Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΝΑ
ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ OPENGOV.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ BLOGOΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΑ SITE ΤΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ,Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ... ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ...
Διαδικτυακή επίθεση έχουν εξαπολύσει φορείς μισαλλόδοξων και ακροδεξιών απόψεων κατά του νομοσχεδίου το οποίο φιλοδοξεί να ανοίξει τον δρόμο για την κοινωνική ένταξη χιλιάδων μεταναστών στην Ελλάδα. Ηλεκτρονικά μηνύματα που αποπνέουν ρατσισμό και εθνικιστικό μένος εισβάλλουν συντονισμένα εδώ και δύο ημέρες στον ιστότοπο όπου αναπτύσσεται η δημόσια διαβούλευση.
Η σελίδα του υπουργείου βομβαρδίζεται από υπέρμαχους της καθαρότητας της φυλής και των ελληνολάγνων DΝΑ οι οποίοι μιλούν για επιχείρηση αλλοίωσης του έθνους μέσω της νομοθετικής ρύθμισης που ορίζει ότι τέκνο αλλοδαπών που γεννιέται στην Ελλάδα και ένας από τους γονείς του κατοικεί μόνιμα και νόμιμα στη χώρα επί πέντε συνεχή έτη αποκτά από τη γέννησή του την ελληνική ιθαγένεια
prezatv.blogspot.com





Οι φασιστες γλυφουνε ακομα και στην ηλεκτρονικη διαβουλευση !!
από καμαρωστε 10:47μμ, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009
εχει πεσει συρμα να μπαινουν ολοι στο σχεδιο που βρισκεται για διαβουλευση
http://www.opengov.gr/ypes/ και αφορα το δικαιωμα ψηφου των μεταναστων και την αποκτηση ιθαγενειας στα παιδια των μεταναστων που γεννιουνται στην ελλαδα... οποιος θελει ας μπει να γραψει, να μην μεινουνε τα φασιστοειδη μονα τους. Την κανανε απο το δρομο και πιασανε το σαιτ της βουλης να προπαγανδισουν Tην πιο μεγαλη πλακα εχουνε οι ελληναραδες!!
από . 10:52πμ, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009
Που γραφουνε οχι να μην δοθουν δικαιωματα στους μεταναστες κτλ, και αν δεις το νικ τους ειναι απο χωρες του εξωτερικου!! Δηλαδη ειναι και οι ιδιοι μεταναστες, ειτε στη Γερμανια ειτε στη Σουηδια,στην Αμερικη !!!!!!!!!!!!!! Ειδικα και κατι ελληναραδες που γραφουνε ελληνας γεννιεσε δεν γινεσε, τελειως ανορθογραφα. Ειμαι σιγουρος πως ενα παιδι μεταναστων Β Γενιας που παει 3η δημοτικου θα ξερει οτι γραφεται με αι !
ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ
από ΑΛΛΑΖΕΙ ip ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ 10:54πμ, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009
ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ !! ΡΕ, ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΡΕ..ΕΧΕΙ ΛΙΑΚΑΔΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ
ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΟΙΞΕΙ 2-3 ΜΠΛΟΓΚ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ.