Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Έκθεση για νέες καλλιέργιες στην Αθήνα

 
e-mail που λάβαμε


2ο Πανελλήνιο Συνέδριο - Έκθεση
Νέες Καλλιέργιες
Προοπτικές και Δυνατότητες
2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
www.agrorama.com www.Agrorama.comΤο συνέδριο-έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης-Αθήνα. Δείτε πληροφορίες εδώ:
Στην έκθεση θα λάβουν μέρος έμπειροι επιχειρηματίες και καλλιεργητές από τους παραπάνω κλάδους, καθηγητές γεωπονικού πανεπιστημίου, θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους σε όλους τους συνέδρους. Νέοι και ήδη υπάρχοντες αγρότες, υποψήφιοι επιχειρηματίες, άνεργοι που αναζητούν λύσεις για αυτοαπασχόληση θα είναι οι σύνεδροι που θα σπεύσουν για την ενημέρωση τους και τελικά την επένδυσή τους σε κάποιο από τους κλάδους καλλιέργειας.
Διπλό το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης αφού συνδιοργανώνονται εργαστήρια (workshops) για επιτόπια πρακτική επίδειξη.info@compassexpo.comΔείτε το πρόγραμμα των ομιλιών του ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ συνεδρίου 2012 εδώ:http://neeskalliergeies.blogspot.gr/ Για πληροφορίες:
Φιλολάου 234 – 11631, Αθήνα
Τηλ.: 210 7568888

 
(8 γραμμές) Fax: 210 7568889
www.eleotexnia.gr/nees_kalliergeies.html
Στο συνέδριο-έκθεση θα παρουσιαστούν προτάσεις όπως καλλιέργειες για στέβια, ιπποφαές, κρανιά, blueberry, goji berry, aloe vera, ροδιές, τρούφα, μανιτάρια, αρωματικά φυτά, βιοκαύσιμα, πέλετς (pellets), αγριαγκινάρα, σαλιγκαροτροφία, σμέουρα, μύρτιλο, βατόμουρο, αρόνια, θερμοκήπια και σπόρους, λουλούδια, καρυδιές, κ.ά.
 
2ο Συνέδριο Νέες Καλλιέργειες
Προοπτικές & δυνατότητες, Ιανουάριος 2013
2ο Συνέδριο – έκθεση «ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες».