Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΤΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΤΑ- ΠΡΕΒΕΖΑ- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ


ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ(Πέμπτη 19/3 ΤΕΙ) Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΡΑΦΗΚΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(στη σύσκεψη συμμετείχαν εργαζόμενοι και φοιτητές).
ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ(Τρίτη 17/3 εργατικό κέντρο) ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ(στη σύσκεψη συμμετείχαν κυρίως εργαζόμενοι).
ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ(Πέμπτη 19/3) ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΘΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Κ.ΑΝ (Κομμουνιστική Ανανέωση). ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΗΚΑΝΕ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ(στη σύσκεψη συμμετείχαν εργαζόμενοι και φοιτητές).

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ , ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ.
ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

http://meraioa.blogspot.com/