Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Περί "γυναικοκτονίας" ο λόγος


Ηλίας Μόσιαλος

Στα Γλυκά Νερά έγινε γυναικοκτονία. Οι γυναικοκτονίες, όπως αυτή της Καρολάιν, είναι η κορυφή του παγόβουνου της συστηματικής αλλά ΄αόρατης΄ οικογενειακής βίας.

 

Ο όρος "γυναικοκτονία" είναι νέος και λανσάρεται εσκεμμένα για να αντικαταστήσει τον όρο "ανθρωποκτονία".

Αυτό το κάνουν για να διαχωρίσουν την γυναίκα από την ανθρώπινη φύση της και να την παρουσιάσουν ως ένα ξεχωριστό είδος από τον άντρα, στην προκειμένη κατώτερο. 

Οι ίδιοι που το επιχειρούν και το λανσάρουν αυτό, είναι ψυχοπαθείς και εγκληματίες, χειρότεροι από τον δολοφόνο της Καρολάιν και το κάνουν στα πλαίσια της συμμετοχής τους στην επίθεση που γίνεται στην ανθρωπότητα. 

Είναι τόσο βρώμικοι και χυδαίοι μάλιστα που το κάνουν σε μία στιγμή λαϊκής αγανάκτησης με έτοιμα κείμενα που κάνουν επίκληση στην ηθική. 

Είναι οι ίδιοι που το χρησιμοποιούν αυτή την στιγμή, για να περάσουν τον δήθεν αντιρατσισμό τους και την δήθεν αλληλεγγύη τους για τους μετανάστες, την στιγμή που κερδοφορούν πάνω στις πλάτες τους και συμβάλλουν στην μετατροπή της χώρας μας σε ένα απέραντο εκκολαπτήριο σκλάβων. 

Για τέλος, βρισκόμαστε μπροστά σε μία στυγερή δολοφονία. Μία δολοφονία που μας έχει θορυβήσει όλους(και με κάποια σκοτεινά σημεία που δεν έχουμε καταλάβει). Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία που προκύπτει από την ενδοοικογενειακή βία και τα θύματα ΔΕΝ ήταν πάντα μόνο γυναίκες. Το να ξεχωρίζει κάποιος εσκεμμένα το ένα φύλλο από το άλλο κρύβει δόλο και για αυτό βλέπουμε τον όρο "γυναικοκτονία" να τον επικαλούνται άνθρωποι-γρανάζια του συστήματος, όπως ο λατρεμένος καθίκης αληταράς Ηλίας Μόσιαλος στην φωτογραφία.

 

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/18-2021.html

 

 

 

 

Αφήνω αυτό εδώ, για να μην ξεχάσετε όλες σας τι έγραφε το ξυρισμένο μουνι της αντισφαίρισης και υποψήφια βουλευτίνα της Νέας Δικτατορίας Αφροδίτη Λατινοπούλου...

Latinopoulou

Αν η Καρολάιν ήταν μαύρη, τοξικομανής, lgbtq κοινότητα, παραβατική κτλ όλη η αριστερά θα ήταν σύμπασα στους δρόμους απαιτώντας  σύλληψη των δραστών κ δικαιοσύνη

Όμως για κακή τους τύχη ήταν λευκή, παντρεμένη κ ευτυχισμένη με το σύζυγο της κ το μωράκι της οπότε αφωνία

Λογικό

Σχολιο.- Μα αυτό ακριβώς έγινε. Στην αρχή που όλοι έλεγαν πως μάλλον Γεωργιανοί την σκότωσαν, οι γνωστοί αλληλέγγυοι, φεμιναζί κτλ σφύριζαν κλέφτικα, όπως κάνουν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, πχ Μυρτώ. Με το που ανετράπη το πράμα και ομολόγησε ο λευκός σύζυγος, μόνο πάρτυ που δεν κάνουν, έχουν ξεσκιστεί να μιλάνε για "γυναικοκτονίες" (λολ) και ό,τι άλλη παπαριά είναι στο ρεπερτόριο της ορθοπολιτικής παγκόσμιας χουντάρας. Το ότι η Λατινοπούλου είναι τσόκαρο και βιάστηκε να σχολιάσει χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, η ουσία αυτού που έγραψε είναι σωστή και το ξέρουν όλοι όσοι παρακολουθούν ελαχίστως αυτόν τον χώρο. Αν ένας λαθρομετανάστης βιάσει ή σκοτώσει μία γυναίκα, απλώς το αγνοούν. Αν ένας λευκός κάνει ακριβώς το ίδιο, τσιρίζουν για "γυναικοκτονίες" (ξανά λολ), "έμφυλη" βία (πόσα λολ πια), "πατριαρχία", κτλ κτλ.

