Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Για τους ισλαμοφασίστες δολοφόνους στη Γαλλία!



ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ «CHARLIE HEBDO»
Μακελειό στη Γαλλία: 11 νεκροί από πυροβολισμούς στα γραφεία εφημερίδας
Δύο ή τρεις ένοπλοι με καλυμμένα τα πρόσωπα εισέβαλαν σήμερα Τετάρτη το πρωί πυροβολώντας- πιθανώς με καλάσνικοφ- στα γραφεία της σατιρικής εβδομαδιαίας εφημερίδας «Charlie Hebdo» στο Παρίσι, σκοτώνοντας όπως γράφει η Figaro, 11 ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά τουλάχιστον άλλους πέντε. Ανάμεσα στα θύματα είναι και δυο αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Figaro, οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ στην είσοδο των γραφείων και δεν ανέβηκαν στους ορόφους. Έχοντας τραυματίσει θανάσιμα πολλούς ανθρώπους, απομακρύνθηκαν με όχημα. Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς κατά την οποία, δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά και όπως μεταδίδει το πρακτορείο AFP υπέκυψαν στα τραύματά τους. Οι δράστες διέφυγαν. Εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να ανέβουν έντρομοι στην ταράτσα του κτιρίου για να γλιτώσουν. «Τσουνάμι» τα μηνύματα συμπαράστασης στο διαδίκτυο από συναδέλφους και πολιτικούς οι οποίοι εκφράζουν τον τρόμο και τον αποτροπιασμό τους για την βάρβαρη επίθεση. Στο σημείο μεταβαίνει εντός ολίγου και ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Η «Charlie Hebdo» έχει γίνει πολλές φορές «κόκκινο πανί» εξαιτίας των σατιρικών σκίτσων με θέμα το ισλάμ που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς. Μάλιστα τον Νοέμβριο του 2011, στα γραφεία του είχε σημειωθεί επίθεση με μολότωφ, μετά τη δημοσίευση εξώφυλλου με σατιρικό σκίτσο του προφήτη Μωάμεθ ο οποίος εμφανιζόταν να λέει «100 μαστιγώματα αν δεν πεθάνετε από τα γέλια». Για την συγκεκριμένη έκδοση η εφημερίδα είχε μάλιστα αλλάξει το όνομά της από «Charlie Hebdo» σε «Charia (σαρία) Hebdo». Το 2012 επανήλθε με νέα σειρά σατιρικών σκίτσων για το Ισλάμ, πυροδοτώντας κύμα αντιδράσεων και εκτεταμένα επεισόδια στην Μ. Ανατολή. Στο επίκεντρο απειλών και σφοδρών επικρίσεων από μεγάλο μέρος του συντηρητικού μουσουλμανοφασιστικού κόσμου είχε βρεθεί τα τελευταία χρόναι το Charlie Hebdo.
Το περιοδικό είχε γίνει στόχος επίθεσης με εμπρηστικές βόμβες τα ξημερώματα της 2ης Νοεμβρίου του 2011, ενόψει της κυκλοφορίας ενός τεύχους που είχε μετονομαστεί σε "Charia Hebdo", δηλαδή το περιοδικό υπό το καθεστώς του ισλαμικού νόμου της Σαρία. Στο πρωτοσέλιδό του ο Μωάμεθ, που παρουσιαζόταν ως ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, απειλούσε τους αναγνώστες με ποινή «100 βουρδουλιές αν δεν πεθάνετε από τα γέλια». Επίθεση είχε δεχθεί και η ιστοθέση του περιοδικού. Τον Σεπτέμβριο του 2012 το περιοδικό παρουσίασε μία σειρά από σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ, μεταξύ άλλων και γυμνές καρικατούρες του, προκαλώντας νέο κύμα αντιδράσεων στον ισλαμοφασιστικό κόσμο, οι οποίες οδήγησαν σε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στις πρεσβείες και τα προξενεία της Γαλλίας ανά τον πλανήτη. Παράλληλα, ήταν η αφορμή για να κλείσουν μία σειρά από διπλωματικές και πολιτιστικές υπηρεσίες (πρεσβείες, προξενεία, πολιτιστικά κέντρα, γαλλικές σχολές) σε 20 μουσουλμανοφασιστικές χώρες.




