Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι


Σοκ: 5 ώρες βίαζαν και βασάνιζαν την καθαρίστρια τα δυο κτήνηΑναζητείται 35χρονος Βούλγαρος ο οποίος είναι καρφί και χαφιές της αστυνομίας και γιαυτό η αστυνομία τον άφησε να διαφύγει

Δευτέρα 21 Ιούνιος 2021 | 06:14

Μετά από 5 ώρες βιασμών και βασανιστηρίων η άτυχη πενηντάχρονη καθαρίστρια κατάφερε να ανοίξει την πόρτα που έβλεπε στον ακάλυπτο και άρχισε να πετάει κάτω ότι έβρισκε μπροστά της ουρλιάζοντας, προκειμένου να ακούσουν οι γείτονες.

Έτσι κινητοποιήθηκαν πρώτα απ’ όλους μία μητέρα με την κόρη της οι οποίες και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αυτό που προκαλεί οργή είναι ότι χρειάστηκε να πάρουν αρκετές φορές τηλέφωνο στο 100 μέχρι να έρθει το περιπολικό και στο μεσοδιάστημα ο τριανταπεντάχρονος Βούλγαρος μαζί με το συνεργό του πρόλαβαν να εξαφανιστούν. Στο σημείο βρέθηκαν 50 αντιεξουσιαστές να διαδηλώνουν εναντίον της βίας κατά των γυναικών και αμέσως κατέφθασε διμοιρία των ΜΑΤ για να προστατέψουν τον χαφιέ τους με τον οποίο συνεργάζονται.

Η μαρτυρία της κοπέλας που πρώτη άκουσε και είδε την άτυχη γυναίκα, είναι σοκαριστική. Η γυναίκα ήταν χτυπημένη σε όλο της το σώμα, από το πρόσωπο, το κεφάλι, το μάτι, το στέρνο ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε και σπασμένα πλευρά.

Ο δράστης είχε μετακομίσει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και τρεις μήνες και υποτίθεται ότι διέμενε μαζί με την μητέρα του, η οποία όμως δεν εντοπίστηκε πουθενά. Ήταν απόμακρος και δεν είχε σχέσεις με κανέναν, ενώ προξενεί εντύπωση ότι η μητέρα του είχε παρουσιαστεί κι αυτή ως καθαρίστρια.

Πως εγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 50χρονο, την συγκεκριμένη στιγμή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, όπως έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι δράστες την αντιλήφθηκαν και την έσυραν με την βία μέσα στο διαμέρισμα, όπου ακολούθησε ο εφιάλτης.

Η γυναίκα κάνει λόγο για δύο δράστες, τους οποίους δεν γνώριζε. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο ξυλοδαρμός της γυναίκας ισοδυναμεί με βασανισμό και τα τραύματα της είναι σοβαρά. Δηλαδή όπως φαίνεται οι δράστες έβγαλαν επάνω στην άτυχη γυναίκα όλα τα κτηνώδη ένστικτα τους και είναι αμφίβολο λόγω της σοβαρότητας των χτυπημάτων, εάν θα κατάφερνε να επιβιώσει εάν δεν δραπέτευε την κατάλληλη στιγμή και δεν έβγαινε στο μπαλκόνι.

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/21-2021.html

 

 

 

22 εκατομμύρια ευρώ θα δαπανήσει ο κύριος Μητσοτάκης για να αγοράσουμε άλλο ένα ακόμη vip αεροσκάφος γιατί δεν του φτάνουν τα άλλα 3 που έχουμε.

Εσύ δούλευε δεκάωρα, 7 μέρες τη βδομάδα για να ξεπληρώσεις τα λούσα του Λουδοβίκου….

