Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Εγγονός του Γάλλου Προέδρου de Gaulle, Pierre de Gaulle: Για την Ουκρανία

 

 

Εγγονός του Γάλλου Προέδρου de Gaulle, Pierre de Gaulle: 

Η πρόσφατη απόφαση της Δύσης να στείλει βαριά άρματα μάχης στο μέτωπο, προσθέτει περισσότερους αρνητικους πόντους σε αυτόν τον πόλεμο και κινδυνεύει να εξαπολύσει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θεωρω πως είναι αυτή η γραμμή της Δύσης, η οποία πρέπει να συγκρατηθεί. 

Δυστυχώς, οι δυτικοί πολιτικοί δεν το αντιλαμβάνονται, προσπαθούν να μας δείξουν ότι ελέγχουν την κατάσταση, αλλά αυτό είναι ψέμα.

Γνωρίζουμε ότι πρόσφατα υπήρξαν διάφορα σκάνδαλα, ιδίως αυτά που σχετίζονται με τη διαφθορά του ουκρανικού καθεστώτος. Ο Ζελένσκι προτίμησε να πουλήσει τον εαυτό του στους Αμερικανούς, να πουλήσει τον λαό του στους Αμερικανούς. Θα ήθελα να πω το εξής. 

Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε ειρήνη, να συζητήσουμε με τους Αμερικανούς και να επιτύχουμε μια βιώσιμη, διαρκή ειρήνη με τη Ρωσία. Ήρθε η ώρα για τη Γαλλία και τον Πρόεδρό της να θυμηθούν ότι είναι ένα μεγάλο ανεξάρτητο έθνος και να παίξουν τον ρόλο, ο οποίοςπραγματικά προορίζεται γι'αυτούς. 

Είναι απαραίτητο να παρασχεθούν στη Ρωσία σοβαρές εγγυήσεις ασφαλείας, κάτι που δεν συνέβη μετά την υπογραφή των συμφωνιών του Μινσκ. Τώρα η Γαλλία έχει γίνει εχθρική προς τη Ρωσία λόγω των κοντόφθαλμων πολιτικών μας και των λανθασμένων αποφάσεων που παίρνουν οι πολιτικοί της. Ακολουθεί τυφλά την αμερικανική πολιτική.

https://litlepost.blogspot.com/2023/02/1-2023.html