Σχολιο.- Δε σχολιάζω διότι εντόπισα μια τρίχα αριστερά στο πάνω χείλος και φοβάμαι μην μου ρίξει προστιμο

Σχολιο.- Μισή φιλιππινέζα ήταν η Καρολάιν. Αδαής η αμασχαλολογος.

Σχολιο.- παιδιά δε γίνεται να γίνουμε όλοι πουστάρες

Σχολιο.- Κι όμως, η αριστερά βρήκε τη φωνή της όταν ανακαλύφθηκε ότι ο δολοφόνος είναι ο σύζυγος...Με την υποψία αλλοδαπών, το είχε βουλώσει.

Σχολιο.- Αυτό λέει πολλά για την αχρειτητα του πολιτικόυ σκηνικού στην Ελλάδα, αμφοτέρων των παρατάξεων (στην αρχή έσπευσαν να ψάξουν την κατάντια την Ελλάδας από τους αλλοδαπούς, που δήθεν κατεδυκνυε η η υπόθεση). Το έγκλημα είναι έγκλημα από όπου και αν προέρχεται, και πρέπει να εξιχνιαζεται. Για όποιον είχε μάτια το πραμα έκανε μπαμ από την πρώτη μέρα, και απορώ πως πήρε την αστυνομία σχεδόν 40 μέρες...

 

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/18-2021.html

 

 

 

 

Αλήθεια όλοι αυτοί οι δικαιωματιστες που μιλάνε για λευκό ελληνορθοδοξο δολοφόνο δεν είναι ρατσιστές;

Σχολιο.- Σαφώς με βάση πάντα τον επίσημο κοινωνιολογικό ορισμό

Σχολιο.- Το είδος του εγκλήματος στην Ελλάδα είναι θέμα φυλής, χρώματος, κλπ. Διότι άλλοι είναι οι δράστες του ΑΠΡΟΚΛΗΤΟΥ εγκλήματος όπως οι εισβολείς στα σπίτια που δολοφονούν με βασανιστήρια τους ενοίκους ιδίως γέροντες, χωρίς να έχουν διαφορές ή προηγούμενα μαζί τους, και άλλοι οι δράστες εγκλημάτων τιμής, πάθους, ζήλειας, οικονομικών διαφορών, κλπ, ή ψυχασθένειας. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κείνους που βρήκαν τώρα τη χρυσή ευκαιρία να κανιβαλίσουν τον "λευκό".

Σχολιο.- Ακριβως !κόμπλεξ κ δίψα για ελληνικο αιμα! Μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, οι άχρηστοι απάτριδες!

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/18-2021.html

 

 

 

Το συγκεκριμένο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπως και άλλα, εκτός από ανθρωποκτονία, μπορεί να χαρακτηριστεί "γυναικοκτονία", διότι έγινε από έναν χειριστικό και νάρκισσο σύζυγο, ο οποίος δεν ανέχτηκε το ότι η γυναίκα του "σήκωσε κεφάλι."

Αλλά απ' αυτό μέχρι να βρίζουνε μερικές όλους τους άντρες ότι είμαστε ίδιοι με τον δολοφόνο και απλώς... δεν έχουμε βρει την ευκαιρία να τον μιμηθούμε, η απόσταση είναι χαώδης.

Όμως δεν πειράζει... ουρλιάξτε όσο θέλετε "να μη σας αγγίζουμε" όσες το κάνετε - ασφαλώς μια θορυβώδης μειοψηφία. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.