Ποιο είναι το σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo που προκάλεσε τους Ισλαμιστές
Το Charlie Hebdo είχε δεχτεί επίθεση με βόμβες μολότοφ τον Νοέμβριο του 2011
Tο σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo τον Σεπτέμβριο του 2012 και τον Ιανουάριο του 2014 είχε δημοσιεύσει σκίτσα του Μωάμεθ (τη δεύτερη φορά μάλιστα είχε 64σέλιδο αφιέρωμα), προκαλώντας σάλο αντιδράσεων στις μουσουλμανικές κοινότητες ανά τον κόσμο. Στο τελευταίο τεύχος της η εφημερίδα σατίριζε στο πρωτοσέλιδό της τις "προβλέψεις του μάγου Ουελμπέκ: το 2015 θα χάσω τα δόντια μου... Το 2022 θα τηρήσω το Ραμαζάνι". Το αμφιλεγόμενο βιβλίο του Γάλλου συγγραφέα, που εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, προβλέπει την άνοδο στην εξουσία ενός μουσουλμανικού κόμματος το 2022. Μέχρι στιγμής πάντως δεν είναι σαφές εάν η επίθεση αυτή έχει κάποια σχέση με το σατιρικό δημοσίευμα. Το Charlie Hebdo είχε δεχτεί επίθεση με βόμβες μολότοφ τον Νοέμβριο του 2011, όταν δημοσίευσε στο εξώφυλλό του ένα σκίτσο του προφήτη Μωάμεθ. Το τελευταίο tweet της εφημερίδας, σήμερα το μεσημέρι, ειρωνευόταν τον Άμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους που έχει θέσει υπό τον έλεγχό του μεγάλο μέρος του Ιράκ και της Συρίας. Στην τελευταία τους ανάρτηση στο Twitter οι συντάκτες εύχονταν χρόνια πολλά χρησιμοποιώντας το σατιρικό σκίτσο του αρχηγού της ISIS Αλ Μπαγκταντί που εύχεται και «Κυρίως υγεία».
σχολιο.- όπως τα χωνουμε στα ισραηλινά καθαρματα, όπως τα χωνουμε στους ζουρλους του Χριστού, έτσι θα τα χωσουμε και τωρα... πρόκειται για μια καθαρα φασιστική επίθεση από ζώα που δεν έχουν σχεση με τον ανθρώπινο πολιτισμο..






Γαλλία: Στα χέρια της αστυνομίας ο ένας από τους μακελάρηδες του Charlie Hebdo
Πρόκειται για τον 18χρονο Χαμίντ Μουράντ
Το γαλλικό πρακτορείο μεταδίδει από τα ξημερώματα ότι παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο νεότερος εκ των 3 ατόμων που αναζητούνται για τη δολοφονία 12 εργαζομένων στην εφημερίδα Charlie Hebdo Πρόκειται για τον 18χρονο Χαμίντ Μουράντ, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση μαζί με τους καταζητούμενους αδερφούς Σαΐντ και Σερίφ Κουασί, 34 και 32 ετών αντίστοιχα. Όπως αναφέρει το newsit.gr, την πληροφορία επιβεβαίωσε αξιωματούχος του γραφείου της εισαγγελίας του Παρισιού λέγοντας ότι ο νεότερος εκ των 3 ενόπλων παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Σαρλβίλ-Μεζιέρ, η οποία βρίσκεται περίπου 230 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Παρισιού. Το τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, μετέδωσε ότι ο νεαρός αποφάσισε να παραδοθεί αφότου είδε ότι είχε αναρτηθεί το όνομά του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Είπε επίσης ότι άνθρωποι από τον κύκλο των άλλων δύο δραστών συνελήφθησαν.. Σχολιο.- "O Mάης του '68 για πάντα ζωντανός". Σκίτσο του Georges Wolinski που στην Ελλάδα τον μάθαμε μέσα από τις σελίδες της Βαβέλ και δολοφονήθηκε σήμερα στα γραφεία της Charlie Hebdo.