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/21-2021.html

 

 

 

 

 

Δεν συμφωνώ με την αρχική ανάρτηση, που ρίχνει ευθύνες στην οικογένεια. Ο φονιάς ο Μπάμπης ο πιλότος, είναι άνθρωπος του υποκόσμου. Μετέφερε VIP με το ελικόπτερο, ναρκωτικά, και παιδιά για traffiking για τους πλουσίους. Γιαυτό και η αστυνομία τον κάλυπτε τόσες μέρες, ενώ από την αρχή ξέρανε ότι αυτός είναι ο φονιάς. Τους κρατάει για να μην ανοίξει το στόμα του. Έκανε πρόταση η αστυνομία σε έναν Γεωργιανό να αναλάβει αυτός τον φόνο, που τον συνέλαβε στα σύνορα, να τον πληρώσουν με αμύθητα ποσά, και αυτός τους είπε "θα το σκεφτώ". Ο φόνος ήταν προσχεδιασμένος, γιαυτό την είχε ασφαλίσει με 1.000.000 ευρώ. Και ο φόνος δεν έγινε για το παιδί, έγινε γιατί η Καρολάιν του είπε "θα τα πω όλα". Και δεν έγινε φυσικά μόνον από αυτόν, έγινε από πολλούς που φύγανε με τη μυστηριώδη πολυτελή BMV. Και φυσικά το παιδί πρέπει να το πάρει η μητέρα της Καρολάιν, και δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάνε οι μαφιόζικες αρχές τόσο καιρό. Και φυσικά οι γονείς του Μπάμπη του φονιά δεν φταίνε σε τίποτε, αν ο μπάμπης εξελίχθηκε σε μεγάλο καθίκι. Οι γονείς συμφωνα με το νόμο και το σωστό έχουν ευθύνη μέχρι το παιδί τους να γίνει 18 χρονών. Από εκεί και πέρα άμα ο άλλος είναι κάθαρμα και κτήνος, σε κτήνος θα εξελιχθεί. Το μόνο που δείχνει η υπόθεση είναι το σάπισμα των αρχών και της εξουσίας, γιατί το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι.

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/21-2021.html

 

 

 

 

Τα ελληνικά ΜΜΕ αγαπάνε 3 πράγματα . Τους παιδεραστές , τους γυναικοκτόνους και την ΝΔ

Ποινικολόγος για Γλυκά Νερά. «Ο πιλότος μπορεί να μειώσει πολύ την ποινή του – Έσχατη λύση τα ισόβια».

Σχολιο.- ΙΣΟΒΙΑ τίποτα άλλο

Σχολιο.- όλος ο κοσμος το ιδιο σκέφτηκε...και καλά για να φοβηθουν οι επίδοξοι δολοφόνοι και να μην γινει ξανα κατι τετοιο. Παρ ολα αυτά, πολλές κοπελίτσες που τον κράζουν στο facebook, θα του στέλνουν αλληλογραφια στην φυλακή επειδη ειναι γλυκουλης. Τον θυμασαι τον άλλο που ετρεχε με το πουλι έξω στην νεα Σμυρνη? πόσες γκόμενες έχει τωρα? Αν ειμασταν κανενας σοβαρος λαός θα βαζαμε ισοβια όσους αναγκασαν κοσμο να αυτοκτονησει λογω μνημονιων η που εχασε σπιτι και δουλεια λογω λοκνταουν....Αντι να τους χειροκροτανε και οι μισοι να τους φιλάνε τον κωλο ακομα και σημερα. Αν ειχαμε σοβαρους πολιτικους δεν θα χρειαζοταν να πατησουν επι πτωματων (στην κυριολεξια λεμε) για να πλασσαρουν την αριστερη η τη δεξια προπαγάνδα τους. Διστυχως η ευτυχως φοβόμαστε λάθος πράγματα και αυτα που συμβαινουν γυρω μας, δεν μπορουν να μας κάνουν καν σκεπτόμενους. Όλα τα κακά επαναλαμβάνονται και γινονται όλο και χειρότερα...

Σχολιο.- απλά να θυμισω πως το ισόβια στην Ελλάδα σημαίνει 12 χρόνια

Σχολιο.- ναι σε αγροτικες φυλακές και αν προσφέρει και εργασία ακομα πιο κατω.

Σχολιο.- Τα ΜΜΕ αγαπάνε οτι ευχαριστει τον όχλο και οτι τους δινει χρήματα. Ο πιλοτος τους έκατσε κουτί γιατι και οι ιδιοι κουράστηκαν με το να παιζουν τον συνηγορο για τις παρενέργειες των εμβολίων. Εναν ηλίθιο λαό που στρουθοκαμιλίζει και σκυβει το κεφάλι οσο τον ξεκανουν αργά, τι τον ευχαριστει άραγε? Το να βρισκει συνεχεια αποδιωπομπαιους τράγους να θυζιάζει για να ξεχναει τον φαυλο κυκλο που έχει μπλέξει? Αν ειμασταν μια υγιής κοινωνια θα είχαμε μονο δελτία καιρού?

