Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Κηρύχθηκε λέει τριήμερο εθνικό πένθος για τους λαθρομετανάστες


Κηρύχθηκε λέει τριήμερο εθνικό πένθος για τους λαθρομετανάστες που πνίγηκαν στην Πύλο. Δεν έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος όταν πεθαίνουν Έλληνες, κηρύχθηκε για τους λαθρομετανάστες του Σόρος! Θα τρελαθούμε τελείως ρε! Μη ξεχάσετε να ψηφίσετε Μητσοτάκη σκατομαλάκες παλιογίδια.  Η χώρα έχει διαλυθεί πλέον! Θεωρούνται Έλληνες οι λαθρομετανάστες πριν καν έρθουν εδώ για να αρχίσουν να κλέβουν και να βιάζουν!





 

Συνομιλία Κατερίνας Σακελλαροπούλου με «ακτιβιστές» δουλέμπορους για το ναυάγιο την Πύλο

Έντονο φραστικό επεισόδιο με ορισμένους ακτιβιστές δουλέμπορους είχε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο λιμάνι της Καλαμάτας όπου πήγε για το ναυάγιο στην Πύλο.

Ομάδα συγκεντρωμένων ακτιβιστών, που τα ΜΜΕ είχαν και το θράσος να τους περιγράψουν ως «κατοίκους», την αποδοκίμασε, και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε προς το μέρος τους και συνομίλησε μαζί τους. «Μην νομίζετε ότι αυτός που έχει πιο δυνατή φωνή έχει πάντα δίκιο»

Διαβάστε τον διάλογο που ακολούθησε

Ακτιβιστής δουλέμπορος: «Είμαστε εδώ για τους λαθρομετανάστες που κάθε μέρα η κυβέρνηση της ΝΔ υπό τη δική σας προεδρία τους κάνει αυτά που τους κάνει, τους σκοτώνει (!) στον φράχτη του Έβρου και ρίχνει τις βάρκες στο Αιγαίο»…

ΠτΔ: «Σκεφτείτε, αυτά τα σαπιοκάραβα που φορτώνουν διακινητές και κάνουν το εμπόριο, πόσες ευθύνες ακόμη υπάρχουν. Δεν είναι τόσο απλά όσο τα λέτε».

Ακτιβιστής πληρωμένος: «Κι εσείς τι κάνατε γι’ αυτό;»

ΠτΔ: «Θα το λύσουμε εσείς κι εγώ τώρα εδώ;»

Πληρωμένος ακτιβιστής: «Εσείς ήρθατε εδώ»

 ΠτΔ: «Ναι γιατί όταν ακούω φωνή έχω μια προσέγγιση δημοκρατική. Δεν μου αρέσει ο μονόλογος, σας ακούω»

Πληρωμένος ακτιβιστής: «Τη δημοκρατική σας προσέγγιση την είδαμε στον φράχτη που φωτογραφίζεστε και στην τυμβωθηρία (sic) και εδώ και αλλού και στα Τέμπη

ΠτΔ: Ο φράχτης είναι η προστασία των συνόρων της πατρίδας μου

Πληρωμένος ακτιβιστής: Την προστασία της πατρίδας την είδαμε με τους 59 νεκρούς

ΠτΔ: Κοιτάξτε, είναι παραμονές εκλογών, εγώ δεν κατεβαίνω στις εκλογές, εσείς ναι

Πληρωμένος ακτιβιστής: Σας παρακαλώ πολύ

Πληρωμένος ακτιβιστής δουλέμπορος: Εμείς δεν κατεβαίνουμε σε εκλογές, είναι ντροπή αυτό, ντροπή»

Οι συγκεντρωμένοι πληρωμένοι ακτιβιστές δουλέμποροι υποστήριξαν ότι είναι παράλογο η κ. Σακελλαροπούλου να συμφωνεί με το φράχτη στον Έβρο αλλά παράλληλα να στηρίζει τους μετανάστες.

