Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Σύμφωνα με τους ναζίδες, για όλα φταίει η δεκετία του 1960!


Διάβασα  πάλι ένα άρθρο βλακεία, φασιστικού και ναζιστικού τύπου, που όλα τα κακά της σημερινής εποχής προσπαθεί να τα αναγάγει στον Μάη του 1968 στη Γαλλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο τότε, και απευθύνεται σε νέους που δεν έχουν ζήσει αυτές τις εποχές, και άρα δεν έχουν ιδία αντίληψη του τι συνέβαινε τότε. Είναι οι ίδιες βλακείες που λένε οι ναζιστές χρυσαυγίτες και οι άλλοι φασίστες στην Ελλάδα, που για όλη τη βρωμιά και τη σαπίλα σήμερα, το αναγάγουν στη μεταπολίτευση του 1974.

Και μέσα στην αγωνία  της βλακείας τους οι ναζιστές να αποδείξουν τις ανοησίες τους στους ανιστόρητους και αστοιχείωτους που απευθύνονται, ξεχνάνε να πούνε ότι όλη η εξέγερση της νεολαίας τότε, τελείωσε το 1980 με την άνοδο του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού στην εξουσία, που εξέφραζε ο Ρίγκαν  στις ΗΠΑ και η Θάτσερ στη Βρετανία, που τότε πολύ σωστά ονομάζονταν νεοσυντηρητισμός.  Στην Ελλάδα τελείωσε το 1985.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε το 1990 με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, όπου η κεφαλαιοκρατική ολιγαρχία θεώρησε πλέον ότι τα χέρια της ήταν λυμένα να πατήσει τους λαούς στο κεφάλι, να κάνει αποικιοκρατικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο, και να ξαναγράψει την ιστορία όπως τη βόλευε. 

Η κατάσταση του καπιταλισμού επιδεινώθηκε για τους λαούς το  2000 όπου άρχισαν να διαστρέφουν τις έννοιες και την γλώσσα. Ο νεοσυντηρητισμός ονομάστηκε  νεοφιλελευθερισμός, η εξαθλίωση των λαών εκσυγχρονισμός, η  αποικιοκρατική εισβολή σε ανεξάρτητες χώρες την  είπαν επέμβαση για την δημοκρατία.

Στην αγωνιώδη του προσπάθεια ο καπιταλισμός να επιβληθεί περισσότερο, μετά το 2010, άρχισε να προπαγανδίζει  την ανωμαλία και την διαστροφή,  για να φτάσουμε μετά το 2020, ανώμαλοι και ψυχανώμαλοι σαν τον Χαρίρι και τον Σβαμπ να προπαγανδίζουν  την εξάλειψη του ανθρώπινου είδους σε γραπτά τους, αλλά και μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό  Φόρουμ κάτω από μια λουλουδάτη σβάστικα.

Ευτυχώς πλέον υπάρχει αντίδραση στην καταστροφή του ανθρώπινου είδους από τους παγκοσμιοποιημένους χρηματιστηριακούς ανώμαλους καπιταλιστές από την Ρωσία και την Κίνα.  Υπάρχει ο κίνδυνος βέβαια οι ανώμαλοι παγκοσμιοποιημένοι καπιταλιστές να χρησιμοποιήσουν τα πυρηνικά τους όπλα, αλλά όπως είπε ο Πούτιν που ήταν ενήμερος τι ετοίμαζαν, χωρίς την Ρωσία δεν θα υπάρχει κόσμος.

 

https://litlepost.blogspot.com/2023/06/1-2023.html