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/21-2021.html

 

 

 

 

17.000 "ακόλουθους" απέκτησε ο ιπτάμενος Μπάμπης, μετά το έγκλημα.

Ο άλλος δοξάζει την Ημέρα του πατέρα, γιατί ηρωικά "ανέχεται την μάνα".

Κάποιοι άλλοι, δίνουν χαρακτηρισμούς, στην νεκρή Καρολάιν, όπως "ξένη", στριμμένη", "ψυχολογικά ασταθής" κλπ, για να δικαιολογήσουν το έγκλημα του "δυστυχισμένου συζύγου".

Δεν έχω να προσθέσω κάτι! Απλώς, μην γίνετε σαν αυτούς!

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/20-2021.html

 

 

 

 

Παιζουν πολλά από πίσω .. δεν ηταν «εν βρασμώ» ούτε ενας απλός «μπάμπης» «πιλότος» ο μεσιε

Έχετε ξαναδεί να μεταφέρουν έναν «εν βρασμώ ψυχής» συζυγοκτόνο με αλεξίσφαιρο λευκό γιλέκο συνοδευόμενο από πολυάριθμες πάνοπλες ειδικές δυνάμεις και κομάντο;

Ποιός είναι, ο Σάββας Ξηρός;

Έχετε ξαναδεί συζυγοκτόνο να τον φυλάνε στα κρατητήρια παρακολουθούμενο 24/7 ηλεκτρονικά αλλά και με φυσική παρουσία αστυνομικών δίπλα του; (έτσι φυλάσσουν μόνο άτομα «υψηλής σπουδαιότητας» τα οποία πρέπει να κρατηθούν στη ζωή)

Έχετε ξαναδεί άνθρωπο «μετανοιωμένο» να έχει τέτοιο βλέμμα;

Ο «Μπάμπης ο πιλότος» ήταν απλά χειριστής ελικοπτέρου; Δικαιολογούνται τα λεφτά του μόνο από αυτό το επάγγελμα;

Είχε και άλλα παράνομα «επαγγέλματα» ο «πιλότος»; Τί μπορεί να είναι αυτά για να δικαιολογούν αυτή την στάση της αστυνομίας;

Μαθαίνω οτι ο πατέρας της Καρολαιν είναι συνταξιούχος επίλεκτος αξιωματικός του Βρετανικού στρατού με προϋπηρεσία σε θέσεις ασφαλείας σε μεγάλες πετρελαικές εταιρείες.

Οτι ο «πιλότος» έκανε εκτός από τακτικές αερομεταφορές, και κάποιες «μη τακτικές» και ιδιαίτερα σημαντικές χρηματικά, και άλλοις, στο εξωτερικό

Πώς «εν βρασμώ ψυχής» διαπράττεις τέτοιο έγκλημα και σκηνοθετείς με ένα βαθμό επαγγελματισμού το όλον; Επειδή μαλώνεις με τη σύντροφο σου για οποιιονδήποτε λόγο; Πώς σκοτώνεις κοπέλα και σκύλο με μαφιόζικο τρόπο χωρίς τύψεις; Μπορεί ο καθένας να δέσει τον εαυτό του πειστικά, έτσι εύκολα;

Εδώ υπάρχουν σίγουρα πτυχές που δεν γνωρίζουμε ακόμη και δεν έχουν με κάνουν με κάποιον «καυγά» ενός ζευγαριού.

Σχολιο.- Την έπνιξε στον ύπνο της!

Προμελετημένο έγκλημα 100%

Αμφισβητώ πλέον ότι η μόνη αιτία είναι η συζυγική ζήλεια.

Κρυμμένα μυστικά του απατεώνα συζυγοκτόνου που διέρρευσαν στο θύμα?

Ολα στο τραπέζι.

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/19-2021.html

 

 

 

 

Και σε μια ΤΕΤΟΙΑ κοινωνία... καθιέρωσαν από την κυβέρνηση της ΝΔ και τη συνεπιμέλεια από πάνω!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Δηλαδή ο φονιάς των Γλυκών Νερών, θα βγει σε 15 χρόνια σύμφωνα με το νόμο Παρασκευόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ, και θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού!

