Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Γιώργος Οικονόμου. Η συμμετοχή του Προέδρου της Π.Σ.Ε. στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτίατου δίνει την πρώτη θέση στο Νομό


Γιώργος Οικονόμου... η συμμετοχή του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσπρωτία, δίνει την πρώτη θέση στο Νομό, στο ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Γιώργος Οικονόμου, είναι ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της Ηπειρώτικης αποδημίας της Αττικής, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού -το Καματερό της υποβάθμισης στη Δυτ. Αθήνα, που δεν γνωρίζουν καν οι περισσότεροι υποψήφιοι στη Β' Αθήνας όλων των κομμάτων-, του οποίου αποτέλεσε πρόεδρος για πολλά χρόνια και από το 2007 μέχρι το 2011 Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και Πρόεδρος της, από το 2011 μέχρι σήμερα. Χαίρει μεγάλης εκτίμησης στους...
Ηπειρώτες, τόσο της αποδημίας της Αττικής, όσο και πανελλαδικά, αλλά και των 120 και πλέον Ηπειρώτικων οργανώσεων του Εξωτερικού.
Έχει παλέψει και διεκδικήσει πολλά ζητήματα της Ηπείρου, για την ανάπτυξη, το περιβάλλον, την προστασία του Αμβρακικού, την προστασία του Αράχθου, την καθαρότητα του Καλαμά, την μη ίδρυση ΕΟΖ στην ακριτική Ήπειρο, την ασφάλεια της παραμεθορίου περιοχής, την διατήρηση της ”Δωδώνη Α.Ε”, υπό δημόσιο και κοινωνικό έλεγχο, την καθαρότητα των ακτών της Ηπείρου, την ολοκλήρωση των έργων της Ιόνιας οδού, όταν αυτά είχαν σταματήσει, την κατάργηση των διοδίων, τη σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου με το δίκτυο της Θεσσαλίας και γενικά ότι εξυπηρετουσε την Ήπειρο και τασυμφέροντα των κατοίκων της.
Ο Γιώργος Οικονόμου είναι δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω και διακονεί μάχιμα την δικηγορία πλέον των 40 χρόνων. Είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους δικηγόρους της Αθήνας και βοήθησε πάρα πολλούς Ηπειρώτες χωρίς αμοιβή, όταν
προσέτρεξαν σε αυτόν και είχαν ανάγκη της στήριξη του.
Υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση για αρκετά χρόνια, διατελέσας και Δήμαρχος Καματερού, την τετραετία 1977-1981, εκλεγόμενος με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που στήριζαν το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το ΚΚΕ εσωτερικού.
Το άκουσμα της υποψηφιότητας του Γιώργου Οικονόμου, που χαίρει μεγάλης αποδοχής και εκτίμησης στη Θεσπρωτία, ενθουσίασε την πλειονότητα του Θεσπρωτικού λαού, που βλέπουν στο πρόσωπο του ένα πολιτικό, που λόγω της επιτυχημένης ιδιωτικής διαδρομής, των γνώσεων και της εμπειρίας, να μπορεί να βοηθήσει και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν την ακριτική περιοχή.
Για αυτό τον αγκάλιασαν αμέσως, άνθρωποι όλων των πολιτικών πεποιθήσεων και δηλώνουν την στήριξη τους. Μάλιστα κάποιοι των προσομοιάζουν με πετυχημένους πολιτικούς που εκλέχθηκαν στην Θεσπρωτία τα περασμένα χρόνια και βοήθησαν τον τόπο.