Αυτό είναι-και θα παραμείνει-το Charlie Hebdo
Προπύργιο της ελευθερίας του λόγου και του Τύπου και ορκισμένος αντίπαλος του Πολιτικά Ορθού, το σημαντικότερο «αναρχικό» έντυπο στον κόσμο πλήρωσε ακριβά την αφοσίωση στα πιστεύω του.
Charlie Hebdo. H γαλλική σατιρική εβδομαδιαία εφημερίδα έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις «ασεβείς», όπως τις χαρακτηρίζουν πολλοί, γελοιογραφίες της. Ο έντονα αντιθρησκευτικός χαρακτήρας του δημοφιλούς περιοδικού, έχει κατά το παρελθόν εκφραστεί σε άρθρα και γελοιογραφίες που κατακρίνουν τον Καθολικισμό, το Ισλάμ και τον Ιουδαϊσμό, τον κάθε είδους απολυταρχισμό, ενώ το αντικομφορμιστικό της ύφος έχει ενοχλήσει πολιτικούς και όχι μόνο. Ο σατιρικός τύπος έχει βαθειές ρίζες στη Γαλλία. Από τις αρχές του περασμένου αιώνα είχε ξεκινήσει μία παράδοση η οποία, φθάνοντας μέχρι τις ημέρες μας χάρη στο Canard Enchaine και το Charlie Hebdo μεταξύ άλλων, διεύρυνε σημαντικά τα όρια της ελευθερίας του Τύπου στη χώρα. Παρά τις παρεμβάσεις της λογοκρισίας -και πολλές φορές εξ αιτίας των καθολικών αντιδράσεων που προκαλούσαν- τα εντελώς ασυμβίβαστα αυτά έντυπα κατόρθωναν να επιβιώνουν και να δυναμώνουν. Το Charlie Hebdo, με τις βωμολοχίες του, το λυσσασμένο αγώνα του κατά του πολιτικά ορθού και την πολλές φορές επί τούτου κακόγουστη κριτική σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας-πολιτική, θρησκευτική, συνδικαλιστική, πολιτιστική- δεν ήταν ένα περιθωριακό έντυπο. Αποτελούσε αναπόσπαστο μέλος του γαλλικού μιντιακού τοπίου και οι πωλήσεις του κάθε άλλο αρά ευκαταφρόνητες ήταν. Οι δε συνεργάτες του, μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα του γαλλικού τύπου και οι σκιτσογράφοι του, παγκόσμιας κλάσης: Νεκροί πια. «Bête et méchant», ηλίθιο και κακό, είχαν χαρακτηρίσει κάποιοι το πρώτο τεύχος του, ως Hara-Kiri Hebdo που εκδόθηκε τον Φλεβάρη του 1969 από τον François Cavanna και την ομάδα του Hara-Kiri, που ήθελαν να επικεντρωθούν σε περισσότερο επίκαιρα θέματα. Συνηθισμένοι από τις συχνές «επιθέσεις» και επικρίσεις, διεύθυνση και συντάκτες μετέτρεψαν τον βαρύ χαρακτηρισμό σε σύνθημα του περιοδικού, ενώ ο τελικός τίτλος προέκυψε από μία ακόμη απαγόρευση εξαιτίας ενός εξώφυλλου. «Τραγικός χορός στο Colombey – ένας νεκρός» ήταν ο τίτλος στο εξώφυλλο που αναφερόταν στο θάνατο του Charles de Gaulle, αλλά ταυτόχρονα χλεύαζε τον ημερήσιο τύπο για την κάλυψη ενός τραγικού περιστατικού σε ντισκοτέκ που κόστισε τη ζωή 146 νέων λίγες ημέρες πριν από το θάνατο του Γάλλου Προέδρου. Το εξώφυλλο προκαλεί αντιδράσεις και ο τότε υπουργός Εσωτερικών απαγορεύει την έκδοσή του.