Και δυστυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ θα ξαναβγει γιατί όπως έχουμε πει δεν υπάρχει αντιπολίτευση!

Ο Τζίφρας και ο ΤΣΥΡΙΖΑ έπαιξε το ρόλο που του είχαν αναθέσει τα αφεντικά και οι αμερικάνοι. Να διαλύσει την έννοια της Αριστεράς , που παρότι κυνηγημένη είχε πάντα δίκιο γιατί έλεγε αυτά που λέει ο ελληνικός λαός, στην ξευτίλα του δικαιωματισμού.

Και έτσι, αντί όλος ο ελληνικός να ασχολείται με την κατάργηση του οχτάωρου και την επιστροφή στο μεσαίωνα που μας έχουν φέρει, βγήκαν κάτι μαλακιστήρια αναρχοτσουτσέκια της αμερικάνικης πρεσβείας μαζί με κάτι λεσβίες αντιεξουσιάσριες φεμιναζί της πρεσβείας, πέταξαν μια μπαρούφα για «γυναικοκτονία» που διαφέρει από την ανθρωποκτονία, και τώρα όλο το διαδίκτυο ασχολείται με αυτή τη μπαρούφα.

Βέβαια είχαν δώσει εντολή και στην αστυνομία, που το ήξερε από την αρχή ποιος ήταν ο ένοχος, να καθυστερήσει 40 μέρες την «αποκάλυψη», και έτσι «όλος τυχαία» η «αποκάλυψη» έγινε όταν ψηφίστηκε το αντεργατικό αντιλαϊκό νομοσχέδιο που μας πηγαίνει στον 19ο αιώνα.

 

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/18-2021.html

 

 

 

"Πριν λίγο πέρασε ένα νομοσχέδιο κόλαση για τα εργασιακά. Όσοι γονείς ψηφίζουν ΝΔ φτύνουν τα παιδιά τους και τα θάβουν με τα ίδια τους τα χέρια ενώ δίπλα ανοίγουν και το δικό τους λάκκο, το λάκκο της απώλειας και των ενοχών. Πολλά παιδιά θα φύγουν μετανάστες πλέον. Θα δούμε περισσότερες αυτοκτονίες νέων, περισσότερη εγκληματικότητα και πολύ βία που δε θα φαίνεται στις ειδήσεις, θα είναι στην καθημερινότητα μας σιωπηλή και αδυσώπητη."

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/17-2021.html

 

 

 

 

 

Μετά την ψήφιση του αντεργατικού νομοσχεδίου από τα κτήνη της Νέας Δημοκρατίας να έρθουν να μας πουν για την υπογεννητικότητα τώρα.

Σχολιο.- Το έχουν κανονίσει και αυτό... Η δουλειά σου είναι η δουλεία και για την υπογεννητικοτητα φέρνουν τους ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες... Το έχουν πει εκατό φορές, έχει μαλλιασει η γλώσσα τους... Πρέπει να στο ζωγραφισουν για να το καταλάβεις;

Σχολιο.- αδελφέ τρομάζω και μόνο στην ιδέα η Ελλάδα σε 20 χρονια να έχει 5 εκατομυρια Έλληνες και5 εκατομυρια μουσουλμάνους....δικό τους κόμμα θα κάνουν και περνούν άνετα πρωθυπουργία. αν ζούμε να τα δούμε ......θα μιλάμε για απόλυτη διάλυση

σχολιο.- και για κάποιους δικαιωματιστές που λένε ότι θα αφομοιωθούν και θα γίνουν Έλληνες, την απάντηση την πήρανε πριν μια βδομάδα στο Κορωπί που 7 Πακιστανοί πήγανε να βιάσουν μια παντρεμένη Ελληνίδα 22 χρονών δίπλα στην παραλία και ευτυχώς ήρθε ο άντρας της τους πλάκωσε στο ξύλο και τους έδιωξε. Και έλεγαν οι αληταράδες δικαιωματιστές, ότι χάθηκε η αλληλεγγύη, γιατί κανένας από τους άλλους δεν αντέδρασε στις εκκλήσεις της για βοήθεια. Μόνο που ξέχασαν να συμπληρώσουν ότι και ο άντρας της είναι πακιστανός, και πιο πριν χαριεντιζόντουσαν όλοι μαζί στη παραλία.

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/17-2021.html