Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Η ομιλία Πούτιν στην Ολομέλεια του Κογκρέσου της Ρωσίας

 

Η ομιλία Πούτιν στην Ολομέλεια του Κογκρέσου της Ρωσίας

 

ΜΕΡΟΣ 1: για την επιχείρηση στην Ουκρανία: 

*Αυτοί που σχεδίασαν επιθέσεις στο Ντονμπάς σχεδίασαν την Κριμαία και τη Σεβαστούπολη ως επόμενους στόχους τους.

◦ Η Δύση επιδιώκει να μεταφέρει τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε μια φάση παγκόσμιας αντιπαράθεσης, το κατανοούμε έτσι και θα απαντήσουμε ανάλογα.

◦ Δεν έχουν κατανοήσει ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να νικηθεί η Ρωσία στο πεδίο της μάχης.

◦ Αποδεικνύεται ότι όλη την ώρα που το Ντονμπάς φλεγόταν, όταν χύθηκε αίμα, όταν η Ρωσία ειλικρινά - θέλω να το τονίσω αυτό! - προσπαθούσε ειλικρινά για μια ειρηνική λύση, έπαιξαν με τις ζωές των ανθρώπων. Έπαιξαν, μάλιστα, όπως λένε σε γνωστούς κύκλους, με σημειωμένα χαρτιά.

◦ Θέλω να το επαναλάβω – αυτοί ξεκίνησαν τον πόλεμο. Και χρησιμοποιήσαμε και συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε βία για να το σταματήσουμε.

◦ Η ευθύνη για την υποκίνηση της ουκρανικής σύγκρουσης, για την κλιμάκωση, για την αύξηση του αριθμού των θυμάτων της ανήκει αποκλειστικά στις δυτικές ελίτ. 

◦ Και, φυσικά, στο σημερινό καθεστώς του Κιέβου, για το οποίο ο ουκρανικός λαός είναι ξένος. 

◦ Το ουκρανικό καθεστώς σήμερα δεν εξυπηρετεί εθνικά συμφέροντα, αλλά συμφέροντα τρίτων χωρών. Η Δύση χρησιμοποιεί την Ουκρανία και ως κριό κατά της Ρωσίας και ως πεδίο εκπαίδευσης. 

◦ Ο Ουκρανικός λαός δεν είναι αντίπαλος: Είναι όμηρος των Ναζί και των δυτικών ελίτ!

◦ Δεν θα επιμείνω στις προσπάθειες της Δύσης να ανατρέψει το ρεύμα των εχθροπραξιών, αλλά μια περίσταση πρέπει να είναι σαφής σε όλους - όσο περισσότερα δυτικά συστήματα μακράς εμβέλειας θα έρθουν στην Ουκρανία, τόσο περισσότερο θα αναγκαζόμαστε να απομακρύνουμε την απειλή από τα σύνορά μας. Είναι φυσικό!

◦ Προτείνω τη δημιουργία ενός κρατικού ταμείου, το καθήκον του θα είναι να παρέχει προσωπική βοήθεια στις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών στη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια. Σε κάθε οικογένεια θα πρέπει να ανατεθεί ένας προσωπικός εργαζόμενος. Ήδη φέτος, το ταμείο θα πρέπει να αναπτυχθεί σε όλες τις περιοχές της Ρωσίας.

◦ Η Δύση έχει αναπτύξει όχι μόνο ένα στρατιωτικό, ενημερωτικό, αλλά και ένα οικονομικό μέτωπο εναντίον μας. Πουθενά όμως δεν πέτυχε και δεν θα πετύχει τίποτα!

 

ΜΕΡΟΣ 2: Για τους ολιγάρχες και το μοντέλο της οικονομίας:

«Αντί για ανάπτυξη επένδυσαν σε …γιώτ - ο λαός χάρηκε που τα έχασαν»

◦ Ο Πούτιν υπενθυμίζει τις δυσκολίες της οικονομίας της δεκαετίας του '90 και τις σχέσεις που βασίζονται στην ιδιωτική ιδιοκτησία.

◦ Οι δυτικές χώρες λειτούργησαν ως παράδειγμα από πολλές απόψεις, φαινόταν αρκετό να αντιγράψουν τα μοντέλα τους. Ως αποτέλεσμα, η εθνική οικονομία έγινε πηγή πρώτων υλών, επειδή οι επιχειρήσεις στόχευαν στην εξαγωγή γρήγορων και εύκολων κερδών. Μας πήρε χρόνια για να σπάσουμε αυτή την αρνητική τάση. 

