Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Για τις εξελίξεις στη Ρωσία και την κίνηση Prigozin


Αυτό είναι το κομμάτι του λόγου του Πούτιν

Είναι ένα πισώπλατο χτύπημα στην χώρα μας και στον λαό μας. Ένα τέτοιο ακριβώς χτύπημα είχε δεχθεί η Ρωσία το 1917, όταν η χώρα μας πολεμούσε στον Α΄ Παγκόσμιο. Όμως μας έκλεψαν τη νίκη. Οι ίντριγκες, οι φιλονικίες και ο πολιτικαντισμός πίσω από την πλάτη του στρατού και του λαού επέφεραν μια τεράστια αναταραχή, την διάλυση του στρατού και της χώρας μας, την απώλεια τεράστιων εδαφών. Ως αποτέλεσμα είχαμε την τραγωδία του εμφυλίου πολέμου, όταν οι Ρώσοι σκότωναν Ρώσους, όταν τα αδέρφια σφάζονταν μεταξύ τους, ενώ επωφελούνταν οικονομικά οι κάθε λογής τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες και οι ξένες δυνάμεις, που μοίραζαν την χώρα μας μεταξύ τους, κομματιάζοντάς την .Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν όλα αυτά. Θα υπερασπίσουμε τον λαό και το κράτος μας από κάθε απειλή, μεταξύ άλλων - και από την εσωτερική προδοσία. Διότι αυτό, που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή, είναι η προδοσία.

Από αυτήν την ανακοίνωση του Πούτιν για την κίνηση του Προγκόζιν, κάποιοι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι αναφέρεται ο Πούτιν στον Κερένσκι, ενώ είναι ξεκάθαρο σε τι αναφέρεται ο Πούτιν. Κάποιοι επηρεασμένοι από τον δίκαιο αγώνα που κάνει η Ρωσία στην Ουκρανία, προσπαθούν να τον ντύσουν με κόκκινη σημαία με σφυροδρέπανο, ενώ ο ίδιος ο Πούτιν το έχει ξεκαθαρίσει ότι απλώς θέλει έναν πολυκεντρικό καπιταλιστικό κόσμο στο οποίον οι δυτικοί αποικιοκράτες ιμπεριαλιστές θα μοιράζονται την εξουσία τους με τις νέες αναδυόμενες καπιταλιστικές δυνάμεις.

Η διαφορά του Πούτιν με τον Πριγκόζιν, βρίσκεται στο ότι ο Πούτιν είναι πολιτικάντης  διπλωμάτης διαπραγματευτής ενώ ο Πριγκόζιν είναι πολέμαρχος.

Εν ολίγοις, ο Πριγκόζιν έχει φτιάξει τη Wagner όπως είναι οι  αλήτες της αμερικάνικης Black Water (όπως λεγόταν τότε, γιατί τώρα έχει αλλάξει όνομα). Θα βομβάρδιζε την Ουκρανία όπως οι Αμερικάνοι ναζιστές ιμπεριαλιστές αποικιοκράτες στο Ιράκ που είχε το Ιράκ 1.000.000 νεκρούς άμαχους πολίτες. Θα βομβάρδιζε το Κίεβο και το Λφοβ μέχρι να ισοπεδωθούν. Θα συνελάμβανε τον Αμερικάνο τον Βρετανό και τον Γερμανό πρέσβη, θα τους κρέμαγε ανάποδα από τα πόδια, θα τους χαράκωνε και θα πέταγε αλάτι στις πληγές τους, θα το τράβαγε σε βίντεο και θα το μοίραζε σε αμερικάνικα και ευρωπαϊκά πρακτορεία  ειδήσεων, όπως  έκανα οι αμερικάνοι στο Ιράκ και στο Αμπού Γκράϊμπ που βασανίζαν  τους κρατούμενους με ηλεκτρισμό και έκανα το σήμα της νίκης. Όπως κάνει το ISIS, που το έχει ιδρύσει το εκπαιδεύσει και τους καθοδηγεί η CIA, που καίνε τους κρατούμενους μέσα σε κλουβιά και πανηγυρίζουν. Και το γυρίζουν σε βίντεο και το στέλνουν  στα δυτικά πρακτορεία ειδήσεων για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος.

Ο Πριγκόζιν δεν κάνει διαπραγματεύσεις. Όταν οι ουκρανοναζί βασάνισαν και σκότωσαν στρατιώτες της Wagner, έδωσε εντολή να μην κρατάει η Wagner αιχμαλώτους. Ο Πριγκόζιν δεν πρόκειται να άφηνε ελεύθερους και να έστελνε στην Τουρκία ουκρανοναζί. Μαζί και αυτό το ανδρογύναιο την  καριόλα τη ναζίστρο, που την άφησαν ελεύθερη, και τώρα την περιφέρουν οι δυτικοί σαν ουκρανίδα «ηρωϊδα», ενώ είναι εγκληματίας πολέμου, βασάνιζε Ρώσους αιχμαλώτους, και τους αφαιρούσε όργανα, νεφρά, στομάχια, και πνευμόνια, για να τα πουλήσει στη μαύρη αγορά Ευρώπης και Βόρειου Αμερικής. Αυτό το ανδρογύναιο που είναι ο σύγχρονος Μέγκελε, ο Πούτιν την άφησε ελεύθερη. Ο Πριγκόζιν θα την είχε εκτελέσει. Με βασανιστήρια.

Ο Πριγκόζιν δεν θα είχε κάνει τις διαπραγματευτικές «βλακείες» του Πούτιν, που πήγαν να μας το περάσουν τότε, για «μεγάλη στρατιωτική κίνηση», να φτάσουν τα  ρωσικά στρατεύματα έξω από το Κίεβο, και ξαφνικά να αποχωρήσουν, αφήνοντας στο μίσος των ουκρανοναζί τους ντόπιους κατοίκους. Γιατί τον Πούτιν, σαν γυρολόγος  διπλωμάτης διαπραγματευτής που είναι, δεν τον νοιάζουν οι ανθρώπινες απώλειες, τον Πριγκόζιν τον νοιάζουν και πολύ. 

Και ούτε θα έβαζε ο Πριγκόζιν να απειλεί το Λονδίνο και τις μεγάλες πόλεις της Αμερικής ότι θα τους πετάξουν  οι Ρώσοι πυρηνικές βόμβες. Θα τις είχε πετάξει κατευθείαν.

 

https://litlepost.blogspot.com/2023/06/24-2023.html