Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

H "EKEXEIΡΙΑ" ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΥΞΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ

απο http://meraioa.blogspot.com/
Κυριακή, 18 Ιανουάριος 2009

Η "ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ" ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΥΞΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ
Ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (αυτόματη μετάφραση)

H ομιλία Olmert's περί "κατάπαυσης πυρός" είναι μια δήλωση της ήττας
H περί "κατάπαυση πυρός" ομιλία του ισραηλινού πρωθυπουργού Ehud Olmert είναι στις 17 Ιανουαρίου 2009 μια δήλωση της ήττας, είπε το Λαϊκό Μέτωπο για την Aπελευθέρωση της Παλαιστίνης σε μια δήλωση Τύπου, που σημειώνει ότι η στάση των χτυπημάτων αέρος και η κράτηση των ισραηλινών επαγγελματικών στρατευμάτων στο έδαφος δεν είναι μία " κατάπαυση πυρός" και δηλώνοντας ότι οι δυνάμεις κατοχής θα είναι ένας συνεχής στόχος για την αντίσταση εφ' όσον είναι στη Γάζα.
Ο σύντροφος ο Δρ Maher Al-Taher, μέλος του πολιτικού γραφείου του PFLP και ηγέτης του κλάδου του στην εξoρία, είπε σε μια συνέντευξη με το Al-Jazeera ότι " o εγκληματίας Olmert', η ομιλία του, είναι μια ομιλία της ήττας, και είναι μια μεγάλη νίκη για την αντίσταση και για τη σταθερότητα των ανθρώπων μας στη Λωρίδα της Γάζας. " Τόνισε ότι αυτό είναι ένα ιστορικό επίτευγμα για το παλαιστινιακό λαό και το απαιτημένο oικοδόμημα επάνω σε αυτήν την νίκη για το επόμενο στάδιο είναι να προβάλει αντίσταση ενάντια στη κατοχή.
Ο σύντροφος Taher είπε, ότι ο εχθρός κατέλαβε το έδαφός μας σε έξι ημέρες το 1967, αλλά σήμερα αποτυγχάνουν να καταλάβουν μια γωνία της πόλης της Γάζας, και αυτό είναι ένα νέο στάδιο και ένας φόρος στη σταθερότητα των ανθρώπων μας και της αντίστασής μας. Πρέπει να πάρουμε μαθήματα από αυτές τις εκπληρώσεις - ότι η σαφής πολιτική γραμμή μας και η εθνική ενότητά μας μπορούν να επιτευχθούν βάσει της συνέχειας της αντίστασης και μιας πολιτικής στρατηγικής που δίνει τελος στην εμπιστοσύνη στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο σχέδιο Annapolis, το σχεδιασμό δρόμου και το Όσλο, και όλες τις παράνομες και κενές συμφωνίες για την κατοχή. Ο λαός μας χρειάζεται αντ' αυτού μια σαφή στρατηγική βασισμένη στις παλαιστινιακές εθνικές αρχές μας όπως εγείρωνται από τους παλαιστίνιους φυλακισμένους στο εθνικό έγγραφο συμφιλίωσής τους.
Σημείωσε περαιτέρω ότι η οικοδόμηση του ογκώδους της διεθνούς λαϊκής αλληλεγγύης και της υποστήριξης για τον παλαιστινιακό λαό, ιδιαίτερα ως προς τη βιαιότητα και τα εγκλήματα της κατοχής τώρα που έχει αποκαλυφθεί, είναι μια σημαντική δύναμη υποστήριξης υπέρ του λαού μας, και ότι οι άνθρωποι στον κόσμο απορρίπτουν την κάτοχη, απορρίπτοντας το Σιωνισμο, και απορρίπτοντας αυτό το σύστημα του ως απαράδεκτο, παράνομο και εγκληματικό.
Ο σύντροφος Taher ολοκλήρωσε με το ρητό ότι η σταθερότητα του λαού μας στη Γάζα έστειλε ένα σαφές μήνυμα στους ηγέτες της σιωνιστικής τρομοκρατίας, τα επίσημα αραβικά καθεστώτα και σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η θέληση του λαού μας δεν έχει σπάσει, και για αυτό δεν μπορεί να νικηθεί ούτε θα εγκαταλείψει την αντίσταση κάτω από οποιεσδήποτε περιστάσεις.
Το PFLP καταδίκασε επίσης το αποκαλούμενο " Μνημόνιο Συνεργασίας " μεταξύ των ΗΠΑ και του Ισραήλ, που λένε ότι ο κάτοχος μιλά μόνος με τον εαυτό του, και ότι αυτό είναι μία " συμφωνία" μεταξύ των στρατηγικών συνέταιρων στο εχθρικό στρατόπεδο. Δήλωσε περαιτέρω ότι αυτή η συμφωνία είναι μια νέα επιθετικότητα ενάντια στους Παλαιστινιακούς και Aραβικούς λαούς, η οποία στοχεύει να αρνηθεί το δικαίωμά τους να υπερασπιστούν και να αντισταθούν στην κατοχή και την επιθετικότητα, και επιπλέον, να αρνηθούν την αραβική κυριαρχία πέρα από τα σύνορά μας και το έδαφός μας.