Σχολιο.- Η Κατιγκω γιατι πηγε εκει? Λογω πενθους? Και μαλιστα Εθνικου, για κατι που εγινε σε διεθνη υδατα και αφορουσε αλλοεθνους ανθρωπους. Τοτε να κηρυσσεται καθε μερα εθνικο πενθος, για τα θυματα στην Ουκρανια, στο Σουδαν, στην Αφρικη, κτλ

Σχολιο.- η ευρωπη και ιδιως το ελλαδισταν εχουν μουσουλμανοποιηθει……. και ο τακουλας θα σας ξεφουρνιση τι εχει απομεινει απο το -σταν…. μεχρι να τελειωση το leasing…. σε 96 η 97 η 98 χρονια…. ολα ειναι φτιαγμενα για εσας χωρις εσας!!!!!! Αξιοι!!!! αξιοι!!!!! αξιοι!!!!!!

Σχολιο.- Τι ακριβώς ενόχλησε τον δικαιωματιστή αριστερό συρματομάλλη για κατσαρόλες?Ο τσίπρας θα τα έκανε όλα τέλεια δικαιωματιστή αριστερέ στουπομάλλη?

Σχολιο.- Ρε το παιδοβούβαλο με την στρίτζο…Διαδηλώνουν για το δικαίωμα των αλλόφυλων να εισβάλλουν ανεμπόδιστα και ελεύθερα στην Ελλάδα…Ρε ουστ!!!

Σχολιο.- Ο Θεός Ποσειδωνας έβαλε το χέρι του, αυτός ο κλόουν με τα κίτρινα ο μπουχεσας και η άλλη η στρίτζο δεν δουλεύουν; Που βρέθηκαν εκεί;

Καμία λύπηση για τους λαθροεισβολεις.

Σχολιο.- Eθνικό πένθος; Ο ορισμός της προδοσίας…Απίστευτα πράγματα…Πιάσαμε πάτο, αλλά συνεχίζουμε πιο κάτω…

Σχολιο.- Σιχαινομαι την Παγκοσμιοποιηση και ειμαι υπερ του φραχτη και δεν δεχομαι τα χαδια της Ελλαδας και της ΕΕ προς στους λαθραιους μεταναστες.

Οι λεξεις “παρανομοι μεταναστες”, καταντησαν ποινικο αδικημα.

Η ΕΕ διεταξε να λεγονται “παρατυποι μεταναστες” και η Ελλαδα το εφαγε αμασητο.

Ακουγεται ακομα πιο τρελο, οταν ο καθε λαθραιος βαφτιζεται “προσφυγας”.

Επισης θα ηταν πολυ πιο φρονιμο για την κ. ΠτΔ, να πει: “Ο φρακτης ειναι η προστασια των συνορων της Ελλαδας”, αντι να πει της “πατριδας μου”.

Η Πατριδα Ελλαδα, δεν ειναι ιδιοκτησια της.

Και συμφωνα με το Συνταγμα (το οποιο χρειαζεται γενικη επισκευη, διοτι το εχουν κουρελιασει οι Πολιτικοι αλλα και η αφεντια της), δεν εχει το δικαιωμα να μιλαει με μεταφερομενους δουλεμπορους ακτιβιστες και να τους συστηνει σαν «κατοικους».

Επισης δεν καταλαβα ουτε τον λογο της επισκεψης της στην Καλαματα, ουτε κι αυτο το τριημερο πενθος.

Σχολιο.- Σήμερα κλαίμε όλοι για τις μαντήλoκουνελες…ο Αλλάχ ο φιλεσπλ;χνος να τις αναπαύσει..θα γεναγαν άξιους αχμετς

Σχολιο.- Αυτα τα σιχαμερα λεσια που υποστηριζουν τους λαθροεισβολεις ας πανε να ζησουν στις χωρες τους

Σχολιο.- Μα πότε ήταν Ελληνίδα το παγκοσμιοποιητικό ραμολί;

Αλλά με τη νέα ακυβερνησία μετά την 25/6 θα πρέπει να στείλουμε τους παγκοσμιοποιητές στην Αφρική.

σχολιο.- Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πόσες μέρες εθνικό πένθος είχαμε για τους νεκρούς στα Τέμπη?