Ο διευθυντής του Charlie Hebdo Stephane Charbonnier (Charb), μετά την επίθεση στα γραφεία του περιοδικου το 2011. Τον σκότωσαν σήμερα. “Προτιμώ να πεθάνω όρθιος παρά να ζω γονατιστός” είχε δηλώσει τότε. Με τις μουσουλμανικές κοινότητες να θίγονται συχνά από τα σκίτσα του Charlie Hebdo, τα μέσα αναφέρουν ότι και η τελευταία επίθεση προκλήθηκε εξαιτίας ενός σκίτσου του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγντάντι, ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους που αναρτήθηκε στα social media του περιοδικού. Η πρώτη έντονη αντίδραση, με τα γραφεία να πυρπολούνται και το site να δέχεται κυβερνοεπίθεση, προέκυψε το Νοέμβριο του 2011 όταν οι υπεύθυνοι του περιοδικού μετάλλαξαν τον τίτλο σε «Charia Hebdo» και εμφάνισαν τον Μωάμεθ αρχισυντάκτη. Τον Σεπτέμβριο του 2012 είχε ξεσπάσει πάλι σάλος, όταν είχε δημοσιεύσει σκίτσα που σατίριζαν τον Μωάμεθ, ύστερα από το χάος που προκάλεσαν οι σκηνές της περιβόητης «βλάσφημης» ταινίας Innocence of Muslims. Στο εξώφυλλο του Charlie Hebdo απεικονιζόταν ένας υπερορθόδοξος Εβραίος να σπρώχνει έναν μουσουλμάνο σε καροτσάκι, με τίτλο «Άθικτοι 2» και επισήμανση «Mην σατιρίζετε», ενώ στις σελίδες του δημοσιεύονταν αρκετά σκίτσα του προφήτη, σε μερικά από τα οποία είναι γυμνός. Με την απεικόνιση και μόνο του Μωάμεθ να θεωρείται βλασφημία, μουσουλμάνοι έκαψαν τα γραφεία του περιοδικού για μία ακόμη φορά και διαδήλωσαν σε όλο τον κόσμο, ενώ η γαλλική κυβέρνηση φοβούμενη περισσότερες αντιδράσεις προχώρησε στο προσωρινό κλείσιμο αρκετών γαλλικών ιδρυμάτων και πρεσβειών στο εξωτερικό. Τελευταία «πρόκληση», δύο χρόνια πριν, τον Γενάρη του 2013 όταν το Charlie Hebdo δημοσίευσε ένα 64σέλιδο ειδικό τεύχος με σκίτσα για την ζωή του προφήτη Μωάμεθ. Οι προκλητικές απαντήσεις της Charlie Hebdo μετά από κάθε επίθεση ισλαμιστών, έχει κεντρίσει πολλές φορές το ενδιαφέρον ως προς τη στάση που κρατά το περιοδικό απέναντι στο Ισλάμ, η σταθερή όμως τάση του να επικρίνει κάθε θρησκεία, διαλύει κάθε υποψία για εμμονή. «L’Amour plus fort que la haine», η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος, ήταν ο τίτλος στο εξώφυλλο που ακολούθησε την επίθεση του 2011, στο οποίο ένας συντάκτης του περιοδικού φιλά με πάθος έναν μουσουλμάνο, ενώ ο αρχισυντάκτης του περιοδικού δήλωνε λίγο καιρό αργότερα και ενάντια σε κάθε κριτική υπερασπιζόμενος το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου ότι το ιστορικό περιοδικό «σέβεται τη γαλλική νομοθεσία» και δρα βάσει αυτής.



Charlie Hebdo: Η Ευρώπη φωνάζει «Δεν φοβόμαστε!»
Διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας, στο Παρίσι και σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις με την αστυνομία να είναι σε επιφυλακή υπό τον φόβο επεισοδίων. Χιλιάδες Γάλλοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία της Δημοκρατίας στη πόλη του φωτός, για να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για την τρομοκρατική επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo που στοίχησε τη ζωή σε τουλάχιστον 12 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων του διευθυντή της, γνωστών σκιτσογράφων και δύο αστυνομικών. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Charlie» (Je Suis Charlie), το οποίο κυριαρχεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καλούν τους πολίτες να αντιδράσουν στον φόβο και να διαδηλώσουν για τη δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης. Κάποια από τα πανό έγραφαν «Ο Σαρμπ πέθανε ελεύθερος», μια αναφορά στον αδικοχαμένο σκιτσογράφο και διευθυντή της Charlie Hebdo. Ένα άλλο πανό έγραφε: «Η ελευθερία του Τύπου δεν έχει τιμή». Αντίστοιχες κινητοποιήσεις έχουν αναφερθεί και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας αλλά και της Ευρώπης, όπως το Λονδίνο. Καταμετρήθηκαν συνολικά 83 συγκεντρώσεις στις πλατείες μικρών και μεγάλων πόλεων. Σημειώνεται ότι η εφημερίδα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στον μουσουλμανικό κόσμο στο παρελθόν, όταν είχε δημοσιεύσει σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ. Δείτε εικόνες από τις διαδηλώσεις στην Ευρώπη Παρίσι, Μασσαλια, Λονδινο, Εδιμβουργο, Βερολινο



 Νέοι πυροβολισμοί στο Παρίσι με τραυματίες
Νέος συναγερμός στη Γαλλία. Το πρωί της Πέμπτης ένας άντρας πυροβόλησε κατά δύο αστυνομικών και τους τραυμάτισε σοβαρά στο Porte de Chatillon, νότια του Παρισιού. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν καταφτάσει στην περιοχή. Τραυματίες από τους νέους πυροβολισμούς Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ, δύο αστυνομικοί κείτονται στο έδαφος. Επίσης μεταδίδεται ότι ο άγνωστος που πυροβόλησε με Καλάσνικοφ διέφυγε με το μετρό.




Συγκέντρωση στο Γαλλικό Ινστιτούτο
Συγκέντρωση συμπαράστασης στο πένθος του γαλλικού λαού οργανώνεται σήμερα στις 5 μ.μ. έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο: Εμείς πολίτες της Αθήνας, σε ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος του Γαλλικού λαού για την αποτρόπαιη δολοφονία των ευρωπαίων φίλων-συμπολιτών μας και των καλλιτεχνών που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των φανατικών, θα συναντηθούμε έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο Σίνα 31, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στις 17:00. Κανένας αυταρχισμός, καμία ιδεολογία, καμία επίκληση σε θρησκείες, καμία βία δεν θα μας φοβίσει να λέμε, να γράφουμε και να ζωγραφίσουμε αυτά που θέλουμε. Κανένας δεν θα μας στερήσει το δικαίωμα να συνυπάρχουμε ειρηνικά με τους μετανάστες, κανείς δεν θα χωρίσει τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν σε κοινωνίες αμοιβαιότητας και κοινών κανόνων. Δεν φοβόμαστε!







Όταν η Γαλλία εξόπλιζε ισλαμιστές για να ρίξουν τον Άσαντ…
Αρκετοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο έσπευσαν για άλλη μια φορά να συνδέσουν το σύνολο του ισλαμικού κόσμου με την τρομοκρατία, με αφορμή την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πραγματοποιήθηκε από ισλαμιστές. Αυτό που θα μπορούσαν να έχουν κάνει με μεγαλύτερη ευκολία, όμως, θα ήταν να συνδέσουν τον Γάλλο πρωθυπουργό Ολάντ με ακραίες ισλαμικές ομάδες, από τις οποίες ξεπήδησε ακόμη και το κράτος του Ισλάμ. Όπως είχε αποδείξει η εφημερίδα Monde στις 24 Αυγούστου του 2014 η γαλλική κυβέρνηση έστελνε οπλισμό, τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2013, σε ομάδες ανταρτών που μάχονταν στη Συρία. Μεταξύ άλλων ο γαλλικός στρατός έστελνε αυτόματα όπλα 12.7 mm, εκτοξευτήρες ρουκετών, αλεξίσφαιρα γιλέκα αλλά και συσκευές επικοινωνίας.