Σχολιο.- Μα με τι καθεσαι και ασχολεισαι ρε μλκ; 

Ας ασχοληθούμε με κάποιο θέμα πιο αναλαφρο απο το να προσπαθεις να αλλαξεις αντιληψεις μιας μειοψηφιας μπετοστοκων

Σχολιο.- Βασικά αυτές νομίζουν ότι οι άλλοι είναι τρελοί και αυτές καλά, δεν βλέπουν ότι έχουν χαζεψει... Άστο τρελό στην τρέλα του

Σχολιο.- Το σήκωσε κεφάλι η κοπέλα δεν το ξέρουμε αφού περί τούτου έχουμε μόνο την κατάθεση του ψευτη άγιου... Μπορεί και ούτε καν... Αυτός παίζει να τα σχεδίαζε αυτά πολύ καιρό πριν... Αν η κοπέλα όντως ήταν πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών δεν νομιζω να την έκανε καλά αυτό το σκουπίδι αν όντως έπαιξε τσακωμός και θολωσε... Πραγματικά πιστεύω ότι την έφαγε στον ύπνο της.. Και αν ισχύει και η ασφάλεια ζωής... Τραγουδα που λένε...

Σχολιο.- Οι γενικεύσεις ότι δήθεν όλοι οι άντρες είναι δολοφόνοι τίνος μορφώματος χαρακτηριστικό είναι; Φασίστες τους λένε ; Ναζιστές τους λένε ;

Σχολιο.- Όχι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "γυναικοκτονία" και πολύ περισσότερο δεν μπορείς να χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο εάν είσαι Αριστερός.

Αυτός ο όρος είναι ρατσιστικός και διαχωρίζει την γυναίκα από την ανθρώπινη φύση της.

Ο ακριβής όρος που πρέπει και χρησιμοποιείται διαχρονικά για τέτοιες περιπτώσεις, είναι ανθρωποκτονία και συζυγοκτονία. Οτιδήποτε άλλο είναι ρατσιστικό και κρύβει δόλο.

Σχολιο.- Ο όρος γυναικοκτονια σε τι διαφέρει από την ανθρωποκτονία;;;; ρωτάω πολύ σοβαρά διότι μου θυμίζει από την ανάποδη την ρηση παλιά έχω ένα παιδί και ένα κορίτσι...

Σχολιο.- Τώρα που βεβαιώθηκαν πως ο ένοχος είναι λευκός άνδρας, είναι γυναικοκτονία. Όσο έψαχναν για δύο αλλοδαπούς ήταν Τετάρτη.

 

 

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/18-2021.html

 

 

 

Μετά τις συμβουλές που έδωσε προς τους μελλοντικούς συζυγοκτόνους ο Μπαλάσκας, εξακολουθεί να είναι στην αστυνομία;

Και ο Χρυσοχοΐδης ακόμα στη θέση του;

Βεβαίως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι σε αυτή την αστυνομία και σε αυτή την κυβέρνηση ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και γι' αυτό τα λένε: "Πες ρε μλκ ότι τη σκότωσες κατά λάθος πάνω σε καυγά και σε πεντέξι χρονάκια θα βγεις κύριος!"

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Σχολιο.- Μάνιουαλ κανονικό υπαγόρευσε προς επίδοξους δολοφόνους.

Σχολιο.- Ο εισαγγελέας τον άκουσε άραγε η έκλεισε τα αφτιά του οπως πάντα

 

Οργή με τη δήλωση Μπαλάσκα για τον πιλότο - "Είναι βλάκας, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή"

Παρασκευή, 18-Ιουν-2021 15:34

Την οργή του ελληνικού Twitter προκάλεσε ένα σχόλιο του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα, για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την ομολογία και τη σύλληψη του συζύγου της για το στυγερό έγκλημα.

Μιλώντας στο Mega, ο Σταύρος Μπαλάσκας χαρακτήρισε ως "βλάκα" τον συζυγοκτόνο, γιατί όπως απροκάλυπτα υποστήριξε "αν έπαιρνε τηλέφωνο της αστυνομία μετά το φόνο και έλεγε ότι το έκανα εν βρασμώ ψυχής θα πήγαινε το πολύ 4 χρόνια φυλακή".

Συγκεκριμένα, ο συνδικαλιστής αστυνομικός ανέφερε τα εξής:

"Είναι βλάκας πρώτα από όλα. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του και μέσα στο 'τα έχασε και τρελάθηκε', εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά. 'Χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή', 'πρότερος έντιμος βίος'. 4000 χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε - έξι χρόνια φυλακή. Είναι νέο παιδί. Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε".