Σχολιο.- Αν δείχνατε το 1% από το ενδιαφέρον αυτό και στους Έλληνες που ψοφάνε πάνω σε καρότσες ή περιμένουν 3 ώρες για ένα ασθενοφόρο ,τα πράγματα στην πατρίδα μας θα ήταν πολύ διαφορετικά……

Σχολιο.- στο ματι και σταΤεμπη εκει δεν πεθαναν Ελληνες ουτε ανθρωποι αλλα καποια πράγμαται αισχος αισχος ντροπη σας

Σχολιο.- Χασανε φραγκα οι… ΜΚΟ! Η ποντικομαμη αμεσως να παρευρεθει κι ο υπηρεσιακος …να κυρηξει τριημερο εθνικο πενθος αλα Τεμπη! Δεν αντεχουνε σε καμμια κριτικη τα λαμογια της….εξουσιας!

Σχολιο.- Τα σκουλήκια της ΝΤΠ οι ΜΚΟ, είναι ικανοί να βγάλουν τους ακτιβιστές δουλεμπορους για «κατοίκους. Τι ζούμε Θεέ μου!!!

Σχολιο.- Όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που υποστηρίζουν τα λαθρομουσλίμια-κατσαπλιάδες-εισπράκτορες επιδομάτων 500 ευρων….είναι οι πραγματικοί συνυπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί για τους πνιγμούς όλων αυτών που δεν τους θέλουμε εις την πατρίδα μας.

Όσο για το πόκεμον που παριστάνει την πτΔ….τι να πει κανείς για το σούργελο !!!

Σχολιο.- Όλα αυτά τα μεταφερόμενα σιχαματα στην Καλαμάτα για τους λαθρομετανάστες με αρχηγό την κατιγκο έλεος πια ας ξυπνήσουμε επιτέλους έχουμε γίνει ξένοι στην ίδια μας την χώρα ας το σκεφτούν καλά αυτοί που τους ψήφισαν και θα τους ξαναψηφίσουν

Σχολιο.- Η κυρία που και καλά νοιάζεται για τους μετανάστες είναι σίγουρα από ΜΚΟ, καλοταϊσμενη δηλ.

Σχολιο.- Παρε την μια (Κατινα) και χτυπα τους αλλους (εθνοπροδοτες).

Σχολιο.- Όπως λέει η παροιμία:”Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα “!!Εδώ πεθαίνουν Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες από ελλείψεις ασθενοφόρων, πτητικών μέσων κ.ο.κ και εκεί είχαν παραταχθεί τα ασθενοφόρα, τα πυροσβεστικά, το λιμενικό, τα εναέρια λες και είχαν παρέλαση!!Ας είναι καλά τα βόδια που τους ψηφίζουν…!!

Σχολιο.- Δυο γάιδαροι μαλλώνανε….Μαζεύτηκαν και τα εθνομηδενιστικά ρετάλια για να διαμαρτυρηθούν για το ναυάγιο (πού δεν ευθύνεται η Ελλάδα γι αυτό) και για το φράκτη στον Έβρο (!!!).Τους βαφτίζουν όλους τους  λαθρομετανάστες σαν «πρόσφυγες» και τους καλούν να έλθουν στη χώρα μας, επιθυμώντας ανοιχτά σύνορα για όλους.

Από την άλλη η κυρά Κατίνα κάνει τις δημόσιες σχέσεις της καταθέτοντας την οδύνη της για το τραγικό γεγονός παίζοντας τον δικαιωματικό παγκοσμιοποιητικό ρόλο της…

Σχολιο.- Αγαπητή συμπολίτες, όπως πάνε τα πράγματα θα γίνουμε εμείς πρόσφυγες κ μετανάστες.

Να αναληφθεί παγκόσμια δράση εναντίον του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ των δυτικών ιμπεριαλιστών αποικιοκρατών και των ντόπιων καθεστώτων που προκαλούν πρόβλημα στους λαούς κ δημιουργούνται συνθήκες μεταναστεύσεις.

Η Ελλάδα κ η Ευρώπη έχουν ευθύνες στις αποικιοκρατικές ιμπεριαλιστικές εισβολές, αλλά δεν μπορεί να καταστραφεί ο ελληνικός και οι ευρωπαϊκοί λαοί, υπάρχουν κ όρια.

 

https://litlepost.blogspot.com/2023/06/15-2023.html