◦ Τα χρήματα που κέρδισε η επιχείρηση πήγαν σε γιοτ και κατανάλωση. Τώρα όμως κανείς από τους απλούς πολίτες δεν λυπήθηκε αυτούς που έχασαν τα κεφάλαιά τους σε ξένες τράπεζες.

◦ Το θέμα της δουλειάς μας δεν είναι να προσαρμοστούμε στις τρέχουσες συνθήκες. Το στρατηγικό καθήκον είναι να φέρουμε την οικονομία μας σε νέα σύνορα. Τώρα όλα αλλάζουν και αλλάζουν πολύ, πολύ γρήγορα. Αυτή δεν είναι μόνο μια εποχή προκλήσεων, αλλά και ευκαιριών. Και η μελλοντική μας ζωή εξαρτάται από το πώς θα τα εφαρμόσουμε. Είναι απαραίτητο να αρθούν όποιες διατμηματικές αντιφάσεις, τυπικότητες, ύβρεις, παραλείψεις, άλλες ανοησίες! Όλα για την αιτία, όλα για το αποτέλεσμα!

◦ Τα πρόσφατα γεγονότα έδειξαν πειστικά ότι η εικόνα της Δύσης ως ασφαλούς καταφυγίου και καταφυγίου για το κεφάλαιο αποδείχθηκε φάντασμα, ψεύτικο. Και όσοι δεν το κατάλαβαν εγκαίρως, και θεωρούσαν τη Ρωσία μόνο ως πηγή εισοδήματος και σχεδίαζαν να ζήσουν στο εξωτερικό, έχασαν πολλά. Μόλις τους έκλεψαν! Ακόμη και νόμιμα κερδισμένα χρήματα αφαιρέθηκαν. Κάπως αστειευόμενος, απευθυνόμενος σε εκπροσώπους των ρωσικών επιχειρήσεων, είπα: «Σας βασανίζει να καταπίνετε σκόνη, να τρέχετε στα δικαστήρια και στα γραφεία δυτικών αξιωματούχων, γλιτώνοντας τα χρήματά σας». Έτσι ακριβώς έγιναν όλα. 

◦ Και θα προσθέσω ένα απλό αλλά πολύ σημαντικό. Κανείς από τους απλούς πολίτες της χώρας δεν λυπήθηκε αυτούς που έχασαν τα κεφάλαιά τους σε ξένες τράπεζες, έχασαν τα κότερα και τα παλάτια τους στο εξωτερικό. 

Και στις συζητήσεις, οι άνθρωποι πιθανότατα θυμήθηκαν τόσο την ιδιωτικοποίηση της δεκαετίας του '90, όταν οι επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν από ολόκληρη τη χώρα πήγαιναν στο τίποτα, όσο και την επιδεικτική πολυτέλεια των λεγόμενων νέων ελίτ.

Αυξήσεις στους μισθούς: 

Ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε δύο φορές πέρυσι, σχεδόν κατά 20% συνολικά. 

Θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε τον κατώτατο μισθό και με ρυθμό πάνω από τον πληθωρισμό και την αύξηση των μισθών. Από την αρχή του έτους, έχει αναπροσαρμοσθεί κατά 6,3%, προτείνω από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, εκτός από την προγραμματισμένη αύξηση, να πραγματοποιηθεί άλλη μια - κατά επιπλέον 10%. 

Έτσι, ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί κατά 18,5% και θα ανέλθει σε 19.242 ρούβλια.

ΜΕΡΟΣ 3: για την πρόθεση του ΝΑΤΟ να επιφέρει μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία και την πυρηνική ετοιμότητα:

◦ Θέλουν να μας επιφέρουν μια στρατηγική ήττα και να επιτεθούν στις πυρηνικές μας εγκαταστάσεις. Ξέρουμε τα σχέδιά τους να χτυπήσουν αεροπορικές βάσεις της Ρωσίας.

◦ Ως προς αυτό, είμαι υποχρεωμένος να ανακοινώσω σήμερα ότι η Ρωσία αναστέλλει τη συμμετοχή της στη Συνθήκη Στρατηγικών Επιθετικών Όπλων. (START). Δεν αποχωρεί από το συμβόλαιο, απλά αναστέλλει τη συμμετοχή του. Αλλά πριν επιστρέψουμε στη συζήτηση της συνθήκης, πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας τι ισχυρίζονται ακόμη χώρες του ΝΑΤΟ όπως η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία και πώς θα λάβουμε υπόψη τα στρατηγικά τους οπλοστάσια, δηλαδή το συνδυασμένο δυναμικό κρούσης της Συμμαχίας.

◦  Ο Πούτιν ενημέρωσε ότι υπέγραψε διάταγμα πριν από μια εβδομάδα για την ενεργοποίηση νέων επίγειων «στρατηγικών συστημάτων» (πυρηνικών) σε ετοιμότητα μάχης και να θέσει σε επιφυλακή το όλο σύστημα στρατηγικής απάντησης.