Δείτε το επίμαχο σχόλιο από το 16:50 και μετά.

https://www.youtube.com/watch?v=onjYc631O8M&t=4s

Σεισμός στο Twitter

Όπως αντιλαμβάνεστε το σχόλιο του Σταύρου Μπαλάσκα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, με τους χρήστες να επιδίδονται σε σειρά φαρμακερών σχολίων. Δείτε παρακάτω ενδεικτικές αναρτήσεις.

Σχολιο.- Ο #Μπαλάσκας χαρακτήρισε τον θύτη ηλίθιο που δεν τηλεφώνησε άμεσα στην αστυνομία ώστε να καταδικαστεί μόνο 5-6 χρόνια για εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καυγά με έντιμο πρότερο βίο. Δεν ξέρω τι με τρομάζει πιο πολύ. Τα όσα έγιναν ή τα όσα πρόκειται να συμβούν #Γλυκα_Νερα

Σχολιο.- φανταστείτε λίγο τα νεύρα του Χρυσοχοΐδη με τον Μπαλάσκα σήμερα που κατάφερε να κάνει όλη τη χώρα να βρίζει ΠΑΛΙ την αστυνομία ακόμα και σήμερα που γενικά θα μπορούσε να είναι μια απ τις λίγες καλές μέρες για την ΕΛΑΣ. #μπαλασκας #γλυκανερα #γυναικοκτονια #Μπραβο_ΕΛΑΣ

Σχολιο.- Να λες επιτελους ενα #Μπραβο_ΕΛΑΣ υπαρχουν αστυνομικοι που κανουν σοβαρη/συστηματικη δουλεια αθορυβα χωρις τυμπανοκρουσιες! και να βγαινει αυτος ο ανεκδιηγητος τυπος #μπαλασκας να τους εκθετει ανεπανορθωτα! μαζεψτε τον!

Σχολιο.- Καλά ας τον συμμαζέψει κάποιος αυτόν, είπε ουσιαστικά πώς να τη γλιτώσεις με λίγα χρόνια αν σκοτώσεις τη γυναίκα σου και πεις ότι το έκανες εν βρασμώ κάπου έλεος σε αυτή τη χώρα! Δεν ξέρουμε από πού μας έρχονται τα χαστούκια αηδίας

 

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/18-2021.html

 



 

 

Μα κανείς να μην ασχολείται με το φύλο του σκύλου; Μήπως τελικά, ήταν διπλή γυναικοκτονία; Έχουμε προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του γελοίου. Οι αποψάρες μας και οι ψευτοιδεολογικές ταμπέλες που θα κολλήσουμε σε αυτά, έχουν μεγαλύτερη αξία από τα ίδια τα συμβάντα. Και θέλω να ρωτήσω: Ποια είναι η παιδαγωγική αξία τέτοιων διαχωρισμών; Δηλαδή, εσύ σοβαρά τώρα, μεγαλώνεις το παιδί σου λέγοντας του ότι ο κάθε άντρας είναι ένα τέρας; Κοίτα, δεν περίμενα εσένα να μου πεις ότι ζούμε σε φαλλοκρατική κοινωνία. Για την ακρίβεια, ζούμε σε μια κοινωνία με αρκετά φαλλοκρατικά κατάλοιπα γιατί το παρελθόν μας ήταν πολύ σκληρότερο, με προξενιά, ματωμένα σεντόνια. Το ότι όλο και περισσότεροι άντρες σέβονται τη ΓΥΝΑΙΚΑ, είναι πρόοδος, δεν συμφωνείς; Φυσικά δεν είναι όλοι, ίσως να μην είναι και οι περισσότεροι αλλά είναι περισσότεροι από ποτέ. Θεωρώ την εκμετάλλευση τέτοιων συμβάντων για ιδεολογικούς λόγους απλά χυδαία. Το μόνο που χρειάζεται είναι γενική κατακραυγή, μια φωνή μέσα στα στήθια μας ενωμένη, μια αδιαπραγμάτευτη απαίτηση για ισότητα και για δικαιοσύνη, χωρίς εξαιρέσεις μα και μου για όλους τους στυγερούς φονιάδες του κόσμου και όλους τους κακοποιητές και κακοποιούς, απ΄ όπου κι αν προέρχονται, ότι φύλο και να χουν και έπειτα σιωπή ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού για τα τραύματα του παιδιού, . Ένας κόσμος όπου έχει παρεισφρήσει διχόνοια ακόμη και στη "γενική κατακραυγή", σωτηρία δεν έχει. Απλά θα φάει τα σωθικά του. Αυτά.

