Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

"Εσβησε" ο έλληνας τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Δωδώνη

'Έσβησε'' ο έλληνας τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Δωδώνη
Φωτογράφιζε μαζί με φίλους του, το αρχαίο θέατρο Δωδώνης - Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή τόνιζαν πως η κατάστασή του ήταν δύσκολα αναστρέψιμη...
Η αυλαία της τραγωδίας έπεσε χθες, όταν συγγενείς και φίλοι οδήγησαν τον 45χρονο στην τελευταία του κατοικία. Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (07-09-2011), ο άτυχος τουρίστας φωτογράφιζε το... αρχαίο θέατρο Δωδώνης μαζί με φίλους του, όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από κεραυνό.
Οι φίλοι του που ήταν σε κοντινή από αυτόν απόσταση δεν έπαθαν το παραμικρό, πέρα από το σοκ του κεραυνού, αλλά και στην θέα του αναίσθητου 45χρονου.
Αμέσως ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τελικά δεν τα κατάφεραν και ο 45χρονος υπέκυψε στα τραύματά του...
Πιθανόν, κανένας από τους συγγενείς και φίλους που ήταν δίπλα του, δεν πήγε να τον σκουντήξει αμέσως μετά που χτυπήθηκε από κεραυνό. Γιατί σε αντίθεση με τα τροχαία ατυχήματα, εάν κάποιος χτυπηθεί από κεραυνό, αμέσως μετά πρέπει κάποιος που είναι κοντά να τον σκουντήξει για να τον επαναφέρει στη ζωή. Εάν δεν το κάνει κάποιος το πρώτο τέταρτο, μετά είναι πολύ αργά.
http://e-igoumenitsa.gr/news/epirus/6880.html