγαζί ενώ κανένας "αρσενικός" από το μαγαζί ή από την ορχήστρα δεν τολμάει να την υπερασπιστεί. Την Δούρου σήμερα την υπερασπίστηκε γυναίκα και μπράβο της!
Blog της Νέας Δημοκρατίας «πανηγυρίζει» τα χαστούκια Κασιδιάρη στην Κανέλλη!
Το αυγό του φιδιού εκκολάφτηκε για χρόνια στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ. Αυτό είναι «κοινό μυστικό» και κάποιοι, υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά, δεν μπορούν με τίποτα να κρατήσουν τη χαρά τους για την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη. Η καταγγελία έγινε από τον Πάνο Καμμένο στο twitter: "Δειτε τι γραφει το χρηματοδοτουμενο απο τη νεα δημοκρατια blog dexiextrem και προσωπικα απο τον αντωνη σαμαρα." Ακολουθήσαμε το link και δείτε τι αντικρίσαμε. Το Blog που στηρίζει Νέα Δημοκρατία και έχει τον Αντώνη Σαμαρά φωτογραφία, να γράφει: «Επιτέλους!! Ο Κασιδιάρης της ΧΑ χαστούκισε την Κανέλλη η οποία τον χτύπησε πρώτη και πέταξε νερό στη Δούρου»: Το πόσο ζώα και απολίτιστοι είναι κάποιοι το αφήνουμε ασχολίαστο! Αντωνάκη Σαμαρά τι έχεις να πεις; Όχι μόνο για το blog αλλά και για το σχόλιο του Πάνου Καμμένου; Δείτε τον Καρατζαφέρη να ομολογεί ότι οι Χρυσαυγίτες είναι ΟΝΝΕΔίτες
και δηλωσεις αναρχοφασισταριων!!! Giorgos λαθος εκτιμηση...αυτοι που τους ψηφισαν για αυτο ακριβως τους ψηφισαν..... Christina Δυστυχώς ο Γιώργος έχει δίκιο...γι'αυτό ακριβώς τους ψήφισαν! Anna Sf (αναρχοφασισταριο) Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ........ Νικος ΧΤΥΠΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε Anna Sf ε οχι και γυναικα η Κανέλη......
Kirki (αναρχοφασισταριο) Το ωραίο είναι ότι γιαυτό τους ψήφισαν πολλοί, για να δείρουν τους υπόλοιπους βουλευτές. Μόνο που ξεκίνησαν από αυτούς που δεν κυβέρνησαν ποτέ. Ε, σιγά σιγά θα δείρουν και τους υπόλοιπους. Μήπως να περιμένουμε λίγο? Σέξυ πάντως ο Κασιδιάρης όταν δέρνει, ε?
Και δηλώσεις των φασισταριών της ανταρσυα ημαθιας που έχουν το βρωμιάρικο blog xronika. "Δείτε τι είπε η Κανέλλη αμέσως μετά τα χαστούκια που της έριξε ο Κασιδιάρης στο στούντιο του ΑΝΤ1. Μίλησε για πολιτικά κτήνη. Όμως, δεν είπε κουβέντα...... για το ότι το ΚΚΕ δεν έκανε απολύτως τίποτα για να γίνει ένα ενωτικό αντιφασιστικό μέτωπο από τις δυνάμεις της Αριστεράς. Ο αγώνας ενάντια στους φασίστες κερδίζεται στους δρόμους και το ΚΚΕ φέρει μεγάλες ευθύνες που δεν είναι "καθαροί" οι δρόμοι από τους φασίστες ως η βασική δύναμη της Αριστεράς. Για τον ΣΥΡΙΖΑ να πω ότι στα πλαίσια της άγρας συντηρητικών ψηφοφόρων έχει βάλει πολύ πίσω στην πολιτική του ατζέντα το αντιφασιστικό μέτωπο και έχει τις ευθύνες του. Καιρός είναι να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να μη μείνουμε εδώ"
Απ.Γκλέτσος:Αν ήμουν στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός ο Κασιδιάρης!
Ο δήμαρχος Στυλίδας, μίλησε ακόμα για τον ξάδερφό του, που εξελέγη βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, για τον οποίο είπε πως ''δυστυχώς έχει το ίδιο όνομα με εμένα''... Ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, τόνισε ότι αν ήταν στο στούντιο του ΑΝΤ1 στο επεισόδιο του Κασιδιάρη με την Κανέλλη θα είχαν... άσχημα ξεμπερδέματα! «Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός από εδώ μέσα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μιλώντας για το επεισόδιο που έγινε με τον Ηλία Κασιδιάρη, προσθέτοντας ότι δεν περιμένει τίποτα από τον Μιχαλολιάκο. Παράλληλα, προέτρεψε τις αρχές να πάρουν τον Κασιδιάρη και να τον βάλουν στο ψυχιατρείο! Όσον αφορά τον ξάδερφό του που είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής, είπε «δυστυχώς έχει το ίδιο όνομα με εμένα»! "Μου προκάλεσε θλίψη. Αυτός ο ακατανόμαστος θέλει πρώτα αστυνομία για να τον συλλάβει και έπειτα ψυχιατρείο. Μια πρόχειρη ψυχιατρική εκτίμηση είναι διπολική διαταραχή αίσχιστης μορφής. Να μπει μέσα να νοσηλευτεί, να πάρει φάρμακα να δικαστεί. Δεν μπορεί να δέρνει κόσμο και μάλιστα γυναίκες. Δεν είναι θέμα Χρυσής Αυγής, δεξιά, αριστερά…. Μην το πάμε εκεί πέρα παιδιά, μην γίνει εμφύλιος πόλεμος λόγω αυτού του βλάκα. Προς Θεού. Αν ήμουν εγώ εκεί κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός", είπε χαρακτηριστικά
και ο σωστος!!! Γεώργιος Θέλουν μαχαιρώματα? ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ! Φέρνουν μαχαίρι σε καυγά? ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ! Στέλνουν έναν από μας στο νοσοκομείο?! ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ!
Το φασιστικο Youtube κόβει το video με την επίθεση Κασιδιάρη
Το φασιστικο youtube έκοψε πριν από λίγο το βίντεο- απόσπασμα της εκπομπής του ΑΝΤ! το οποίο δείχνει την επίθεση του Η. Κασιδιάρη στην Ρ. Δούρου και στην Λ. Κανέλλη. Προσπαθωντας να προστατεψει τους ναζιστες. Η αιτιολογία είναι ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης του αφού προβάλλει βίαιο περιεχόμενο. Φυσικά το βίντεο έχει αναρτηθεί μεχρι στιγμής δεκάδες φορές στο youtube.
Δείτε εδώ το Βίντεο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63666739 γιατί στο youtube το κατέβασαν!!!
http://litlepost.blogspot.com/