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/18-2021.html

 

 

 

 

Ενώ όλη η χώρα ασχολείται με τις μάσκες και τα εμβόλια, ήρθε η στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά να ταράξει τα νερά. Αποτρόπαιη δολοφονία, μηδέν ελαφρυντικά, πόσο τραγικό, πόσο κρίμα για το παιδάκι που χάνει ουσιαστικά και τους δύο γονείς.

Όμως, ούτε κι εδώ μπορούμε να έχουμε συναντίληψη. Για κάποιους το γεγονός, είναι τεράστια ευκαιρία για δικαιωματική προπαγάνδα. Ο ''γυναικοκτόνος'' πιλότος.

Ε ναι λοιπόν. Αυτό που μετράει είναι ο φυλετικός ταυτοτικός προσδιορισμός. Το άρθρο, προσδιορίζει την ύπαρξη. Η γυναίκα, έπαψε πια να είναι άνθρωπος. Είναι γυναίκα. Η ανθρωπότητα πλέον, θα σταματήσει να γράφεται έτσι και θα αντικατασταθεί, από ''ανδρότητα'', ''γυναικότητα'', ''ουδετεροφυλότητα''.

Η γυναίκες, στο διάβα των αιώνων, και ακόμα και σήμερα σε αρκετές χώρες, υπέστησαν και υφίστανται απάνθρωπες διακρίσεις. Έχουν αγωνιστεί για τα αυτονόητα δικαιώματα ισότητας. Και μόνο συμπαράσταση και αναγνώριση τους πρέπει.

Όταν όμως η μόνη έννοια είναι η αλλαγή των στερεότυπων( γυναικοκτονία, παιδοθεσία κλπ), δημιουργούνται απλά νέα στερεότυπα, συνακόλουθα μιας κατασκευασμένης πολιτικής ορθότητας.

Δεν δικαιώνονται έτσι οι γυναίκες, αλλά κάποιες ακραίες σκοπιμότητες.

Κρίμα....

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/18-2021.html

 

 

 

 

Και σε μια ΤΕΤΟΙΑ κοινωνία... καθιέρωσαν από την κυβέρνηση της ΝΔ και τη συνεπιμέλεια από πάνω!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Δηλαδή ο φονιάς των Γλυκών Νερών, θα βγει σε 15 χρόνια σύμφωνα με το νόμο Παρασκευόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ, και θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού!

Και δυστυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ θα ξαναβγει γιατί όπως έχουμε πει δεν υπάρχει αντιπολίτευση!

Ο Τζίφρας και ο ΤΣΥΡΙΖΑ έπαιξε το ρόλο που του είχαν αναθέσει τα αφεντικά και οι αμερικάνοι. Να διαλύσει την έννοια της Αριστεράς , που παρότι κυνηγημένη είχε πάντα δίκιο γιατί έλεγε αυτά που λέει ο ελληνικός λαός, στην ξευτίλα του δικαιωματισμού.

Και έτσι, αντί όλος ο ελληνικός να ασχολείται με την κατάργηση του οχτάωρου και την επιστροφή στο μεσαίωνα που μας έχουν φέρει, βγήκαν κάτι μαλακιστήρια αναρχοτσουτσέκια της αμερικάνικης πρεσβείας μαζί με κάτι λεσβίες αντιεξουσιάσριες φεμιναζί της πρεσβείας, πέταξαν μια μπαρούφα για «γυναικοκτονία» που διαφέρει από την ανθρωποκτονία, και τώρα όλο το διαδίκτυο ασχολείται με αυτή τη μπαρούφα.

Βέβαια είχαν δώσει εντολή και στην αστυνομία, που το ήξερε από την αρχή ποιος ήταν ο ένοχος, να καθυστερήσει 40 μέρες την «αποκάλυψη», και έτσι «όλος τυχαία» η «αποκάλυψη» έγινε όταν ψηφίστηκε το αντεργατικό αντιλαϊκό νομοσχέδιο που μας πηγαίνει στον 19ο αιώνα.

https://litlepost.blogspot.com/2021/06/18-2021.html