Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Αποτελέσματα εκλογών

 

Οχτακομματική  βουλή! Η ΝΔ έμεινε στα ίδια περίπου 40,5% και 158 έδρες, η ΣΥΡΙΖΑ γκρεμοτσακίστηκε κι άλλο 17,8% και 47 έδρες,  το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε κι άλλο λίγο 12,0% και 32 έδρες, το ΚΚΕ παρότι ανέβασε λίγο τα ποσοστά του 7,6% από 7,2% πήρε λιγότερες έδρες λόγω καλπονοθευτικού νόμου από 26 το Μάϊο σε 20 τώρα, οι Σπαρτιάτες που τους στήριζε ο  Κασιδιάρης τελικά έκανα την μεγάλη έκπληξη με 4,7% και 13 έδρες,  η  Ελληνική Λύση του Βελόπουλου τα ίδια με τον Μάϊο 4,5% και 12 έδρες, η Νίκη που όλοι την πολεμούσαν πήρε 3,7% και 10 έδρες, (βάλτε τώρα κουφάλες το βιντεάκι με τον άλλο τον υποψήφιο που κλαίγοντας έλεγε «φτάσαμε ως εδώ με τη βοήθεια του Θεού», αλλά τώρα με μοντάζ, πειραγμένο, να λέει «με τη βοήθεια του Θεού σας γαμίσαμε), και τελευταία, παρότι την έσπρωχναν όλες οι δημοσκοπήσεις η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 3,1% και 8 έδρες, λίγο ακόμα και δεν θα έβγαινε. Όσο για το ΜΕΡΑ 25 που χτυπιόντουσαν ορισμένοι, και είχαν το θράσος στις εκλογές του Μαϊου να χρησιμοποιήσουν  τη θεωρεία της χαμένης ψήφου, (ξέρετε, ψηφίστε εμάς που βγαίνουμε, τα μικρά κόμματα δεν βγαίνουν), στον κουβά πήγανε οι ψήφοι που πήρε για άλλη μια φορά μετά το Μάϊο, πήρε 2,4%. Από εκεί  και κάτω το χάος, που αρχίζει με 0,5% και κατεβαίνει.

https://litlepost.blogspot.com/2023/06/25-2023.html

 

 

 

 

Έτσι κι ένα μικρό για την ιστορία:

1.Λέγαμε ότι ο άκρατος δικαιωματισμός οδηγεί στην άνοδο της ακροδεξιάς ψήφου. Μας βρίζατε.

 2. Λέγανε άρθρα, νομικοί, κόμματα ότι η απαγόρευση αυτή δεν εγγυάται ότι δεν θα βρει τρόπο ο κάθε Κασιδιάρης να μπει στη Βουλή. Μας λέγατε φ@σίστες.

3. Λέγαμε ότι η ΝΔ απαγορεύει την ακροδεξιά για δικά της οφέλη, λέγατε σε όλη την αριστερά ότι ο Κασιδιάρης είναι δεκανίκι της δεξιάς. 

4.Λέγαμε ότι η εγκατάλειψη των θέσεων του ΕΑΜ για Εθνική Απελευθέρωση οδηγεί στην άνοδο της ακροδεξιάς και μας λέγατε εθνικιστές.

5.Λέγαμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική απελευθέρωση χωρίς εθνική απελευθέρωση και μας λέγατε αυριανιστές.

6.Λέγαμε ότι αυτή η καραντίνα, αυτός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός λες και είμαστε πρόβατα αυτή η κατάργηση οποιαδήποτε δημοκρατικού και ανθρώπινου δικαιώματος οδηγεί στην άνοδο της ακροδεξιάς, και μας λέγατε οπισθοδρομικούς.

7.Λέγαμε ότι αυτή η διαστροφή και η ανωμαλία του δικαιωματισμού σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συνδεθεί με την Αριστερά, και μας λέγατε μαλάκες

8.Λέγαμε  ότι αυτή η λαθρομετανάστευση , τα ανοιχτά  σύνορα για τους κεφαλαιούχους να μεταφέρουν χρήματα, εμπορεύματα και ανθρώπους κάνουν κόλαση την  ζωή της εργατικής τάξης και μας λέγατε οπισθοδρομικούς.

9.Λέγαμε ότι αυτήν την ιστορία με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, πρώτος την εκφώνησε ο Χίτλερ, ότι αυτός ο ΟΗΕ έχει μεταβληθεί σε αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ, ότι οι ΜΚΟ εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο , και μας λέγατε συνωμοσιολόγους.

10.Λέγαμε ότι δεν μπορεί να έχουν περισσότερα δικαιώματα οι λαθρομετανάστες, οι δολοφόνοι φυλακισμένοι, οι ΛΟΑΤΚΙ, από τον Έλληνα εργαζόμενο και μας λέγατε αντιδραστικούς. 

Φάτε τα τώρα!!!

https://litlepost.blogspot.com/2023/06/25-2023.html