◦  Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και η Rosatom θα πρέπει να διασφαλίσουν την ετοιμότητα των πυρηνικών όπλων μας εάν οι ΗΠΑ είναι οι πρώτες που το κάνουν 

◦ Η Ρωσία θα ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση γιατί είμαστε όλοι μια χώρα. Ένας μεγάλος και δεμένος λαός. Είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας, σίγουροι για τις ικανότητές μας. Η αλήθεια είναι πάνω μας!

 

https://litlepost.blogspot.com/2023/02/21-2023.html

 

 

Πούτιν για Δύση: η παιδεραστία κανόνας στη Δύση. Οι ιερείς τους ευλογούν γάμους ομοφυλόφιλων. Η Αγγλικανική Εκκλησία θεωρεί το Θεό ουδετερόφυλο. Αμφισβητούν τα ιερά κείμενα!

21/02/2023

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στη σημερινή ομιλία του περί πολλών θεμάτων έκανε αναφορές και στην αξιακή παρακμή της Δύσης. Δήλωσε ότι «Οι Ιερές Γραφές αμφισβητούνται, η Αγγλικανική Εκκλησία επικεντρώνεται στο να αμφισβητήσει το μοναδικό φύλο του Θεού». Ενώ τόνισε «η παιδεραστία έχει γίνει ο κανόνας στη Δύση».

«Κοιτάξτε τι κάνουν στους δικούς τους ανθρώπους: η καταστροφή οικογενειών, οι πολιτιστικές και εθνικές ταυτότητες και η διαστροφή που είναι η κακοποίηση παιδιών μέχρι την παιδεραστία διαφημίζονται ως κανόνας», είπε ο Πούτιν.

«Κοιτάξτε τους Δυτικούς τι κάνουν με τους δικούς τους λαούς: η καταστροφή της οικογένειας, η πολιτιστική και εθνική ταυτότητα, η διαστροφή και ο εκφοβισμός των παιδιών, μέχρι την παιδεραστία, κηρύσσονται κανόνας της ζωής τους και οι ιερείς ευλογούν τους γάμους ομοφύλων. Ο Θεός να τους έχει καλά, ας κάνουν ό,τι θέλουν, αυτό κάνουν», δήλωσε ο Πούτιν,.

«Οι ενήλικες έχουν το δικαίωμα να ζουν όπως θέλουν. Πάντα το αντιμετωπίζαμε έτσι στη Ρωσία. Κανείς δεν παρεμβαίνει στην ιδιωτική ζωή και εμείς αλλά θέλω να τους πω: κοιτάξτε τις Αγίες Γραφές, τα κύρια βιβλία όλων των άλλων παγκόσμιων θρησκειών, όλα λέγονται εκεί, συμπεριλαμβανομένου ότι η οικογένεια είναι η ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας. αυτά τα ιερά κείμενα αμφισβητούνται τώρα».

Ως παράδειγμα, ο πρόεδρος ανέφερε την πρόθεση της Εκκλησίας της Αγγλίας να εξετάσει την ιδέα ενός θεού ουδέτερου ως προς το φύλο. «Δεν ξέρουν τι κάνουν!» συμπλήρωσε ο Πούτιν.

Τέλος η διαφθορά η διαστροφή κι ο εκμαυλισμός της νεολαίας και παιδιών από αχαλιναγώγητο και μυητικό internet τέλος η μόνιμη έκθεση ανηλίκων σε κάθε είδους πολλαπλό διαδικτυακό κίνδυνο και βίτσιο. Προανήγγειλε ότι θα δημιουργήσει Intranet αντί του Internet Οι νέοι και οι νέες, οι έφηβοι και οι έφηβες, θα έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτό το εθνικό – ρωσικό διαδίκτυο.

Τους κατηγόρησε οσυσιαστικά ότι δεν έχουν ιερό και όσιο όντως δεν έχουν ότι δεν έχουν… το Θεό τους και το χειρότερο στρατολογούν τα παιδιά σε αυτή την μηδενιστική αντίληψη τη διδάσκουν τη νομοθετούν την ευλογούν. Το μεγάλο πείραμα γίνεται με παιδιά.. Για τη Δύση η ταυτότητα α=α δεν ισχύει πια, ισχύει το α=β … Μιας και μιλάμε…για ταυτότητα. Ο άνθρωπος γίνεται μια άγνωστη μεταβλητή παίρνει μια οποιαδήποτε τιμή χωρίς να έχει καμιά αξία..

 

https://litlepost.blogspot.com/2023/02/21-2023.html