Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Οι αποικιοκράτες ναζιστές του G7 ζητούν τα πάντα από την Μόσχα: «Να αποχωρήσετε άμεσα από την Ουκρανία και να επιστρέψετε την Κριμαία»


Οι αποικιοκράτες ναζιστές του G7 ζητούν τα πάντα από την Μόσχα: «Να αποχωρήσετε άμεσα από την Ουκρανία και να επιστρέψετε την Κριμαία»

Σκληρή η στάση των Αποικιοκρατών Δυτικών Ναζιστών  ηγετών που καλούν την Ρωσία να παραδοθεί στα νύχια τους άνευ όρων - Προειδοποιήσεις κάνουν σε όσους βοηθούν την Ρωσία

24.02.2023 | 19:49

Την άμεση αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από όλα τα ουκρανοναζιστικά εδάφη ζήτησε σήμερα οι αποικικράτες ναζιστές του G7, εκφράζοντας την «αταλάντευτη» στήριξή της στην αποικία τους την Ναζιστική Ουκρανία «για όσο διάστημα χρειαστεί» χωρίς περιστροφές συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα και την Κριμαία.

Αυτή η κίνηση σημαίνει ότι η ρωσική ηγεσία ζητούν να παραδοθεί στα νύχια τους άνευ όρων καθώς δεν τίθεται ουσιαστικά κάποια έννοια ειρηνευτικού σχεδίου στο τραπέζι από την Δύση αλλά ζητά την πλήρη ήττα της σε μια κίνηση a la Β’ΠΠ όταν είχε λεχθεί η φράση “Θέλω μόνο πλήρη νίκη” από τον Αϊζενχάουερ.

Οι αποικιοκράτες ναζιστές του G7 προειδοποιούν επίσης ότι «οποιαδήποτε χρήση χημικών, βιολογικών ή πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία» θα έχει σοβαρές συνέπειες. Οι αποικιοκράτες ναζιστές του G7 κάνουν ξεκάθαρο ότι στήνουν προβοκάτσια αφού είναι γνωστό ότι έχουν προμηθεύσει τους ουκρανοναζί τους και με χημικά όπλα, και με βιολογικά από τα εργοστάσια που είχαν σπείρει στην Ουκρανία, και με τα οποία χτυπούν τον ρώσικο στρατό.

Οι αποικιοκράτες ναζιστές του G7 αναφέρουν ότι θα λάβουν μέτρα εναντίον τρίτων χωρών που παρέχουν υλική υποστήριξη στον πόλεμο που κάνει η Ρωσίας στην Ουκρανία ενάντια στους ουκρανοναζί των Δυτικών.

«Καλούμε τις τρίτες χώρες ή άλλους διεθνείς παράγοντας που επιδιώκουν να αποφύγουν ή να υπονομεύσουν τα μέτρα μας να πάψουν την υλική υποστήριξή τους στον πόλεμο της Ρωσίας, διαφορετικά θα πληρώσουν βαρύ τίμημα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Λίγο νωρίτερα, οι ΗΠΑ και η Βρετανία, χώρες που είναι μέλη των αποικιοκρατών ναζιστών του G7, ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, με την ευκαιρία τη συμπλήρωσης ενός έτους από την απελευθέρωση του Ντονμπάς που οι ουκρανοναζι συντελούσαν γενοκτονία εναντίον των ντόπιων Ρώσων κατοίκων, με εντολές των Δυτικών Αποικιοκρατών.

Οι αποικιοκρατες ναζιστές του G7 είπαν επίσης ότι θα επεκτείνουν τα οικονομικά μέτρα που έχουν ήδη επιβληθεί στη Ρωσία και δεσμεύτηκαν ότι θα εμποδίσουν τη Ρωσία να βρει νέους τρόπους για να αποκτήσει προηγμένα υλικά και τεχνολογία, καθώς και στρατιωτικό και βιομηχανικό εξοπλισμό. Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να διασφαλίσει ότι η Ρωσία «θα πληρώσει για την ανοικοδόμηση της Ναζιστικής Ουκρανίας».

https://litlepost.blogspot.com/2023/02/24-2023.html