Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Για τις απλήρωτες εργαζόμενες του Δήμου Φιλιατών

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ζωσιμάδων 4 Ηγουμενίτσα, Επικοινωνία:email:ergkigu@otenet.gr, georgebourgos@gmail.com                                                                                                Τηλέφωνα:2665022136,6977025416ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
για τις εργαζόμενες στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Φιλιατών


Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φιλιατών (ΚΗΦΗ Κεστρίνης- Φιλιατών), στηρίζει τον αγώνα τους, τη μόνη προοπτική για λύση των προβλημάτων. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για 16 μήνες.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας απαιτεί την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων από το Δήμο Φιλιατών, την ένταξη των δομών και των εργαζομένων σ’ αυτές στο δήμο με καθεστώς μόνιμης και σταθερής εργασίας με πλήρη εργασιακά δικαιώματα καθώς και τη χρηματοδότησή τους από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί τους κατοίκους του Δήμου Φιλιατών και ιδιαίτερα τους γονείς και των ηλικιωμένων που εξυπηρετούνται από τις αντίστοιχες δομές, ο αγώνας αυτός να γίνει υπόθεση όλων για να είναι πιο αποτελεσματικός.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στην συγκέντρωση στις 8 το πρωί στο Δημαρχείο Φιλιατών. για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.


Η στήριξη των δημόσιων - κρατικών κοινωνικών δομών σήμερα είναι πρώτιστη και κύρια ανάγκη. Είναι αυτές που έχουν τη γνώση, την εμπειρία, τη δυνατότητα της καταγραφής και ανάδειξης των λαϊκών προβλημάτων και αναγκών, που μπορούν να διασφαλίσουν με τους καλύτερους δυνατούς όρους σήμερα ότι μπορεί να πάρει μικρές ανάσες το λαϊκό νοικοκυριό, να εγγυηθούν στοιχειωδώς ότι και τέτοιου είδους προγράμματα μπορούν να εξυπηρετήσουν με συνέχεια τις οξυμένες λαϊκές ανάγκες.