Τα λεγε ο "δικτάτορας"... αλλά αυτοί το βιολί τους!
"Αν η Δύση συνεχίζει να εξοπλίζει τους μισθοφόρους ισλαμιστές, η Ευρώπη θα μετασχηματιστεί σε κατάλληλο έδαφος για την τρομοκρατία. Η Ευρώπη θα πληρώσει αυτό το τίμημα"
"Δικτάτορας" Άσαντ της "δικτατορίας" της Συρίας, που θέλουν να εκδημοκρατίσουν οι "πολιτισμένοι" της δύσης (2011) 7 Γενάρη 2013, σαν σήμερα... που "κτύπησαν" τη Γαλλία
Γαλλικά βλήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούν ΜΟΝΟΝ οι Ειδικές Δυνάμεις της Γαλλικής Δημοκρατίας… κατασχέθηκαν στους τρομοκράτες μισθοφόρους της Αλ Κάιντα στο «δικτατορικό καθεστώς» της Συρίας, που ο «απελευθερωτικός» στρατός των ισλαμοφασιστών θέλει να εγκαθιδρύσει τη «δημοκρατική σαρία». Πρόκειται για την πλήρη επιβεβαίωση άμεση ανάμιξης της «σοσιαλιστικής» Γαλλίας στην Συριακή κρίση και μάλισταεξοπλίζοντας τρελούς τρομοκράτες με όπλα μαζικής καταστροφής. Είδατε κάποια διαμαρτυρία των δήθεν ανθρωπιστικών οργανώσεων της Cia-Mosad; Π.χ. η «Διεθνής Αμνησία»… όπςςς Αμνηστία… Είδατε τον «ευαίσθητο» ΟΗΕ να εκδίδει μία έστω απλή ανακοίνωση; Είδατε κάποιους ροζ αριστερούς, απ’ αυτούς που κατάκτησε ο νεοφιλελευθερισμός, να υψώνουν φωνή διαμαρτυρίας; Είδατε κάποιο διεθνές ποινικό δικαστήριο να εκφράζει τουλάχιστον την... ανησυχία του κι όχι να παραπέμψει για εγκληματία πολέμου τον σοσιαΛΗΣΤΗ Ολάντ… Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρομοκράτες συλλαμβάνονται με γαλλικά όπλα. Πριν λίγο καιρό βρέθηκαν να έχουν και γαλλικούς αντιαρματικούς πυραύλους τύπου SAM. Έχουμε την παραβίαση κάθε διεθνούς κανόνα δικαίου από τη «σοσιαλιστική» Γαλλία, γεγονός που γίνεται εγκληματικό όταν η χώρα αυτή συμμετέχει ως μόνιμο μέλος και με δικαίωμα βέτο στο Συμβούλιο Ασφάλειας του δήθεν διεθνούς οργανισμού ΟΗΕ. Χώρες σαν τη Γαλλία μπορούν να εγγυηθούν την αξιοπιστία του ΟΗΕ, αναφορικά με την τήρηση του διεθνούς δικαίου; Από χώρες σαν αυτή την ξεφτιλισμένη Γαλλία των σοσιαΛΗΣΤΩΝ, των νέο-αποικιοκρατών περιμένουμε να επιλυθεί και η κατοχή της μαρτυρικής Κύπρου; Αυτοί οι αλήτες με την σημερινή προσωνυμία «σοσιαλιστές» είναι οι μεγαλύτεροι φονιάδες των Λαών!